laparo - chist dermoid - caut medic in Bucuresti !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

xiu, buna!!! Multumesc frumos pentru raspuns!!!
Chistul asta dermoid contine par, unghii, dinti...
Si il am cam de 14 ani in mine....identificat abia acum un an cand doctorul nu mi-a spus despre ce e vorba!!!Abia anul asta am aflat cu ce ma confrunt!!!
Stiu ca il am demult pt ca acum vreo 14 ani am fost la control...si un medic a simtit ceva tare pe ovar si a zis ca e extrauterina!!! Am fost la eco abdominala si mi-a zis ca nu am nici o extrauterina!!! M-am linistit!!! Si apoi anual nici un alt doctor nu mi-a facut transvaginala!!!! Asta pana acum un an cand alt doctor a simtit ceva si mi-a facut eco transvaginala!!! Mi-a dat sa fac analiza CA125 si daca iese OK, ne vedem in 6 luni!!!
Am fost peste 10 luni, nu 6, la control si la eco transvaginala si nu i-a placut deloc ce a vazut!!!! Nici nu a garantat ca e chist 100% dermoid si se teme sa nu fie altceva mai nasol!!!!
Asadar, am fost la altcineva pt a doua opinie...si mi-a zis ca e un chist dermoid foarte urat si ca sa nu mai stau si sa-l operez ca se poate maligniza sau torsiona!!!!
DACA TU CONSIDERI CA ACEASTA OPERATIE NU E URGENTA, CI ESTE DOAR DE RUTINA............NO COMMENT!!!!
Si, acuma, ma lupt sa gasesc un doctor bun sa ma rezolve si pe mine odata ca sunt foarte stresata...
Poate intra cineva care s-a operat de asa ceva si-mi zice si mie unde???Cu cine???? Cum e?????
Oricum, iti multumesc pentru raspunsul tau...dar sa stii ca nu e o operatie DE RUTINA.....
Pupici si daca ma mai poti ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stiu ce e chistul dermoid si nu , nu este considerat o urgenta.
Operatia este una simpla comparativ cu celelalte operatii si se face de rutina .
Ti-am spus , orice ginecolog poate face operatia asta , alege unul si du-te la el , ca recomandari pozitive nu vei primi in veci de la toata lumea pt. un singur dr.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu si eu la ce a zis Xio, nu e o urgenta, daca era sa fie, era deja !
Tot ce se poate intampla este o cotorsionare si atunci devine urgenta, insa avand in vedere ca-l ai cu tine de cant te-ai nascut si nu s-a intamplat ... slabe sanse sa se intample acum.
Eu am dus sarcina cu el si n-am avut nicio problema.
De asta am zis sa nu te panichezi !
Medic vei gasi, asta e sigur !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Fetele, va multumesc din suflet pentru ceea ce mi-ati scris!!!
Am programare la dr. Albu la Medlife, joi!!!
Sper sa fie bine!!! Doamne ajuta!!!
Stiu ca trebuie sa merg la medic si sa las internetul...dar iti dai seama ce bine m-as simti daca ar intra si fete care s-au operat de chist dermoid si sa-mi zica si mie....Du-te la dr. cutare ca e expert laparo in chisturi dermoide....Fugi la el ca e OK!!!! Asta a fost scopul intrarii mele pe forum!!! Eu inca mai sper ca s-a operat cineva de chist dermoid si ma poate ajuta!!!
Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am deranjat cu ceva!!!! Va rog frumos sa ma scuzati!!! Nu stau bine psihic si ma gandeam ca vorbind cu voi imi este si mie un pic de tot mai bine!!! Conteaza mult pentru mine!!!
Inca o data, va rog frumos sa ma iertati!!!
Si daca v-am deranjat cu ceva, sa-mi spuneti si nu o sa mai intru pe acest forum daca asa doriti!!! Eu va pup si va doresc tot binele din lume si BUNUL DUMNEZEU SA VA AIBE IN PAZA!!!!

Mergi la inceput

Eu tot nu inteleg dc sa ti cer scuze !

Oricum, tinem pumnii pt joi si sa vii sa ne povestesti cum a decurs consultatia

Mergi la inceput

Nu se stie sigur ca e chist dermoid...ultimul doctor a zis ca asa pare dar nu stie sigur, poate fii cancer!!! Si atunci...eu trebuie sa stau linistita???? Si sa nu ma panichez????
Eu consider ca atunci cand intervi laparoscopic intr-o operatie, trebuie sa stii cu ce te confrunti!!!!
Se spune ca prin ecografia transvaginala se poate aprecia cu acuratete despre un chist!!! Din ce format, si alte analize!!!
Dl. dr. Tutunaru , intr-un discurs a spus ca laparoscopia nu se poate face in cazul in care o pers este obeza sau daca chistul este malign! Si cum iti dai seama daca e malign sau nu???? Logic ca faci anumite teste inainte!!!
Si, atunci, cand alti doctori iti spun ca nu se stie ce este, dar ca se incearca laparoscopic, atunci cand ciupesti din chist( asa se face!) in timpul operatiei...trebuie sa stii ce ciupesti...ca daca e altceva...nu e bine sa ciupesti deloc!!!
Va dati seama ca as vrea sa fie totul bine si sa se poata laparoscopic...ca doar nu sunt tampita sa vreau sa ma taie....dar sunt in CEATZA TOTALA....
Nu inteleg ceva la voi....SCUZE!!!!
Adica, stai linistita ca daca doctorul a zis ca poate fii cancer.....
STAI LINISTITA!!!!!!! CA NU E URGENT!!!!!
Cine m-o fii pus sa ma documentez atata in aceste 2 luni...nu stiu...ca mai rau m-am tampit!!!!
Ma voi duce joi la dl. dr. ALBU si sper sa imi prezinte increderea de care am nevoie in medicul ce urmeaza sa ma opereze ca sa pot sa stau linistita!!!
Daca nu.....MA IMPUSC!!!!!!!!

Mergi la inceput

DEci; un chist de 14 ani pe care porti cu tine, ma rog, este din viata ta intrauterina, nu poate fi acum cancer, nu crezi ?
Un chist de dimensiuni mai mari care, pe parcursul a x ani nu se modifica, de obicei este dermoid. Exact de asta, pt ca altfel s-ar fi modificat.
Eu il aveam de 26 de ani cand mi l-au scos. Si continea exact ce ai citit pe net, di tuoate adik

Mergi la inceput

Multumesc, mamagiuliei, sper din tot sufletul meu sa ai dreptate!!! Joi ma duc la consultatie si va spun ce a zis si dl. dr. ALBU!!!!
Oricum eu am 32 de ani!!! Sunt mai mare si sper sa nu fie problema din cauza asta!!!
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Incerc sa iti dau dreptate, dar cand un medic iti zice asa.....

Mergi la inceput

Fetele, la Gynecoland a fost cineva??? Sau a auzit cineva ca s-ar fii operat acolo????PLEASE!!!!
Pupici!!!!

Mergi la inceput