Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 22
CameliaH spune:
Voi mai luati ceva suplimente alimentare pentru slabit? Mama a fost la endocrinolog si pe langa dieta i-a dat sa ia niste pastile Natural Siluet se cheama. Deocamdata nu a inceput sa le ia. M-am uitat pe prospect (pe net) si par destul de ok. M-ar tenta si pe mine sa iau poate reusesc sa slabesc mai mult decat 500 g pe saptamana dar la efecte adverse vad ca scrie ca "ocazional pot provoca palpitatii", iar eu am avut vreo doua episoade de tahicardie paroxistica cu cauze neelucidate (toate analize ies foarte bune) si parca nu m-as risca. Stiti ceva despre ele? A luat cineva?
Altfel, azi am avut carbohidrati si am mancat asa
MD: un mar si mai tarziu cirese
P: clatite+salata de sfecla
C: o inghetata + 4 bucatele cioco neagra
alinabojuc spune:
Camelia eu nu iau nimic. am luat candva spirulina si am slabit 5 kg. dar normal ca m-am apucat de mancat ca o vitica si am pus la loc. apoi am luat altceva, nu mai tin minte cum ii zice dar erau mai multe tipuri de capsule. de la alea nu am slabit deloc. la fel am patit si cu clarinol. poate sunt totusi fete care au slabit cu ele. mie nu mi s-au potrivit deloc.
Azi am vitamine. am mancat si 2 felii de pizza asta e situatia la mine la vitamine. imi fac fructele o foame de imi vine sa mananc tot ce prind in cale
maine fac o tocana de legume cu oua mama mia abia astept
haideti fetelor la o bere rece ca ne topim de cald
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
CameliaH spune:
M-am hotarat sa nu iau pastilele alea. Mia bine slabesc mai incet dar fara alte probleme. Azi vitamine: cirese, o banana, un grepfruit, seminte de dovleac decojite. Dar mi-e foame, ca mi-au venit si musafirii
zuzi.simona spune:
seara buna
eu n-am reusit sa tin zi de apa astazi dar nici prea multe n-am mancat ca am fost pe drumuri, doar fresh dimineata ca-l facuse mama si apoi pe la 3 o inghetata mica iar mai tarziu pepene galben. chiar nu mi-e foame, eu cand mananc atunci nu ma mai satur
maine proteine, ma descurc eu!
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
CameliaH spune:
Unde sunteti dragutele? La plaja?
Ieri Proteine
MD: cirese
P: budinca de dovlecei cu carne
C: serbare la scoala si cateva prajiturele - abatere
zuzi.simona spune:
eu spun prezent, intru pe fuga ca am casa plina de oameni, renovam, si ieri a fost la fel, sper sa termine astazi...
deci ieri proteine
md: fresh
g: 1 banana, 1 piersica
p: ciorba de pui, cotlet cu salata
c: mozzarella cu salata
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
CameliaH spune:
Vad ca nu mai scrie nimeni...
Azi amidonuri
Md: cirese si mai tarziu un mar
Pranz si cina la un loc pe la 6 o portie de orez wu xing iute cu legume.
zuzi.simona spune:
salutare fetele, cine mai schimba capitolul?
ieri amidon
md: fresh, cafea, 1 banana, susan cu miere
p: mancare de fasole boabe cu salata
c: idem pranz
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
alinabojuc spune:
helo
mama ce calduri
ieri la amidoane ma mancat un orez cu tocana de legume asta a fost pe la 3, iar pe la 9 seara am mancat niste seminte desteapta de mine
azi la carbo am mancat cirese si o piersica iar acu rontai un corn cu mac diseara biscuiti cred si cioco
Eu nu ma pricep sa fac alt subiect
sa aveti racoare
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 07.06.2010-66 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
zuzi.simona spune:
astazi carbo
md: fresh, cafea
p: spaghetti cu sos (home made)
c: inghetata si paine cu nutella
noapte buna!
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina