Strumfi de iulie-august 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Stefania, esti tare cu pampersul .
[-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mie mi-a placut mult o replica asta ^Don't get mad get even^

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefnia, .

mai, dar pe unde e Mychy? a anuntat ceva si n-am fost eu pe faza? sau s-a dus cu caramida in geam la guvern?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

neata!

Dau si cafeaua...
Mychy, deci...ce-ai facut ieri?

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Multumim de cafea

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si29+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza!
vreau si eu cafea! Denis m-a trezit pe la 5 dimineata sa vin la el sa-l apar, ca-l fura tziganul (nu-i spun eu asa ceva) si apoi pe la 5.45 la fel, sa-l apar ca-l musca lupul ala negru, cu capul maaaare, de picior (si-mi arata la genunchi) - pentru asta sunt vinovate Scufita Rosie si Capra cu trei iezi .

eu cred ca Micky a plecat la Dorna - sunt tare invidioasa!
in rest ce sa zic? sunt la fel de ofticata de masurile pe care vor sa le ia conducatorii nostri si la BB2 am dat pe pauza, deocamdata...

am depus si eu un dosar la gradinita cu program prelungit din zona - care e foarte buna si cautata. nu cred ca am vreo sansa, dar anul asta nu ma agit. la noi in oras se poate ramane la cresa pana la 4 ani, la grupa mare, care are activitati de gradinita. din prisma vacantelor imi convine mai mult, caci au doar o vacanta de 1.5 luni in tot anul. in plus lui Denis ii place aici, s-a obisnuit cu copiii, cu doamnele si cum v-am mai spus, vecina mea e ingrijitoare la grupa lui.
daca prind loc la camin, nu-l ratez, dar ar fi o mare minune.

va pup si va doresc sanatate!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza. vad ca m-ati dat disparuta.....n-am plecat inca, dar ieri mi-am batut tartacutza cu neste "probleme" cu PFA-ul soatzei si ....n-am mai intrat!
duminica seara plecam la Dorna. abia astept........i-am zis si soatzei ca "e posibil" sa plec la Bruxeles si n-a reactionat prea bine: ca daca vine noru, daca pica avionu...etc, etc. daca ar stii ca am si bilet . ma rog, asta e! nush cand mai plec asa ca........nu ma mai gandesc la calatorii, ca daca Dom' Basescu ne numara pampersii, nu se intrevad vremuri prea bune! urmatorul pas e sa ne numere OB-urile! ce sa zic, l-am votat , il avem! nu ma mai stresez, ca oricum purceaua e moarta in cotet (si deja pute), o sa ne scada si noua probabil salariile ...si asa erau de kkt. singura consolare e ca sotzul e bine infipt la servici, la privat, asa ca macar unul dintre noi e cat de cat sigur. daca era ca anu trecut cand statea cu disponibilizarea dupa ceafa era mai nasol. sanatosi sa fim!
sunflower, daca il vrei si pe BB2 nu astepta dupa conducatorii nostrii ca ajungi ca aia de a nascut la 60 ani . arunca-te cu capu inainte si Dzeu cu mila!

eu acu astept sa o puna pe Udrea prim ministressa, ca ce mai conteaza un par la un car de oale sparte.........

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
].

mai, dar pe unde e Mychy? a anuntat ceva si n-am fost eu pe faza? sau s-a dus cu caramida in geam la guvern?

hehe. daca ma duceam la guvern ii numaram oo-le lu basescu...luam briceagu si numaram: unu, doi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Micky, il vreau, dar nu cu pretul de a ajunge sa nu mai am cu ce plati rata si ce pune pe masa. Nu cheltuielile cu inca un copil ar fi mari, ci ne-ar scadea venitul familiei daca as sta in CIC. stii salarul ala "mare" al meu de care vorbeam? ei, afla ca sotul meu ia mai putin, si doar rata la masina e 600 lei...

eu nu visez sa le ofer copiilor mei mai mult decat strictul necesar, nu sa fac depozite pt studii si sa aiba tot ce n-am avut eu vreodata. dar nici nu vreau sa ajung sa nu mai dorm noaptea ca nu-mi ajung banii si copiilor nu le pot lua macar fructele de care au nevoie.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

sunflower, te inteleg perfect......da' ziceam si eu asa, k sa ma aflu-n treaba ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Of mai fetelor, m-a sunat si pe mine o prietena din Romania ieri, daca se reduce indemnizatia trebuie sa se intoarca la servici mai devreme altfel nu se descurca, iar la servici s-au facut reduceri masive si ea suspecteaza ca i se va dizolva postul dupa cele 6 luni legale in care nu te pot da afara. Nasol.

Am vazut ca se organizeaza demonstratie, nu va duceti?

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput