Strumfi de iulie-august 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 9
nma spune:
Vivela am fost fan Boromir o vreme dar ... sora mea a fost angajata acolo multi ani, mai am prieteni ce lucreaza la ei. Sincer ii ocolesc cat pot.
Vel Pitar sunt mult mai ok. Am cunostinte si acolo.
Nico
monicabo spune:
Vivela, da, n-or mai fi fonduri, insa de ce nu se reduc cheltuielile cu parlamentarii? Stau acolo in palatul parmalemtului, unde sunt niste sali luxoase de te doare capul. Au niste facturi uriase la energie, la parsonal auxiliar etc... Trebuie sa le suportam noi, nu? Sa renuntam la 25% salariu, 15% din pensie, parte din indemnizatii, etc ca sa le acoperim??? Acolo nu se poate reduce nimic, nu???
Carla, ai inscris--o pe Saby? Unde, acolo unde zici ca ti-a placut mai mult?
Si noi ne-am inscir ieri la gradi din apropierea casei, om vedea, urmarim listele cu rezultate zilele urmatoare.... parca ar fi un examen, asa imi suna "listele cu copiii admisi"
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
monicabo spune:
Luna, bafta cu jobul!
Care e faza cu pampersii? Ca se consuma prea multi? adica cum, daca face copilul mult pisu sau kk, sa nu-l mai schimbam? SAu ni se propune sa revenim la scutece de finet, fierbere, calcat etc?
Eu persona consum 1 pampers/zi la copil mare (noaptea) si in medie 4/zi (uneori 5)la copilul mic. 5-6 cu totul. Cat ar trebui sa consum????
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
subiectul cu pampersul e o aberatie,s-a terminat cu restul problemelor si a mai ramas asta...era normal,intr-un fel,sa se ia de asta ca doar n-are copii cu scutec la fund,de ce nu se ia ca se folosesc prea multe absorbante zilnice?!..bleahhh,nu mai vorbesc.
zi buna!!
Vivela spune:
mai, ce tot o dati cu pampersii prea multi?
era o metafora, ideea era ca in romania cica facem caz prea mare ca avem nevoie de bani multi pt intretinerea copiilor (bagand in fata ideea ca pampersii sunt scumpi), si prin urmare avem pretentii nejustificate de la stat.
luna, imi pare rau de job .
nico, a, da? asa deci cu boromir? bine, nu ma mai mir, si eu eram fan paine titan, dar de cand am gasit un gandac maaaare intr-o paine dinaia feliata, in ambalaj aseptic, pe care doar eu l-am atins, bla-bla, am zis ca mor...ca sunt si insecto-foba.
deci ma apuc sa-mi fac singura painea . oare asa ies mai ieftin?? macar sa fiu si in ton cu criza .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Vivela n-ai de ce sa-ti para rau pt job-ul meu, n-am fost data afara, dimpotriva toti imi spun ce fantastica sunt, numai ca nu mai are valoare si imi caut eu alt job. Ei nu stiu inca, ii voi informa cand imi voi gasi altceva.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
Luna , am inteles ca n-ai fost data afara . imi pare rau insa ca s-a intamplat asa, sa fii nevoita sa iti cauti in alta parte dintr-un motiv care mie - de la distanta - mi se pare pueril.
dar cine stie, poate tot raul spre bine, sper sa gasesti un job care sa te satisfaca.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian (4w* to go!)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Viv cum spune sotul meu "bine ca s-a intamplat asa ca altfel ramaneai blocata in sistem". Ideea e ca eram nemultumita de job de mult timp dar cu criza... nu prea ma urneam. Si acum, om vedea ce iese, eu imi doresc si maine dar na, criza e on going.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Cafera ce faci,pe unde umbli si ce fac printesele?
Vivela urmaresc topicul deschis pe DC cu privire la CIC si reducerea la 600 ron. Te inteleg cum ti se ridica tensiunea, si cel mai rau e ca dupa cum vezi nimeni nu se mobilizeaza sa faca nimic. Nimeni nu iese in strada, nimeni nu se agita inainte sa se ia o decizie. Dupa ce s-a luat o decizie e mai greu de schimbat. In fine eu iti tin pumnii si tie si viitoarelor mamici din Romania si sper sa nu se ajunga la 600 RON. Mai bine stai mai putin in loc de 2 ani dar primesti mai mult de 600 RON.
Luna bafta in cautarea job-ului perfect. Dupa ce termin cu sarcina si conecediul de maternitate o sa fac la fel. Am nevoie de mai mult dpdv profesional. . Adelicioasa o sa se adapteze
Apropo de pampers pai daca toate ati trimite cate un pampers plin lui Basescu v-ati simti macar mai bine.
O zi buna fetele
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Stefania, esti tare cu pampersul .
Monica, am dus dosarul la 3 gradinite, una nu mi-a placut deloc, dar prima si ultima ar merge, o prefer pe prima, insa eram la nr. 42 dupa 2 ore si jumatate de la inceperea inscrierilor. O sa vedem ce se intampla, in 27 "se dau rezultatele".
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"