Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
].

mai, dar pe unde e Mychy? a anuntat ceva si n-am fost eu pe faza? sau s-a dus cu caramida in geam la guvern?

hehe. daca ma duceam la guvern ii numaram oo-le lu basescu...luam briceagu si numaram: unu, doi....

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

eu cred ca nu aveai ce sa numeri .tu crezi ca astia au oo?

o sa vina fmi-ul si o sa fie f multumit de ce economii face guvernul nostru. dar ma indoiesc ca aia au zis sa decimeze populatia, da' asa pricep guvernantii nostri dragi, in loc sa fie patrioti adevarat si sa tina mai mult cu noi, le tremura chilotii in fata fmi-ului. sincer, eu ma cam indoiesc ca situatia e chiar atat de neagra (nu zic ca-i bine), dar chiar asa???
culmea ironiei, faceam ieri curat si am dat peste un ziar din 19 aprilie 2010!!! (nota bene, 19 aprilie, deci in urma cu vreo 3 sapt) unde scria mare si frumos ca senatul avea pe ordinea de zi legea privind marirea punctului de pensie cu 45% . cum mama naibii atunci gaseau surse de finantare pt asa ceva si acum nu mai gasesc resurse nici macar sa le mentina????

eu sunt inca siderata , deci nu ma luati in seama prea mult...

Vio , bafta mare!

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu sper ca o sa faca greva si profesorii si sindicatele si toti......daca e bal , bal sa fie! oricum mai rau decat e acum, n-are cum sa fie. ma uit in jurul meu si nu-mi vine sa cred ca se intampla toate astea.......acu cica sa mareasca si contrib la sanatate(parca) de la 10.5 la 14 %.........astia nu-s sanatosi frate.....cum naiba l-am putut vota pe basescu asta pt inca un mandat???????????
la noi cica saptamana viitoare vine nush ce auditor pe "optimizarea muncii"........noroc ca-s in concediu!
vivela,, mai ai o luna si maresti familia...nu te mai enerva ca stresezi bebelushu. asta e! bine ca nu v-ati apucat de ceva credite pt casa sau alte minuni.....ia si tu partea "buna" a lucrurilor. sa fii sanatoasa si tu si bebe, ca momentan asta e important. asa ne-am invata in ultima perioada, zicem :asta e, bine ca suntem sanatosi! si mergem mai departe.......

abia astept sa plec la dorna. soacramea cica l-a impartasit pe andrei azi! trebuie sa recunosc ca are si ea partile ei bune!!!! si abia astept sa plece si ea la Dorna sa ma eliberez si eu, ca inafara de servici- acasa n-am vazut altceva! nici sa-mi cumpar de imbracat n-am cand sa ma duc. ...da' sa vezi destrabalare dupa ce debarc copilu si soacra la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Multumesc ingrozitor de mult pentru ajutor!!!!
A fost bine, zic eu, la prezentare. Nu va zic cat de importante si valoroase au fost mesajele voastre. Le-am prezentat pe toate si am desprins concluzii foarte importante pentru noi, dar si pentru consumatorii nostri. Parca vorbesc din carti, dar asa e
A fost si foarte amuzant, majoritatea postarilor voastre au fost haioase si au binedispus audienta. Acu' toti cred ca butoneaza pe forum. De fapt nu cred, stiu sigur, ca mi-au cerut adresa site-ului.
Stiti care a fost prima mea concluzie, dar si a audientei mele? Ca avem de-a face cu un consumator din ce in ce mai destept, mai informat si mai putin vulnerabil la manipularile companiilor. Nimic nou, de altfel, de ceva vreme... Noi stam bine la capitolul asta, pe bune, suntem cei mai cinstiti. Multe dintre voi v-ati prins deja despre ce firma e vorba, eu prefer in continuare sa nu aduc marca in discutie, ca n-am chef de reclame ascunse si altele, mai vreau sa stau pe forumul asta, nu de alta.

O sa vedeti si rezultatele eforturilor noastre de cercetare foarte curand.

Inca o data va pup mult pe toate si va multumesc din toata inimioara mea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neatza, lasa Mychy, ca avem noi 2 credite in euro plus leasingul, ne omoara astia. Macar stiu ca nu i-am votat.
Pe mine ma innebuneste si partea cu impozitarea suplimentara daca am mai multe proprietati. Adica cine are cel mult o proprietate, ok, da un impozit, eu daca am muncit mai mult si mi-am facut mai multe, sunt buna de plata, logic.
Ce nu pricep eu este de ce nu cade guvernul impreuna cu Base, ca nu-i mai vrea nimeni. Din cate imi amintesc, Geoana si Antonescu aveau un program mai coerent de iesire din criza, plus protectie sociala. Nu zic ca-mi sunt simpatici, dar nici cu astia de acum nu mai pot.

Vivela, chiar asa, tu trebuie sa te gandesti la albinute si fluturasi sa nu stresezi bebele, mai lasa-i in mama lor pe hotii astia.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Imi pare rau ca v-am parasit atata timp....nici nu am citi nimic in perioada asta.
Mi s-au dat mai multe sarcini si responsabilitati cu "aceleasi drepturi salariale", cum scria pe decizia mea, asa ca am fost foarte ocupata, am intrat dintr-o predare in alta. Abia acum m-am linistit un pic.
Insa ma doare sufletul ca si eu si sotul meu suntem bugetari, lucram in aceeasi unitate, suntem foarte implicati si muncim foarte mult (deci nu toti angajataii la stat "stau") si acum vom fi recompensati cu reduceri de salariu.
Noi functionam cu structura de personal redusa drastic, cu cheltuieli extrem de mici la consumabile (mai avem un pic si numaram si clamele si capsele). Daca ne reduc si salariile, va spun sincer ca nu stiu cum vom rezista stresului. Noi deja ne gandim si la masuri ulterioare mai drastice si anume la posibile disponibilizari...Iasi-ul e deficitar in ceea ce priveste piata locurilor de munca, prea multe optiuni nu prea mai raman...Chiar trebuie sa ne gandim toti la emigrare?

Copilul meu e vesel si iubaret ca intotdeauna, la fel de nevorbaret, dar am invatat sa nu ma mai stresez pe tema asta. L-am inscris la gradinita si va merge acolo de la 15 septembrie si acolo sper sa isi consume energia si sa invete o multime de lucruri.
Conversam eu pe romaneste, el pe limba lui, dar ne intelegem, ceea ce e important pentru noi. E innebunit sa plece la plimbare, sa circule, preferabil cu masina. Si iubeste la fel de mult sa primeasca musafiri. E foarte lipicios si se ataseaza repede de oricine ne viziteaza si sufera la plecarea musafirilor. Ii plac cel mai mult desenele animate cu Donald Duck.
In somn ma cauta cu manutele si nu ne putem dezlipi. Din toamna voi incerca sa ne mai separam...acum ne mai alintam un pic. Sunt momentele mele preferate din zi.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Carla , esti o draguta, da' ce fluturasi? ce albinute? as vrea eu, dar e frustrant. vroiam sa cumpar un carut, un scaun de masina mai de doamne-ajuta... le tai de pe lista cred, cel putin pana mai incolo, vreau sa fiu sigura ca am la ce sa agat scaunul de masina .
(voi sunteti programatori IT? am auzit ca au de gand sa va impoziteze si pe voi...sincer, nu stiam regimul fiscal pt it-isti, din ce ziceau astia pe la tv rezulta ca activitatea asta nu e impozitata?).

Vio, mama, dar tu le-ai citit direct ce am scris noi? nu ai editat si tu nitel? ca daca stiam, imi luam si eu un ton mai serios, nici nu mai stiu exact ce am scris. io cred ca am scris ceva rau de titan, respectiv faza cu gandacu' in feliile de paine . sunt convinsa ca e ceva izolat, dar na, acum sunt mai reticenta.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

mah' daca gandacu era acolo intre feliile de titan , asta e! nu poti umbla cu gandacu vopsit si sa zici ca-i altceva!
vio, ma bucur pt prezentarea reusita! si sa stii ca am gasit paine de-a ta in mega image! langa mine!

Mergi la inceput

mimboc

Mergi la inceput

I: Se poate pune baza pe Guvernul Boc?
R: Se poate, dar va recomandam acidul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hehehe, vivela, glumesti?? Pai f bine ca ai scris ce ai scris; e grozav sa ai reactiile din piata. Faza cu gandacul chiar a fost indelung comentata. Se iau masuri la greu pentru respectarea standardelor de igiena iar incepand din septembrie va fi super pe partea de panificatie, ca aia de fainuri e ok si acum. In fiecare dimineata la sedinta se discuta problemele care apar in piata si imediat dupa, sefii de departamente chiar se duc sa remedieze situatiile aparute. Acu' stiu ca suna a deces de laudatori , dar chiar se agita lumea sa fie in regula. Numai pentru faptul ca suntem listati la bursa si super auditati din toate partile si tot e ceva...
In fine, ideea era ca eu am tradus in engleza cat mai fidel ce ati scris. A iesit super, credeti-ma.
Toata lumea s-a amuzat la toate mesajele, mai ales la cel al lui mychy, in care e sigura ca ce scrie pe etichete nu e totdeauna adevarat.

Pup pup, paaa, ca am insistat cam mult pe "subect"

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput