laparo - chist dermoid - caut medic in Bucuresti !
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Buna!
Nu stiu in ce lista m-ai adaugat ca prietena...imi pare rau, nu-mi apare nimic.
Scrie-mi te rog pe email si iti dau coordonatele doctorei mele.
Emailul meu este lucalina78@yahoo.com
O sa fie bine!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
leopard13 spune:
Fetele, m-ati lasat balta???
A auzit cineva sau s-a operat cineva la Gynecoland????
Dar de dl. dr. Stoian a auzit cineva????
Sau la clinica dl. dr. TUTUNARU s-a operat cineva?????
Va rog frumos!!!!!
szivarvany spune:
Parca trebuia sa vii sa ne spui cum a fost la consultatie ... azi e JOI.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leopard13 spune:
SCUZE!!!!
Deci, am ajuns la dl dr Albu din recomandarea telefonica de la d-na dr Predoi Deliana!!!!Am sunat-o sa ma ajute laparo si a zis ca ea nu opereaza laparo dar imi recomanda pe cineva...si astfel am ajuns la dl dr ALBU!!!!
Ok, am ajuns...mi-a facut intravaginal o eco mi-a zis ca e chist dermoid...si l-am intrebat daca sigur nu e altceva mai nasol...si a zis ca nu pare...dar raspunsul final il are analiza histo-patologica...nu stiu exact cum ii zice... dar ca el nu opereaza chist dermoid laparoscop!!! Si, ca nici nu recomanda pt ca este o operatie delicata si se sparge in burtica si ca trebuie curatat bine si e complicat si ca el recomanda clasic!!!!Nu laparo!!!!
Este un doctor bun, sufletist...este OK!!!! L-am rugat atunci sa imi zica cand ma poate opera clasic si mi-a zis ca nu ma opereaza el si ca sa ma duc la d-na dr. Deliana Predoi ca ea m-a trimis la el dar si ea opereaza clasic si ca sa ma opereze ea!!!
Sa ma duc la consultatie si la dumneaie....Dansa cred ca ar fii al 6 lea medic care ma consulta...Alti bani....Eu am facut imprumut la banca 5.000 ron pentru operatie...dar deja 12.000.000. le-am cheltuit pe consultatii. pe ecografii, pe analize...
Raman si fara bani si tot neoperata sunt!!!!
M-AM SATURAT!!!!
Ma cam paseaza unul la altul...
Cred ca nu le place fatza mea....
Cam asta a fost!!! Acum, mai am doar 2 posibilitati si ultimele...Dl. dr. TUTUNARU sau dl dr. STOIAN de la GYNECOLAND?????
Pe altcineva chiar nu mai stiu....
Va pup pe toate!!!!
Eu citisem pe alte forumuri mai vechi cum ca s-au operat multe fete laparo de chisturi dermoide si chiar mai mari ca al meu...Bine, cred ca este mai complicat fiind dermoid si nu se implica prea multi...
Probabil ca sunt riscuri pe care nu si-i le asuma orice medic...
Nu stiu ce sa mai zic...nu stiu ce sa mai fac...astept si eu vesti de la voi....
leopard13 spune:
Eu ajung aici unde am net pe la 18,00 sau chiar 20,00 in fiecare seara depinde de prietenul meu!!!!Si, aseara ca m-am intors de la dl. dr. Albu am intrat pe alt forum cred ca vreo 15 minute si apoi a inceput furtuna...Si eu stau la curte....cum e furtuna si fulgera si tuna...cum mi-i se taie curentul....
Si, eu m-am mai uitat pe forumul asta si nu am vazut nici un mesaj nou...
MULTUMESC pt. ca nu ai uitat ca joi eram programata la consultatie....
Acum , spre exemplu, sta sa vina vaju...ploaia...sper sa nu raman in bezna ca aseara...cand mi-am bagat capul sub perna...de frica....se auzeau trasnetele, iar fulgerele luminau toata casa...si ma gandeam ca nu avem paratrasnet la casa si ca mai stam si la etaj...
Matusa mea, deja urla de jos ca ea crede ca s-a luat tzigla de pe casa....
In fine, pupici!!!
Si, mai astept si eu vesti de la voi....
leopard13 spune:
Mamagiuliei, tu ultima oara ai scris pe forum pe 09.05.2010...asta inainte de 13.05.2010...Deci, eu practic vorbeam singurica...
Alinutza mi-a sris ceva pe 10.05.2010.....si atatica....
Fetele....in fine....
Cheltui banii, in puii mei...si vad ca nu rezolv nimic!!!!
Pupici la toate fetele...sanatate maxima si numai bine!!!!
leopard13 spune:
Cred ca am intrat de 10 ori numai pe ziua de azi....pe forumul asta si nici o veste, nimic....
Oricum, pupici la fete!!!
szivarvany spune:
Noi nu avem cum sa-ti rezolvam problema
Trebuie sa mergi la medicii pe care ti i-au recomandat fetele, despre care ai auzit/citit.
Si sa incepi sa te obisnuiesti cu ideea ca poate operatia clasica e cea mai buna.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
leopard13 spune:
Tocmai a intrat pe un alt forum o tipa care luni se opereaza laparo de chist dermoid la Giulesti!!!!
Imi dau seama ca nu ma puteti ajuta voi...LOGIC!!!!si totusi nu inteleg de ce esti asa rece???????????????
Eu credeam ca intrati mai des pe forum si mai vorbim si noi....dar se pare ca am luat TEAPA....
Ma scuzati ca v-am deranjat....Nu o sa mai intru...
Oricum, va doresc sanatate maxima si multa fericire alaturi de cei dragi!!!!
leopard13 spune:
MAMAGIULIEI????????
Fetele despre care ti-am zis ca s-au operat de chisturi dermoide laparoscopic....s-au operat in 2007 si 2008....
De unde sa le mai iau eu pe fetele alea??????????? Subiectele de pe acele forumuri au fost inchise!!!!
Da, in fine, NO COMMENT....
Esti RECE....cred ca daca ai putea mi-ai trage si doua palme....
Dar, scuza-ma, ce ti-am facut???????????????////
Am nevoie sa stiu ca exista persoane care poate au trecut prin asa ceva...si care pot discuta si cu mine...una, alta....Poate chiar si un...Buna, ce faci??? mi-ar indulci inima....
Asta este....imi cer scuze pt ca te-am deranjat!!!!
Chiar imi pare sincer rau!!!!