Dieta RINA (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutareee
Revin si eu dupa o perioada in care nu am tinut regim- vreau sa incep din nou.

Mi se pare super k regimul- am slabit 12 kg si nu m-am mai ingrasat.

Asa ca trec la TURA 2- am 65kg- target 60kg

Azi am CARBO:
- dimineata-pranz: suculetul (1 portocala, 1 grapefruit,1/2 lamaie)- 8 caise- 2 portocale- 1 grapefruit

-pranz- acum- spaghete cu sos de rosii

-seara- am 2 kinder pingui

Alinush- se pare ca suntem iar 'colege'

Fetelor: CameliaH, Rhyanna, Doris, Pufulet ...- mult succes

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare fetele
am intrat si eu inapoi in zona cu net
n-am cu ce ma lauda, din contra, aproape 2 sapt numai pe langa am mancat, poate 2 zile am tinut corect si o zi am incercat apa dar seara n-am mai rezistat, era cred prea devreme de la ultima zi de apa.
ieri carbo
md: fresh
g: mango si banana
p: spagheti cu ciuperci si pastari (ramasesera din urma)
c: 3 cornuri mari cu branza
si intre toate seminte de floarea soarelui, tre sa rontai ceva si astea crude se desfac greu

astazi am vitamine, sper sa nu calc pe alaturi

elly ma bucur ca esti ok! si multe felicitari, eu am deja 3 luni si doar vreo 6 kg minus, deci continui tu cu modificarile pe prima pag, pt. raportul de luni
alina, bine ai revenit!
pufuleti intrebai de cantitati: eu n-am tinut cont de ele, de aceea nici n-am slabit asa mult , dar e bine si asa, mai bine tin o perioada mai lunga dar mananc sa ma satur
camelia si eu am probl. alea stomacale cand le amestec, dar tot nu ma cumintesc, credeam ca numai eu am!, asta inseamna ca s-a adaptat digestia la program si nu-i convine cand o luam razna
de cantarit ma cantaresc in fiecare zi dar cum va spuneam la vapor nu pot pune baza, ca suntem in mars, e balans, de fiecare data arata altceva, deci astept sa ajung acasa
ziua de apa mie nu mi se pare grea, mai degraba mi-e foame atunci cand mananc, deci nu va faceti probl., incercati, eu nu pot bea apa simpla, pun putin sirop, si daca simtiti ameteala luati imediat zahar sau miere, glucoza ajuta imediat, sau cine bea cafea sa o faca mai dulce in ziua aia
spor la treaba!

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu sunt dezamagita. Am slabit in prima saptamana si pe urma NIMIC. Nu am avut abateri grave, ba chiar sunt seri in care renunt la cina. Si cu toate astea, in 3 saptamani doar 2 kg. Cred ca la mine nu functioneaza.

Dieta Rina:
64,8 kg - 14.05.2010; 62,6 kg - 20.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

anca nu-ti fa griji nici eu nu slabesc dar continuu
azi CARBOHIDRATI
MD-1 mar mare
G_seminte crude de floarea soarelui
P_paine din faima integrala cu masline+sos de rosii cu ciuperci
C-cioc+inghetata(abia astept)

raport
tinand cont ca nu am tinut cum trebuie sapt trecuta rezult_92 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Elly-me - foarte frumos ai slabit.
Probabil ca eu maninc mai mult si poate ca e si o perioada de stagnare, sa vedem (Anca Wish, apropo de ce ziceai si tu).
Am avut asa perioada de un an si jumatate dupa nastere, nu am tinut o dieta anume, mincam mai putin si am slabit in etape, slabeam cite doua kg, apoi stagnam si tot asa.
Cred ca ideea ca se poate slabi pina la 15-20 de kg in 3 luni ne face sa avem expectante mari si sa fim dezamagite atunci cand nu se intimpla repede.

Si eu am incalcat ziua de fructe, am fost la zoo cu piticul si grupa lui de la gradinita si nu am ratat o portie de cas pane cu cartofi piure ... no, am reluat azi iar...

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Aaa, si apropo de ce ziceai tu Camelia, si eu am observat ca digestia e mult imbunatatita de cand tin dieta, nu mai am probleme cu balonarile ca si inainte.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor

- eu nu tin cont de cantitati- nu cantaresc, nu masor ... mananc cat pot-pana ma satur

- si eu am slabit la inceput mai bine- si dupa aceea nu am mai slabit deloccc- vroiam sa renunt (am luat si un kg- vedeti evolutia mai jos)
Ma bucur ca nu am renuntat- caci dupa aceea am slabit in continuare
E normal sa stagnezi- corpul lucreaza ... si apoi slabesti iar

Asa ca nu renuntati.

In ceea ce priveste constipatia- cat am tinut regimul nu am mai fost constipata si nu m-am balonat.
Si- de obicei- am scaun 1/saptamana si plec acasa de la munca "gravida" in luna 7.
M-am simtit ff bine cu acest regim.

Azi sunt la vitamine- portocale, grapefruit, kiwi si o punga de miez de seminte de floarea soarelui.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)...26.04(67kg)...03.04(65kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Am tinut ieri vitamine cu smochine, capsuni, cirese, seminte de dovleac si fresh de portocale.

Azi am zi de apa. De dimineata am baut doar apa iar la pranz am baut zeama de la ciorba de legume acrita cu corcoduse si seara doar apa. Sper. MA simt bine pana acum, am si dormit la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

buna fetele

as dori si eu sa ma apuc de aceasta dieta, poate cineva sa imi trimita si mie cartea pe mail va rog frumos? Adresa mea este ale1212xa@yahoo.com

Multumesc frumos

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
am reusit ieri sa ma abtin de la altceva
deci vitamine
g: 1 mar si 1/2 mango
p: salata de rosii, castraveti, ardei, ceapa si mult patrunjel
c: salata de varza

astazi proteine, am calcat pe alaturi ca am avut aniversare
p: cotlet la gratar cu salata de varza si putin pilaf (ca de, era pe masa ) si o portie de tiramisu ca o facusem de seara si atunci doar mi-am lins degetele
acu nu-mi mai e foame dar cine stie...

poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput