Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 20
elly_me spune:
Neatza fetele
La mine ziua de ieri (vitamine) s-a transformat in proteine&amidon- am iesi cu barbatu' in oras si am sarbatorit ziua noastra (a copiilor )
Asa ca azi as vrea sa tin zi de vitamine si maine amidon.
Sper sa nu mai calc stramb.
Oricum si la prima tura am calcat stramb- dar am continuat- si am slabit 12 kg.
Asa ca nu-i mare bai daca mai mananc pe langa - tot voi da 5 kg jos.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)
miki_50 spune:
buna fete dragutenu am putut intra o perioada dupa cum ati observat, dar nu inseamna ca am renuntat.Am continuat dieta cu mici abateri, am ajuns la 58 de kilograme.
CameliaH spune:
Am supravietuit zilei de apa si vreau sa va spun ca se vede. Luni aveam 60,9 kg iar azi dimineata 60,2. In total dupa o luna de dieta am slabit 4,3 kg. Macar sa mearga tot asa si lunile urmatoare.
Azi am proteine si am asa:
MD: 5 smochine
G: sigur o sa fie dar inca nu stiu ce
P si C: varza noua calita cu pulpe de pui.
alinabojuc spune:
helooooo
ce fac fetele? slabesc?
eu ieri am avut vitamine nu am avut timp sa ies sa imi iau cirese, capsuni dar am dat de un compot de piersici am facut curatenie in camara am mancat si banana, ceva fructe uscate, niste seminte, 3 feliute de salam of of a fost mama la noi si manca asa de bine, tulai ce pofta mi-a facut nu stiu de ce tot la vitamine vine mama la noi cand e mai grav
azi la proteine am facut o varza scazuta cu carne sotul si-a luat mititei, cred ca pap si eu unul mic mic
am uitat sa va spun ca la amidoane am facut cartofi noi la cuptor(cartofi mici mici cu tot cu coaja) asa fierbinti i-am amestecat cu usturoi verde tocat marunt si putin unt. vai ce bun a fost sotul a mancat cu o bucata de carne langa, mie nu mi-a trebuit. stricam gustul cartofilor dar e bun rau sa stiti
maine cred ca fac la fel, mai am 3 fire de usturoi.
acu intru sa imi shimb si semnatura, am tot uitat.
spor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
RHYANNA spune:
buna
nu mai zic nimic
am dat numai pe alaturi la acest regim
nu am slabit deloc si parca nu sunt motivata
azi in loc sa mananc fructe de dimineata am facut 3 sandwisuri cu cascaval si muschi file
cum sa slabesc
acum simt ca pocnesc si imi pare f rau
cred ca continui cu proteine azi
maine ma enervez si tin ziua de apa
alinabojuc spune:
gata. am schimbat semnatura
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 02.06.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
goldi spune:
Hello, fetele
Trimiteti-mi si mie va rog, cartea pe e-mail si in curand voi lua startul impreuna cu voi.
Multumesc,
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA buna nu mai zic nimic am dat numai pe alaturi la acest regim nu am slabit deloc si parca nu sunt motivata azi in loc sa mananc fructe de dimineata am facut 3 sandwisuri cu cascaval si muschi file cum sa slabesc acum simt ca pocnesc si imi pare f rau cred ca continui cu proteine azi maine ma enervez si tin ziua de apa |
poate chiar nu ti se potriveste regimul asta. incearca sa te tii de el poate pana la urma vei reusi.
goldi ne dai si o adresa unde sa trimitem cartile. sau ai pus pe paginile dinainte si eu nu am citit...
dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 02.06.2010-67.2 kg
mara_d05 spune:
Buna! Va citesc cu interes si vreau sa ma alatur si eu. V-as ruga, daca puteti, sa-mi trimiteti si mie cartea. Adresa mea e sonia_d05@yahoo.com
Multumesc!
zuzi.simona spune:
buna fetele
ieri amidon
md: fresh
p: pilaf cu ciuperci si salata de varza
c: idem pranz
astazi carbo
md: fresh
g: 1 mar si 1 banana
p: spaghetti cu sos facut de mine (ceapa, ardei, morcov, brocoli, ciuperci si partunjel)
c: aici e mai greu ca am si parji si inghetata, cred ca de amandoua (cioco nu prea mananc)
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)