Strumfi de iulie-august 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 11
mychydutza spune:
niste jegosi si niste nesimtiti! mai bine ne-ar gaza sa scape de noi dintr-o data! cand ii mai aud ca-si "doneaza" salariile imi vine sa si sa si sa . atata ipocrizie ca-n guvernu asta n-am vazut!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mychydutza spune:
xerxe, ioanaiub, n-au mai scris de mult? nici de Milly nu mai stim nik! nici alina.a nu ne mai iubeste!~!!!!!!!
Luna1 spune:
Haideti fetelor inveseliti-va! Stiu ca e greu, si stiu ce greu e sa tai de pe lista, sa nu iti mai permiti asta si ailalta, uneori chestii absolut necesare, dar numai umorul si speranta ne tin la suprafata de obicei. Nu ma intelegeti gresit, nu sunt ipocrita sa ma plang ca e greu aici, ma gandesc numai cat de greu mi-a fost mie in trecut, mamica singura si situatia in Romania de kk. (as usual).
Eu ca sa ma inveselesc, ca le am si eu pe ale mele de ma darama psihic, m-am uitat la pozele personale din vacante, ca sunt pe facebook, citesc la Vacante si calatori mai jos pe unde se duce omul si visez. Pentru mine amintirile, sau visatul la haladuit prin lume sunt pastila de fericire.
Va pup, ia baga Mychy niste bancuri din alea cum stii tu.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
www.youtube.com/watch?v=yQCSmls23BA&feature=PlayList&p=FA6069D40359B6F9&playnext_from=PL&playnext=1&index=15" target="_blank">ce spui cand esti prins de nevasta cu alta
greierash spune:
Vio, mi-am adus aminte ceva: eu mai cumpar niste cereale de porumb de la Titan, de care sunt foarte multumita , mi se pare mie ca sunt mai natur asa, nu sunt nici dulci, dar au un mare defect: ambalajul, care se desface foarte usor, sau il gasesti la raft gata desfacut, sau fisurat si taraie asa din punga firimituri...m-am gandit sa iti spun, poate se schimba ceva...
Vedeti la ce ma gandesc eu ca sa imi zboare gandul de la criza si reduceri si alte cele.....Glumesc , bineinteles...
Luna, pai nici nu pot sa mai visez la lucruri frumoase, ca ma oftic mai rau ca nu mai pot sa fac vacantele alea....
Offf...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
violetan spune:
Multumesc mult, greieras!
Fetelor, va pup din mare graba, ca maine am prezentarea si sunt disperata ca n-am timp! Pup toata strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
Multumesc mult, ce dulci sunteti! Parca ati fi surioarele mele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
violeto, sora mea, sa ai bafta azi.....bahto belo belo!