Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 5
CameliaH spune:
Multumesc si eu alina pentru carti.
Eu azi Carbohidrati:
MD: 2 mere si migdale inimoase (prajite si sarate, nu stiam ca trebuie neprajite, abia dupa amiaza am citit)
P: pizza cu ciuperci, ardei, ceapa, masline si pasta de rosii cu busuioc. Am gasit la REal un blat precopt ff subtire si foarte bun.
C: baclava 4 bucatele din ale a mici +4 patratele de poiana neagra aerata.
O zi fooarte pe gustul meu. Sper totusi sa se si slabeasca cu chestia asta :).
Maine vitamine. Am luat un mare pepene de la Real. Sa speram ca e bun.
Noapte buna si spor.
miki_50 spune:
neata fete
eu azi -vitamine
raportez 61 kilo
fetelor cine stie sa-mi spuna ce sa mai fac cu fata mea ca e de aproape doua saptamani cu o pneumonie care nu ii mai trece,e la a doua tura de antibiotic m a zapacit,bineinteles ca o tin acasa de aceea nu am mai trecut pe la voi.acum doarme ,deci e momentul meu.
cu dieta dupa cum vedeti merg bine,sper sa-mi tin obiceiul
vasi o zi foarte buna
monnica_mnk spune:
multumesc alina pentru carti. am studiat ceva. aseara m-am cantarit, si dupa doua saptamani de dieta , asa dupa cum am inteles-o eu, fara a citi cartile, aveam 76. la cat mai putine. merci frumos inca o data.
alinabojuc spune:
helo
ce vreme
nu prea am chef de nik. alex e tare maraita, se tot plange, ii curge saliva siroaie cred ca dintisorii sunt problema.
azi am mancat numai tampenii, nici nu va zic ca ma fac de rusine.
maine ma zi de apa. imi pregatesc o limonada fara zahar si poate asa reusesc, cat de cat sa nu beau chiar apa chioara
ufff merg la alex. nu mai stiu ce sa fac cu ea
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki_50 neata fete eu azi -vitamine raportez 61 kilo fetelor cine stie sa-mi spuna ce sa mai fac cu fata mea ca e de aproape doua saptamani cu o pneumonie care nu ii mai trece,e la a doua tura de antibiotic m a zapacit,bineinteles ca o tin acasa de aceea nu am mai trecut pe la voi.acum doarme ,deci e momentul meu. cu dieta dupa cum vedeti merg bine,sper sa-mi tin obiceiul vasi o zi foarte buna |
Scuzati ca imi bag nasul dar va mai citesc din cand in cand , pentru ca imi place evolutia voastra.
Miki daca esti la a doua tura de antibiotic pe gura, schimba si pune-i branula si ii faci injcetabil. Injectabilul nu da gres niciodata mai ales daca folosesti antibiotice cu spectru larg.
Nu ii strica stomacelu chiar daca te cred ca iti este mila. Baiatul cumetrilor mei face frecvent raceli si niciodata nu ii cedeaza la sirop. O data la luna are branula. Suna urat dar important e sa se faca bine.
Pupici si sanatate.
Elena & Denisa
NOI
zuzi.simona spune:
buna fetele
azi amidon
dimineata: 1 portocala, 1 grepfruit, 1 banana
pranz: orez cu legume. legumele le fac separat intr-o cratita mare de teflon, cu putin ulei si suc de rosii, am pus 1 praz, 1 ceapa, 1 ardei gras, 1 morcov, 2 dovlecei, o cutie mica de ciuperci, 2 sparanghel, 3 catei usturoi, patrunjel verde (din gradina noastra), delicat, piper - la foc mic, pana se inmoaie toate
pt. seara voi manca la fel si restul de legume imi raman pt. maine cand le amestec cu spaghetti
totusi ce-i cu elly, nu vb nimeni cu ea pe privat? nu a spus c-o sa lipseasca...
la toate
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
CameliaH spune:
Eu azi Vitamine
MD: 2 banane
G: alune de padure
P: 2 felii de pepene rosu
C: 1 mar copt
Rhyanna maine incepi Rina cu ziua de proteine. Iti tin pumnii. Eu maine peste la cuptor si salata. Astept semn de viata de la tine.
clauddes spune:
Buna, fetelor!
Revin si eu dup-o mica absenta, dar am fost ocupata la birou si-am ajuns destul de tarziu acasa.
Mi-a dat tarcoale si-o raceala, dar nu m-am lasat..
Rihanna, Camelia, si eu am astazi zi de proteine. Incerc sa tin cat mai corect, pt ca acomodarea a fost destul de dificila.
Alina, multa sanatate puiutului, sper ca-i mai bine acum.
alinabojuc spune:
servus fetelor.
zi de apa...bleah. ma rog..am facut un suc din 1.5 l apa si 200 ml suc de citrice. e bun rau la amiaza am mancat un pic de salata de fasole boabe. mai bine la amiaza decat diseara la 7-8 mai am numai un pic de suc. cred ca fac broaste
camelia nu stiu cum ai putut manca asa putin la vitamine vezi ca slabesti prea mult
merg sa ii dau papa lui alex. azi a fost mai bine ca am iesit afara. ii place tare mult
pup
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
RHYANNA spune:
fetelor astazi a fost prima zi
dupa regimul danez simt ca pocnesc de atata mancare
md-2 portocale
g-2 portocale
p(ora 15.30)-salata de rosii,castraveti,salata verde,masline,ton bucati
nu am mancat de mult asa bine
cel mai mult a pus capac supa
e ingrozitoare
eu nu mananc sarat si acel cub de gaina de la MAGGI E SALINA curata
nu am timp sa fac supa de legume si sa o strecor si mi s-a parut mai simplu asa
la cina -ma gandesc sA mananc jumatate din portia de la pranz daca mai intra