Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Pufulet, pai cred ca e in regula. Adica, nu mananci si te culci (cred ca asta era ideea - sa nu ne culcam cu burta plina).
Va multumesc pentru carte, m-am mai luminat putin. Inteleg de ce-mi era foame eu mancam doar dimineata 2 fructe, mai mancam la pranz (ora 12) si pana seara mi se lungeau urechile.
In carte scrie ca poti papa fructe din doua in doua ore pana la pranz. Deci, poti manca pranzul pe la ora 14 sau chiar mai tarziu, atata timp cat pastrezi distanta "regulamentara" dintre pranz si cina.
Bafta la slabit!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
RHYANNA spune:
buna fetelor
ieri zi de proteine
super
MD-2 mere
G-o cupa de salata de fructe fara frisca
P
am mers la restaurant si am sevit o portie de friptura de vita(super reusita)-cu legume
C-apa si cafea
vizionare 3D-INFRUNTAREA TITANILOR LA CINEMA CITY
INTERESANT FILM,PREVIZIBIL
si am reusit sa nu mananc popcorn si sa beau suc
dar am sarit peste cina
nu pot insa ca voi sa fac sport
va felicit pentru asta
alina_badea spune:
Buna fetelor si scuze ca nu am mai intrat sa dau raprtul de joi.
Din pacate ziua sunt la servici si am avut o perioada mai aglomerata.
Si eu sapt. asta am rama spe loc cu kg , au venit " musafirii " si din pacate nu mai vor sa plece. Stie cineva daca are vreo legatura dieta cu musafirii ? ....ca deja 10 zile mi se pare mult prea mult.
Azi sunt la carbohidrati....mie personal mi se pare cea mai grea zi...pana seara....cand ma rasfat cu ciocolata.
Dar ma ingrijoreaza chestia cu musafirii......
alina_badea spune:
Si inca ceva....rugaminte mare....poate cineva sa-mi trimita si mie cartea ? Am ceva , dar am senzatia ca lipseste ceva ....adresa de mail : alinabadea2006@yahoo.com
Multumiri si pupici.
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_badea Buna fetelor si scuze ca nu am mai intrat sa dau raprtul de joi. Din pacate ziua sunt la servici si am avut o perioada mai aglomerata. Si eu sapt. asta am rama spe loc cu kg , au venit " musafirii " si din pacate nu mai vor sa plece. Stie cineva daca are vreo legatura dieta cu musafirii ? ....ca deja 10 zile mi se pare mult prea mult. Azi sunt la carbohidrati....mie personal mi se pare cea mai grea zi...pana seara....cand ma rasfat cu ciocolata. Dar ma ingrijoreaza chestia cu musafirii...... |
Mie nu mi s-a intamplat asa ceva. am avut ceva probleme acum 3 luni dar a fost din cauza ca am luat iar anticonceptionale. la fel patisem si prima data. de atunci totul e ok. chiar nu stiu ce sa zic. sper totusi sa nu fie de la dieta. cel mai bine ti-ar spune un medic.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
Happiness_4_us spune:
Si eu la raport:
MD - 1 banana + 1 cafea cu lapte
G1 - 1 banana + cateva stafide
G3 - 2 pere
P - 120 gr paste integrale cu sos de rosii+ masline
C - 60 gr paste integrale cu sos de rosii + masline
O intrebare: in carte scrie ca se maninca si la pranz si la cina acelasi fel de mancare, cu mentiunea ca la cina se maninca jumatate din cantitatea de la pranz.
Vad ca voi mancati diferit la cina fata de pranz. E ok? Ca si eu as face asa.
Ieri m-am abatut din drum , dar de azi o iau de la capat.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
monnica_mnk spune:
dimineata 2 grapefruit
la 12.00 4 ficatei si o bucatica mica de piept de pasare fiert cu salata de rosii.
pe la 15.00 n-am rezistat: un pumn de seminte prajite si doua bomboane de ciocolata. rusinicaaaaaaaa!!!
la cina? inca nu stiu: piept cu salata? cred ca da.
RHYANNA spune:
azi AMIDONURI
MD-2 mere
G-ora 14.30-o punga de pufuleti
P-(ora 17.00)-o portie de orez facut cu curry,porumb,ciuperci,mazare,morcov)
C-sper ca nimic e prea tarziu
poate apa si cafea
azi trebuie sa ma cantaresc
promit sa va dau datele mai tarziu
trebuie sa ma cantaresc la farmacie
nu am baut decat 0.5l apa azi
si cu sportul...........
sunt o lesinata
nu cred ca nu pot dar nu am cu cine ma lua
CameliaH spune:
Rhyanna astept sa dai raportul la kilograme. Mie mi-a venit ciclu si nu am slabit decat 300 de grame saptamana asta. Dar e posibil sa fie si din cauza ca am mancat cam multe alune de padure crude. Tre sa tin mai strict.
Ce vroiam sa-ti zic de fapt e ca pufuletii intra la carbohidrati nu la amidonuri. In cartea cu mentinerea explica mai bine ca legumele ca atare intra la amidonuri, in cazul nostru porumb boabe la amidonuri si cele prelucrate adica fainuri intra la carbohidrati.
Nana, ai dreptate se mananca seara jumatate din portia de la pranz. Mai putin in ziua de carbohidrati cand mancam seara dulce+ cioco. Asa e mai eficienta dieta, dar mai facem si abateri.
Eu azi Amidonuri
MD: un mar mare si cateva seminte de cedru
P: piure de cartofi fara lapte + salata verde si o chifla mica cu mac
C: piure de cartofi - mai am un pic de la pranz + salata verde
Vreau sa va mai zic sa aveti grija mare zilele astea ca e luna in crestere si tot ce mancam se depune muult mai usor decat in cealalta perioada.
DORIS_71 spune:
Vin si eu la raport, saptamana asta mi-am cam facut de cap asa ca am slabit doar 1/2kg, dar tot e bine ca nu am pus in plus.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
26/04/2010-----80---78---76,5---76
target-----65