Dieta RINA (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neata
azi nu dau raport, doar cand termin cura
mai ce pofta mi-ati facut cu cartofii si eu am planificat aseara pe azi tot cartofi. ii fac la cuptor unsi cu putin ulei si condimente si ii balotez cu mujdei nu mai pot...lesin
ieri am mancat bine de tot. m-a luat o foame pe la ora 15 nu m-am urcat pe cantar. la final daca va fi sub 66 va fi extraordinar. daca va fi peste 66 si asa e bine
Am zis ca termin marti de fapt miercuri deci joi dau raportul.
maine mergem cu alex la cluj la ortoped. am zi de carbo. numai bine ca iau ceva de rontait.
Totusi elly nu mai da pe aici? sper ca nu a patit ceva
Spor la treaba fetelor.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

bravo rhyanna, nici mie nu mi-e pofta cand fac pt. ceilalti doar daca mi-e foame gust
azi la raport 73,8 (m-am cantarit iara, de aia am editat)
aseara am mai rontait niste morcovi
astazi am proteine dar plec pe la magazine, nu stiu la ce ora ma intorc si ce oi incropi de mancare

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monnica_mnk spune:

azi e zi de amidonuri. cred ca am voie o ciorbita de cartofi cu multe legume si verdeturi. sambata si duminica..... dezmat. de fapt sambata am mancat la pranz paste cu salat. ca a mers. n-am mai facut legume. iar seara...FESTIVALUL BERII - IASI ... doi mititei si o pulpita de pasare. fara bere. macar la asta m-am abtinut. iar ieri trebuia sa mananc fructe si .. la pranz am dat-o pe carnita de pui la cuptor, iar spre seara... CLATITE CU FINETI... RUSINE, RUSINE, DE 3 ORI RUSINE. asa ca daca ier am mancta amestecat desi trebuia fructe, si am mai mancat si carne, am zis s-o dau azi pe amidon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Bravo Rhyanna, tine-te tare. Sa stii ca si uleiul meu de masaj e roz dar e cu cafea, guarana, ulei de masline si vitamina E.
Raport de la 64,5 kg cat aveam martea trecuta, azi dimineata aveam 62,2 kg deci 2,3 kg pierdute in 6 zile . Sunt fooarte incantata ca am gasit aceasta dieta care mi se potriveste perfect. Eu am mai slabit inainte sa raman gravida cu Matei cam 12 kg in vreo 3 luni cu dieta de la nutritionist. Dar aia era stresanta pentru ca trebuia sa fac de multe ori mancare, tot timpul trebuia sa cumpar ceva, etc. Plus ca diminiata trebuia sa mananc lapte cu cereale, iar eu dimineata am job de teren nu am unde sa stau pentru acest tip de mic dejun. Asa mananc un mar, o banana si gata. Si stiti cu e cu dietele clasice nu ai voie patiserii deloc si dulciuri doar din cand in cand. Domne, mie imi plac foarte mult chestiile astea, de aia m-am si ingrasat. Asa cu Rina, vorba cuiva, imi organizez poftele, nici nu stiu cand a venit ziua de carbohidrati si pot sa imi fac pofta. Ca sa nu mai zic ca am si o stare foarte buna de cand o tin.

Azi Carbohidrati:
MD: o portocala, o banana mica si un paharut de cafea
P: spaghete integrale cu masline, inele de ceapa verde, sos de rosii cu busuioc.
C: sa vad ce gasesc dulce pe la copii (ca mi-a mancat sotul coliva) + cioco neagra.

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

raport
MD-mar,portocala
p_o portie de 120 g spaghetti ,ciuperci,sos de rosii
C-o felia din checul de ieri si mi-a cumparat sotul inghetata dietetica de la amicii(o stiu de anul trecut si e grozava ,,,e mai buna decat orice alt sortiment)+4 patratele de ciocolata

va pup

astazi m-am cantarit si am 91.4EEEEEEEEEEEEeee!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin si eu la raport, m-am cantarit si am 76,5kg deci am slabit saptamana asta 1,5kg. Deci e ok si tot inainte. Azi am mancat la pranz orez cu legume si ciuperci si in seara asta am sa-mi fac cartofi la cuptor cu mujdei de usturoi. Va pup ca scriu cu piticul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

am fost toata ziua pe drumuri, pana la 9 jumate seara m-am tinut cu freshul de dimineata si o banana, apoi am taiat un ananas si mi-am umflat iara botul
si azi aveam proteine dar cum n-am apucat sa mananc ceva am tinut tot vitamine
maine iar o sa fiu pe drumuri, plec la vapor, sper totusi sa ajung mai devreme si sa mananc si eu ceva
noapte buna

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzi.simona

am fost toata ziua pe drumuri, pana la 9 jumate seara m-am tinut cu freshul de dimineata si o banana, apoi am taiat un ananas si mi-am umflat iara botul
si azi aveam proteine dar cum n-am apucat sa mananc ceva am tinut tot vitamine
maine iar o sa fiu pe drumuri, plec la vapor, sper totusi sa ajung mai devreme si sa mananc si eu ceva
noapte buna

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina

Obositor, dar cred ca o sa ai o surpriza placuta cand tei sui pe cantar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

am scris dimi un mesaj si vad ca nu apare. nu l-oi fi trimis?
va felicitam pentru rezultate
noi imediat mergem la medic, nu cred ca mai intru azi. sa aveti spor la treaba

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
03.05.2010-66.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_badea spune:

Buna fetelor , ma primiti si pe mine in randul vostru ???/ Tin dieta de 10 zile , azi este a zecea zi , am calcat foarte putin pe langa ....si am mai putin cu 3 kg ( dupa prima sapt de dieta).Acum am ajuns intr-un mare impas ca maine sunt la ziua de carbohidrati si nu stiu ce sa mai mananc .....nu mai vreau paste.

Mergi la inceput