laparo - chist dermoid - caut medic in Bucuresti !

laparo - chist dermoid - caut medic in Bucuresti ! | Autor: leopard13

Link direct la acest mesaj

Fetele, buna si pup la toate!!!
Sunt noua pe forum....Am mai scris odata dar nu stiu de ce nu apare....
Va rog sa ma ajutati si pe mine! Trebuie sa ma operez de chist dermoid si sper ca laparoscopic...dar nu am MEDICUL!
S-a operat cineva laparoscopic de chist dermoid?????? Ma puteti ajuta??/Va rog din suflet!!!!Sunt stresata, mi-e frica....M-am imprumutat la banca de 5000 ron pentru operatie si acum stau si caut doctor.....
Daca a facut cineva asa ceva...ma poate ajuta si pe mine???/ Unde sa ma duc....As vrea si la privat sau la stat dar macar o rezerva cu baie in camera sa am....
PLEASE!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In primul rand te intreb daca stii ce contine dermoidul tau.
Al meu era de continut mixt - lichid/solid si mi-a explicat medicul ca la laparo va indeparta ce poate mai ales ca era de 8 cm.
Dar eu vroiam operatie clasica sa poata taia exact cat si unde trebuie sa nu am alte probleme dupa.

(am mai povestit pe forum, nu am mai facut operatia pt ca am ramas insarcinata pana la urma iar la operatia de cezariana mi s-a scos tot ovarul pt ca era inglobat de acest chist - mentionez ca facusem si examen RMN pt a se identifica exact natura si pozitia lui cand mi l-au descoperit dar am tot amanat operatia)

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Buna!
Eu nu stiu exact unde este chistul dermoid!!!
Mi-i s-a spus ca este in stanga!! Acum eu nu stiu daca este pe ovar, langa ovar, sau intre ovar si trompa????
Stiu ca are aproximativ 4 cm jumate si ca trebuie sa-l operez!!!
As vrea si eu laparoscopic pt ca am inteles ca te refaci mai repede!!!! Tu la ce doctor te-ai dus cand a zis ca poate te poate rezolva laparo?????? Si la ce spital??????
Mai cunosti fete operate de chist dermoid???? Laparo?????
Ca eu inca nu am doctorul!!!!
Am fost la dl dr. Ion Ionut dar nu mi-a trezit nici 1% incredere!!!!!
Desi pe net toate il prezentau ca fiind super!!!!!
M-as duce la Medlife, la dl. dr. Albu dar nu am gasit pe net pe nimeni operata de chist laparo de catre dl. dr. Albu!!!! Sunt in ceatza!!!! Daca ma poti ajuta, sau oricine altcineva....raman datoare!!!!!!
Pupici!!!

Mergi la inceput

Faza cu RMN-ul cam pica pentru ca sunt CLAUSTROFOBA!!!! Si sigur cred ca as face un atac de panica!!!!!

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu poti face RMN ar fi elucidat mare parte a problemei.
Eu sunt oradeanca asa ca medic bun din Buc nu-ti pot indica, sper doar sa intre si alte fete la subiectul acesta sa te indrume.
Oricum, as merge la altcineva la consultatie si eco - ar trebui cineva care are habar sa citeasca pe un ecograf performant.
Pana atunci nu te panica mai mult de atat nu este o operatie foarte grea si n Bucuresti trebuie sa fie si-un medic bun, sunt sigura !

Mergi la inceput

Buna! Multumesc frumos pentru raspuns!!!!
Ce sa nu ma panichez ca m-am panicat deja!!!! Si inca cat!!!! Am slabit 6 kg de stres si frica!
Sper din suflet ca poate mai intra careva si ma poate ajuta cu un medic bun care opereaza chisturi dermoide laparoscopic cu succes!!!!
Astept cu nerabdare!!!!! Daca mai auzi si tu ceva, te rog din suflet sa-mi spui si mie!!!!!
Fetele, chiar sunt singura???? Care se opereaza de chist dermoid?????
Pupici!!

Mergi la inceput

Mi a venit o idee
Mut subiectul - lincul la sesiunea "panica" !!!
O secunda ca aici nu pot modera, dar rezolvam cumva.

LAURA, esti extraordinara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Leopard, nu stiu daca doctora mea opereaza si asa ceva, dar in mod sigur daca nu opereaza ea, iti va recomanda cu draga inima pe cineva bun.
Din pacate eu acum voi pleca de la birou si abia maine seara mai am acces la email. Tu nu ai PM activat.
Scrie-mi la lucalina78@yahoo.com si maine seara iti trimit telefonul doctorei mele.

Pup si multa sanatate!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira781 spune:

Buna,

ti-l pot recomanda pe domnul doctor Adrian Marin de la spitalul Agrippa Ionescu. Eu am fost operata de dumnealui in 2008. Chistul a fost seros dar destul de mare (9 cm).Pana sa ajung la dumnealui, care este chirurg de chirurgie generala, am consultat 4 ginecologi carora nici prin cap nu le trecea sa incerce sa salveze ovarul. Explicatie clasica: ovarele sunt organe pereche, pica unul si celalalt ii preia functiile.In momentul de fata ovarul este perfect functional.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Amira, multumesc frumos! Te-a operat laparoscopic??????? Super tare! Chestia cu salvatul ovarului e buna, dar sa fie sigur doctorul ca nu se reface, ca sa nu fie nevoie pe viitor de alta operatie!!! O sa intru pe internet sa caut si eu spitalul!!!!Ai avut drena???/ Dar sonda de pipi???/ Te-ai recuperat usor???? Cum a fost???? Te-a durut rau dupa???? Pup!!!

Alina, nu stiu ce e ala PM????Sunt noua pe forum, dar ti-am luat id-ul si astept sa ma accepti in lista ta!!! Multumesc frumos!!! Astept vesti, poate ma poti ajuta!!!!

MamaGiuliei, pupici! Si eu cum gasesc lincul Panica????/
Dau pe google????Si scriu panica????? Sau cum fac????

Fetele, mai astept vesti de la voi!!!!

Mergi la inceput

* Chistul dermoid NU se reface ! Asta e sigur 100% !

Mergi la inceput