Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Toata lumea s-a amuzat la toate mesajele, mai ales la cel al lui mychy, in care e sigura ca ce scrie pe etichete nu e totdeauna adevarat.

m-a citat violeta, m-a citat violeta, nananannanaaaaaaaaaaaa!

in alta ordine de idei, ma gandesc sa-mi schimb salariul in moneda Botswanei. se pare ca doar asa pot face economii din salariul pe care mi-l pregateste boc!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ce subtila esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:

Toata lumea s-a amuzat la toate mesajele, mai ales la cel al lui mychy, in care e sigura ca ce scrie pe etichete nu e totdeauna adevarat.

m-a citat violeta, m-a citat violeta, nananannanaaaaaaaaaaaa!

in alta ordine de idei, ma gandesc sa-mi schimb salariul in moneda Botswanei. se pare ca doar asa pot face economii din salariul pe care mi-l pregateste boc!

eu cred ca asta le-a sugerat FMI-ul celor din guvern, sa faca conversia salariilor in moneda botswanei, dar astia ai nostri n-au cultura generala si au luat-o in sensul celalalt.
ceea ce se si intampla...

Vio , e minunat daca cineva chiar e bine intentionat si cauta sa-si imbunatateasca in mod real serviciile. bravo voua .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Beaaai, mychy, pai daca si la moneda aia facem economii ce Doamne iarta-ma ne mai ramane??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Vio, Mychy, sunteti dementiale, mor de ras.
Vio, eu n-am inteles ca trebuie sa facem economii la treaba respectiva, ci sa ne facem stoc .
Vivela, facem programare IT dar firma are alt obiect principal de activitate, cand a aparut legea cu reducerea de impozit pentru asa ceva, am studiat si am vazut ca nu ne incadram. Daca ne-am fi putut incadra, asta e, am pierdut ocazia, dar daca n-am avut reducere de impozit, nu plangem acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, analiza pa text, bah, taika, bah!
Ia fii atenta aciulea la baba care e experta; deci mychy spune ca: "se pare ca doar asa pot face economii..."
Io stiu ca a face economii inseamna a pune ceva deoparte, a nu consuma, economia e opusul consumului. Deci, daca economisesti ceva inseamna ca acel ceva sta degeaba, e nfolosit (eventual produce dobanda, in cel mai bun caz), iar cand te hotarasti sa umbli la depozit, te trezesti ori ca nu mai e, ori ca nu mai are aceeasi valoare ca la-nceput. Or, reiau: daca nici acu' nu consum monede de-astea, apai cand? Daca nu acum, atunci cine?

Mergi la inceput

Citat:

Carla, analiza pa text, bah, taika, bah!
Ia fii atenta aciulea la baba care e experta; deci mychy spune ca: "se pare ca doar asa pot face economii..."
Io stiu ca a face economii inseamna a pune ceva deoparte, a nu consuma, economia e opusul consumului. Deci, daca economisesti ceva inseamna ca acel ceva sta degeaba, e nfolosit (eventual produce dobanda, in cel mai bun caz), iar cand te hotarasti sa umbli la depozit, te trezesti ori ca nu mai e, ori ca nu mai are aceeasi valoare ca la-nceput. Or, reiau: daca nici acu' nu consum monede de-astea, apai cand? Daca nu acum, atunci cine?

Ma faci din vorbe, e clar ca job-ul ti se potriveste ca o manusa .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:

Beaaai, mychy, pai daca si la moneda aia facem economii ce Doamne iarta-ma ne mai ramane??

beutura si ......ups era sa zic fomeile, dar nu vreau sa instig la lesbianism! cu toate caaaaaaaa, daca facem economii in moneda Botswanei,asta poate fi o solutie. si asa i-am raspuns si violetei! ...vremurile de criza cer masuri de criza! vorba lu base!

violeta, banuiesc ca sefii tai sunt strainezi daca s-au distrat cand au auzit ca romanu nu crede ce e scris pe ambalaj......ca unui roman i s-ar fi parut absolut normal!
georgiana, unde esti??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
sunt aici mychy,va citesc,rad,plang..ce sa-i faci,vremuri de criza pe la noi,la cta.
m-au terminat rusii astia,m-au chnuit ca pe hotii de cai..musai trebuie sa-mi iau homeopatele...pfuuu.

Mergi la inceput

georgiana, mobilizeaza-te si ia homeopatele alea! merita!

Mergi la inceput