Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 12
alinabojuc spune:
servus fetelor. eu ma ingras pe zi ce trece minunat am aproape 67 de kg. nu pot pricepe, nu am mancat mult, dar cam sarat e adevarat. as manca sare goala. in dieta nu am mancat sarat. deci peste o saptamana revin cu kg in plus. nu imi bat prea mult capul ca nu vreau sa devin stresata pe tema asta.
spor la treaba.
apropo. nu stiti cand vine vara? nu am mai iesit de zile bune.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
monnica_mnk spune:
cred ca pana la urma nu tine nici o dieta. pui la loc imediat. daca asa esti de fel , mai plinuta, asa mori. stres aiurea.
pufulet74 spune:
Salutam fetele !
Eu am vesti bune, azi, in a 7-a zi de dieta aveam cu 3 kg mai putin, in conditiile in care ieri in loc de zi de amidon am mincat o pizza cu legume .... deocamdata merge f bine si nu am simtit ca fiind foarte frustrant pina acum.
V-am zis asta ca incurajare mai ales legat de ultimele mesaje, se pare ca se poate.
Alina, daca ai mincat mai sarat se poate sa fi retinut mai multe apa, nu neaparat ca te-ai ingrasat. De asemenea, daca esti inainte de ciclu iar retine organismul apa. Poate fi una din cauzele astea in cazul tau?
------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
CameliaH spune:
Am lipsit ieri ca am fost la tara, zi de vitamine. Nu m-am abatut, dar cred ca am mancat cam multe alune de padure crude. IN rest seminte de cedru, banane - 2, rosii cu castravete la pranz, mere.
Azi Proteine:
MD: struguri
P: friptura de pui la gratar + salata verde
C: o cana de lapte+ o felie de branza+ un activia - imi cerea organismul lactate si nu am mai asteptat pana la urmatoare zi de proteine, dar macar am disociat pe mese. Vedem maine la raport...
pufulet74 spune:
Cami, respectele mele ca poti astepta atita pina te cintaresti, eu ma cintaresc in fiecare dimineata
------------------------
zuzi.simona spune:
flory, nici eu nu am rabdare si ma cantaresc zilnic
alina, nu mai plange, si eu am 2 kg mai mult ca lunea trecuta si doar am tinut dieta! asa putin am mai calcat alaturi , dar chiar 2 kg nu ma asteptam, si nici sarat nu mananc, nici alte probl nu am, of of, mai mai....
azi amidon: dimineata fresh si mango, pranz mancare de fasole boabe cu ceapa, morcov si ardei plus salata cu de toate, pana la refuz, iar seara iara fasole dar cu castraveti la otet ca mi-a mancat omu salata
a, si azi sport, peste 10 km traseu cu bicicletele
hai pup si spor la treaba
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Anca Wish spune:
Buna dimineata!
Primiti-ma si pe mine, va rog. 1,70; 64 kg - target 57 kg
Sunt in a 4-a zi de dieta. Nu am rezistat si m-am cantarit: - 800 de grame.
Mi se pare usor de tinut, exceptie facand orele de masa. Adica nu pot manca doar de 3 ori/zi. Intre pranz si cina lesin de foame si mananc foarte putin (dar mananc!) din cele stabilite pentru ziua aia. Poate dupa ceva timp ma voi obisnui, dar deocamdata nu pot.
Azi e ziua de vitamine si am o sacosa de fructe. Am citit in capitolele mai vechi ca azi se mananca din doua in doua ore.
Puteti, sa-mi trimiteti, pe adresa ancaq2001@yahoo.com, va rog, varianta electronica a cartii.
Multumesc!
alinabojuc spune:
servus. tu fetelor habar nu am de ce arata atata cantarul ideea e ca m-am masurat si dimensiunile sunt aceleasi noh asta e. vad eu mai incolo. oricum nu e capat de lume. de lunea viitoare revin sper sa reusesc sa ajung la 60 pana la sf lunii iulie. poate vom reusi sa mergem la mare, poate...ca nemernici astia ne taie alocatia si indemnizatia
spor fetelor, nu faceti ca mine
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
Azi eu am zi de vitamine :) Adica o multime de mere, ananas, migdale.
Anca, ti-am trimis cartea. Nici eu nu am reusit sa ma tin de toate regulile, ziua de ex pot sa pastrez intervalul insa seara, daca lucrez pana pe la 1 sau 2 noaptea pe la ora 22-23 maninca, ce era in ziua respectiva (o felie de brinza, doi covrigei, etc.)
O zi frumoasa va doresc :)
------------------------
CameliaH spune:
Salut fetele. Raport: nu am slabIt decat 300 g saptamana asta :( . E drept ca mI-au venIt sI musafIrII, dar totusI... ContInuI, sa vedem ce-o maI fI. AzI amIdonurI, dar va zIc maI Incolo ce am mancat.