Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 18
CameliaH spune:
Caldura mare in Bucuresti si cica o sa fie si mai rau!
Azi Carbohidrati
MD: un mar
G: un fresh de portocale
P: salata verde+ridichi+ceapa verde+ saratele cu chimen
C: cred ca o sa mananc 2 felii de paine integrala cu dulceata de trandafiri + cioco neagra
Pufulet sigur o sa ai rezultate ca vad ca te tii bine de dieta si mai faci si procedurile. Bravos!
RHYANNA spune:
DA CAMELIA AI DREPTATE AM SCRIS CARBOHIDRATI IN LOC DE Amidonuri
scuze
AZI carbohidrati
MD-2 MERE
p-SPAGHETE CU SOS DE ROSII SI CIUPERCI
-2 FELIUTE DE FOCACCIA MEDITERANEANA(cu masline,ardei copt,ciuperci,gogosari copti,etc)
C- CRED CA BUDINCA DE COZONAC ,CIOCOLATA POATE UN MAGNUM CA TOT MI-AI FACUT POFTA
SPOR FETELOR
STIU CA SE POATE numai ca mie nu stiu de ce imi este foame in continuu,ceea ce nu mi se intampla de obicei
PUFULET
nu prea tinem cont de gramaje
cartea spune la inceput sa-ti pui portii mari cum erai tentata sa mananci,ulterior le vei diminua de la sine putere
bafta multa!!!!!!!!!!!!!!!
DORIS_71 spune:
Nu am mai reusit sa intru, am avut botezul baietelului duminica, dar de cantarit m-am cantarit si am ajuns la 75kg. Intr-o luna 5Kg, deci e bine. Va pup si spor la dieta.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
26/04/2010-----80---78---76,5---76---75
target-----65
pufulet74 spune:
Salut fetelor :)
Cami, Rhyanna, multumesc de incurajari. Ma stradui sa ma tin de dieta, fac si masaj si impachetari dar de o saptamina si jumatate stagnez. O vad ca pe o perioada tranzitorie, sper sa o depasesc si sa continui sa slabesc ca acum sunt un pic dezumflata.
Si apropi de ce ziceai tu Rhyanna, eu in prima saptamina am fost multumita cu cantitati mai mici de mincare, acum mi-e mai foame si maninc mai mult cantitativ.
Doris, felicitari, foarte bine ai slabit! Si sa creasca mare si sa va bucure micul crestin.
Eu azi amidon:
MD: capsuni
P: cartofi natur cu legume innabusite (ceapa, rosii, dovlecel, brocolli, adrei) si o salata de varza
C: la fel ca la prinz dar fara salata
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
CameliaH spune:
Salutis!
Azi am Vitamine
G: o banana
G2: capsuni
P: capsuni + o mana de seminte crude de floarea soarelui
C: ananas
Eu ma apropii vertiginos de ziua de apa. Ar trebui sa fie marti 1 iunie. As vrea sa o tin ca sa se mai miste kilogramele in jos, dar mi-e cam teama ca pe mine ma apuca cu palpitatii cand nu mananc. Voi ati tinut-o?
Sau poate fac o zi doar de lichide, fresh, supa de legume, compot fara zahar...
pufulet74 spune:
CameliaH, eu inca nu am ajuns la ziua de apa, nu o astept cu drag sincera sa fiu :)
Oricum, la cafea nu o sa renunt, de fapt eu imi fac o combinatie de Inka cu ness (5 parti inka si una ness).
Azi zi de carbohidrati:
MD: mar
P: pizza cu legume si sos de rosii
C: prajitura cu mere si ciocolata
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
CameliaH spune:
Azi Proteine
G: seminte de cedru
Pranz si cina impreuna pe la 5.30 ca am avut o zi aglomerata si nu am apucat sa mananc la timp o omleta cu verdeata+ salata verde+ o felie de paine.
Week-end placut va doresc
RHYANNA spune:
TREBUIA SA TIN CUM TREBUIE SI ZIUA DE VITAMINE allataieri am avut aniversARE SI AM ZIS CA O INVERSEZ CU PROTEINELE
mi-e rusine 2 zile nu am tinut cum trebuie
azi am carbohidrati si sper sa ma tin
nu pot sa spun ce am mancat in aceste 2 zile
rusine
camelia nu stiu cum vei trece peste ziua de apa
multa mul;ta bafta
sunte3m alaturi de tine
eu o am sambata viitoare
astept impresii
CameliaH spune:
Multumesc de sustinere. Nu stiu daca o sa tin chiar numai cu apa, dar am sa ma straduiesc sa fie totusi numai lichide. Vedem. Tot din cauza asta o sa dau raportul miercuri nu maine ca sa fie dupa ziua eveniment.
Alfel sambata am fost la gradina si cum nu m-am organizat bine, nu am avut ce sa mananc si am facut tot zi de proteine in loc de amidonuri. Si am si calcat pe de laturi .
MD: seminte de cedru
Pr: gratar de pui + salata de rosii, ardei castraveti + o felie de paine cu icre de casa+ scovergi taranesti (a impartit o vecina, foarte bune cu cas proaspat) - deci m-am dat in barci groaznic, cea mai mare abatere pana acum
C: nimic, dar nici nu prea a mai intrat dupa festinul de la praz.
Ce vreau sa va zic este ca la mine se simte imediat cand amestec mancarurile, adica am discomfort abdominal, balonare etc. Cand tin ca la carte totul e in regula.
Azi Carbohidrati:
MD vreo 5-6 smochine
P: clatite fara zahar+salata de morcovi si telina rase pe razatoarea mica+ lamaie
C: o inghetata snikers+ cioco neagra Ritter Sport
Maine am un pepene mare, l-am bagat deja la frigider.
alinabojuc spune:
servus. am venit la raport. am 67.4 eh macar nu e in plus. sincer am mancat si pe langa dieta
momentan tot ocupata cu sotul pana la inceputul lui iulie tot asa va fi. dar cu siguranta voi veni cel putin lunea la raport.
spor la treaba
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.