Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 6
RHYANNA spune:
va mai pun intrebari sa ma initiati
-cand pot manca seminte(am rare momente cand imi este pofta de acelea fara sare)
-pufuleti se pot manca in ziua de amidonuri
-pe mine ma uimiti cu atatea preparate gatite(cutati legume,poate faceti si painea indiana?)
-salatine se pot manca la pranz ?
-SI CEA MAI MARE PROBLEMA-EEEEEUUUUUUU BEAU CAFEA
POT BEA MAI MULTE PE ZI(AMARE)-ADICA 500 ML?
-
CameliaH spune:
Bravos Rhyanna si spor la slabit
Sa stii ca eu nu am baut supa pana acum. In prima zi cand m-am apucat am uitat, iar azi dupa cum ziceam am mancat de pranz la parastas si nu am chinuit-o pe mama sa-mi faca si supa.
Eu am inteles ca seminte se pot manca in zilele de vitamine si dimineata in loc de fructe, eu chiar am mancat dar midgale si alune de padure prajite si sarate (din alea cumparasem, ca nu am apucat sa citesc cartea mai intai), iar pufuleti se pot manca in ziua de carbohidrati. Cafea poti sa bei fara zahar si ceai la fel. Sa ma corecteze cineva daca am gresit.
Eu azi, PROTEINE:
MD: o banana si niste alune de padure
P: peste (a fost pane - ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la parastas - dar nu am mai mancat painea)+ ridichi+castraveti+salata verde
C: peste (din acelasi de la pranz ca am primit si farfurie acasa ) + salata din ridichi, castraveti si ardei
Nu stiu ce sa imi iau maine de mancare la praz pentru amindonuri. Mergem la tara unde avem un teren (deabia cumparat) si nu avem inca utilitatile active. Deci ar trebui sa fie mancare de picnic, cel mult un gratar am ajutor.
philip spune:
sigur ca e voie cafea, eu n-as fi putut fara. si supa aia NU emusai, eu n-am baut in nici o zi supa, nu-i vedeam rostul. seminte neprajite nesarate poti manca in ziua de vitamine dar eu mancam si la micul dejun impreuna cu fructele, parca e si ok in carte, nu-mi mai amintesc.
in ziua de amidonuri poti manca si cartofi, porumb (poate este porumb si-l faci la gratar??) sau cartofi copti la gratar si niste salata...
DORIS_71 spune:
Eu azi zi de vitamine, am mancat 3 portocale, la pranz o salata cu rosii, castraveti, ridichi, salata verde si ceapa rosie, pe la 17 am mancat un mar si o banana si in seara asta cred ca am sa-mi fac o salata dintr-un finochio( nu stiu daca se cheama asa si acasa). Deci azi avem voie seminte. Dar tot n-am inteles cand putem manca pufuletii? In ziua de amidonuri sau in cea de carbohidrati?
CameliaH spune:
Eu cred ca pufuletii sunt in ziua de carbohidrati. Cred ca intra la faina de porumb iar porumbul boabe intra la amidonuri.
clauddes spune:
Fetelor, felicitari pt rapoarte!
Ieri am avut proteine.
MD- capsuni
G- 1 banana
Din pacate n-am reusit sa iau masa de pranz si cina
a fost o supa de pui, piept de pui la gratar si salata verde.
Sa vedem ce voi face azi..
alinabojuc spune:
servus fetelor. azi dimi aveam 65.8 kg aproape 11 kg date jos. iuhuuuu aseara am fost cu sotul si piticot la o terasa si am baut un suc. chiar nu am avut chef sa iau apa minerala
camelia poti face salata de cartofi cu ceapa, ardei, masline sau cartofi, ciuperci, dovlecei, vinete la gratar
am facut pt azi varza scazuta cu ceva carne.
hai fetelor tineti-va de treaba ca veti slabi.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
CameliaH spune:
Multumesc de sugestii, fetelor!
Azi amidonuri
MD: 2 mere
P: cartofi copti in jar+mujdei si salata de varza cu marar si porumb boabe
C: mai am doi cartofi de la gradina si mai fac un pic de salata de varza fara porumb de data asta.
Maine am carbohidrati. Abia astept . Ce ziceti seara in loc de prajitura merg doua linguri de coliva?
Sa va mai zic ceva. Imi faceam dimineata si seara masaj cu un ulei anticelulitic foarte fain de la Elmiplant. Dar cam obosesc si am senzatia nu e foarte eficient. Asa ca azi mi-am comandat un aparat din ala relax&tone cu infrarosii, sa vedem cum e. Am gasit la pretul verde cel mai bun pret si primesc inca un dispozitiv de masaj din ala fluture cadou.
Ati folosit vreuna?
zuzi.simona spune:
salutare
ieri am fost numai pe drumuri dar am gasit spaghetti pt. pranz, cu sos de ciuperci, cred ca aveau totusi si smantana dar asta e, si am mai mancat un covrig si o inghetata, cand am ajuns seara acasa eram franta asa ca nu mi-a mai trebuit decat un pahar cu apa
astazi vitamine: dimineata fresul si cafea (jumatate), pranz o salata mare cu rosii, ardei, ceapa, ridichi castravete si salata verde si acuma seara am mancat o banana, pana ma culc poate ma apuc sa tai ananasul ca n-am avut timp toata ziua
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
RHYANNA spune:
m-ai dat gata CAMELIA si eu mi-am cumparat gel roz de la ELMIPLANT
ma cam ustura pielea ca are piper dar sper sa-mi foloseasca
raportez deci:
am inceput cura cu 93 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkg
azi a doua zi am avut amidonuri si m-am tinut foarte taream fost la gratar unde s-a facut scrumbie ,ceafa si mici la gratar iar eu mi-am facut doar cartofi cu usturoi ca vinete nu am gasit si am mancat fara salata
odata ajunsi acasa am invitat musafiri la noi iar sotul meu a vrut sa-i fac un chec si m-am apucat de treaba si am facut doua
m-am tinut din nou tare si nu am mancat nici inghetata si nici chec ci doar am baut cafea si apa
am sarit peste cina
maine vreau sa fac spaghete