Dieta RINA (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Nana te pup ,ce faceti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Nana te pup ,ce faceti? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Off topic scuze .
Incerc sa ma mobilizez sa slabesc. Tare greu cu motivarea.
Un dulce ptr Maria.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ancadragoman spune:
off topic
si noi va pupam
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
CameliaH spune:
Bine ati venit/revenit fetelor si spor la slabit!
Pufulet termosudatia e cand iti da cu o crema si te baga in tunel sau in termocuveta si transpiri.
Azi Carbohidrati
MD: 6 curmale light cica -asa scrie pe punga + o bababa mica si mai tarziu am ajuns in Piata MAtache la taraba aia imensa cu tot felul de fructe uscate si seminte si am cumparat caju alune de padure si seminte de cedru si am mai ciugulit si din astea un pic.
P: pe la ora 16 3/4 pizza mica cu sos de rosii, ciuperci ceapa si masline + 6 stafide in ciocolata
C: am prajitura casei - o felie sper +cioco neagra / asta cred ca o sa fie pe la ora 20.30 ca plec afara cu copiii pana atunci.
zuzi.simona spune:
din pacate nu stiu cine poate face inscrieri pe prima pagina, elly vad ca nu mai intra si nu stie nimeni ce-i cu ea, sper sa nu fie nimic rau
capitolul asta l-a deschis marius parca (totusi vad ca e trecuta philip) ca cel trecut era prea mare deja...nu mai sunt actualizari pe prima pag. de 3 sapt daca nu mai mult
daca e cineva care se pricepe si intra zilnic sa duca mai departe subiectul!
eu azi la vitamine: fresh, salata, banana, salata, banana, morcovi...
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
DORIS_71 spune:
Buna fetelor, eu saptamana asta am cam dat gres cu dieta vreo 2 zile dar asta e, mi-am revenit.
Bine ati venit ptr. fetele noi. Va pup.
Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 ..
poze
26/04/2010-----80---78---76,5
target-----65
RHYANNA spune:
ieri am avut
md-1 portocala
G-2 mere
G-2 mere
P-spaghetti cu sos de rosii,ciuperci si plic de Kamis cu rosii si busuioc
C-inghetata dietetica de la betty si o napoolitana de la Motto +bisciuti oreo(de la Lu)
http://lilypie.com/confirm.php?k=d84c19b07d7d8dce9044205c4dde5f62
monnica_mnk spune:
oare chiar sa mearga??????????? e mai nasol ca daca mananci carne la pranz, mananci si seara tot carne. era bine sa schimbi pe peste sau branza. tare greu mai dai jos!!!!!!!!!!!!!! da de pussss, imediat se pune.
zuzi.simona spune:
functioneaza monica daca te tii de treaba, ca e pe termen lung
da uite cine vorbeste, azi la proteine am amestecat carne cu branza, adica racitura la pranz basca si mamaliga ca de nu era s-o inghit goala si acu seara nu mai mergea, asa ca am mancat niste mozarela cu rosii si ardei
maine poate oi fi mai constiincioasa!
poza cu noi
poze diverse
2009-2010
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
monnica_mnk spune:
eu azi pe la 11 am mancat cas cu ceapa verde, iar pe la 14 4 ficatei cu salata de rosii.totul gol , fara paine. in rest apa cu lamaie. incerc sa storc o lamaie si sa o beau cu apa. una pe zi deocamdata. daca nu ma arde pe stomac mai adaug pe parcurs inca una.