laparo - chist dermoid - caut medic in Bucuresti !
Raspunsuri - Pagina 2
amira781 spune:
Buna din nou,
nu am fost operata laparoscopic datorita faptului ca dimensiunea chistului punea probleme, existand posibilitatea sa se sparga. Insa operatia e minuscula, a fost facuta peste cea de apendicita, am avut un dren care a fost scos in ziua urmatoare operatiei, am stat in spital 4 zile si am revenit la serviciu la 3 saptamani de la operatie fara probleme.
Domnul dr. Marin opereaza si laparoscopic, evident asta a fost si prima mea optiune, insa a fost bine ca am urmat sfatul dumnealui. Ecografic chistul masura 4,9 cm dar in realitate a fost aproape dublu fiind format din 2 lobi pozitionati unul in spatele celuilalt.
Ce mi s-a parut foarte ok a fost ca in ziua internarii am facut o multime de analize: de sange, ecografie, electrocardiograma, radiografii la plamani si inima ceea ce nu s-a intamplat in cazul apendicitei.
Daca te intereseaza iti pot oferi numarul de telefon al domnului doctor insa nu stiu daca am voie sa-l postez.
In orice caz, daca programul a ramas acelasi, martea dimineata il gasesti la spital.
Despre rezerve nu stiu ce sa-ti spun. La mine lucrurile s-au desfasurat rapid si nu am mai apucat sa ma interesez. In schimb am apreciat curatenia, in salon au fost 4 paturi dar ocupate decat 2 (eu si inca cineva), baie foarte curata cu dus.
Daca te mai pot ajuta cu alte informatii iti stau la dispozitie.
Toate cele bune.
amira781 spune:
Revin cu ce am uitat sa-ti raspund.
Nu am avut sonda, a fost optiunea mea si mi-a fost respectata.Nu stiu daca a fost o alegere inteligenta pentru ca esti nevoita sa folosesti plosca si in primele ore dupa operatie esti inca sub efectul anesteziei deci ureninezi prin puterea vointei ca de simtit nu simti nimic, insa aveam o fixatie ca pot face infectie urinara de la sonda si am preferat sa spun pas.
Am facut rahianestezie pentru ca am vrut sa fiu treaza si in caz ca nu se putea salva ovarul sa particip si eu la decizie in cunostinta de cauza nu sa ma trezesc ca pur si simplu nu-l mai am. In timpul operatiei nu am avut dureri. Evident ca ai o stare de disconfort dar e suportabila. Dupa ce trece anestezia poti tine durerea sub control cu analgezice.
Sper ca am raspuns la tot ce ai intrebat, in caz contrar revin.
leopard13 spune:
Amira, dar chistul meu nu se vede la ecografie abdominala!!!!
Doar la eco transvaginala!!!!
Dl. dr. poate face o astfel de ecografie nefiind ginecolog???????
Ce bine ca nu ti-a pus sonda urinara!!!
Astept vesti de la tine!!! Pupici!!!
Dar, chiar nu ma poate ajuta nimeni care s-a operat de CHIST DERMOID?????????? Sa-mi zica si mie unde s-a operat???? M-as duce si la privat!!!! Dar nu stiu un doctor bun!!!!!
Astept vesti!!!!
leopard13 spune:
Amira, daca ecografic chistul arata de 4,5 cm atunci fara sa introduca laparoscopul cum si-a dat seama doctorul ca are 9 cm????
Pupici!!!!
M-as opera la clinica Gynecoland dar nu stiu pe nimeni care s-a operat de chist dermoid acolo!!!!
Sau Medlife????? Dar iar nu stiu pe nimeni care sa se fii operat de CHIST DERMOID acolo!!!!!
Pupici, fetele si astept vesti!!!!!!
Talida__ spune:
Draga mea, iti recomand sa incerci la spitalul Giulesti - sunt centru de excelenta in probleme de fertilitate si au medici foarte bine pregatiti. In plus sunt foarte bine dotati - nu trebuie sa vii de acasa cu nimic (spre deosebire de majoritatea spitalelor).
Ca si medici acolo recomand Dr Cristescu ( el m-a operat pe mine ), Dr. Niculescu - a operat o prietena si este foarte multumita; Si de Dr Albu am auzit nimai de bine.
Incearca sa dai un telefon - cere la cabinetul de sterilitate la Doamna Viorica ( intre 13 si 14 o gasesti acolo). Este asistenta sefa si cred ca te poate indruma catre un medic.
Te pup
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
leopard13 spune:
Talida, esti o scumpa!!! Multumesc frumos!!!!Hai sa-ti spun povestea mea asa in mare....Am stat 2 luni pe internet sa caut un medic bun!!!! Timp in care eu trebuia sa ma operez!!!!Timp pierdut!!!!
Intr-un final, ma hotarasc la dl dr. Ion Ionut de la Giulesti!!!! Deoarece am auzit pe forumuri numai lucruri bune despre el!!!! Buuun!!!!
Ma duc la Giulesti si vorbesc cu dl. dr. si il intreb ce am????
Imi zice ca pare chist dermoid!!!! Eu plangeam intr-una si auzisem de la fetele de pe forumuri ca este un tip cald, care iti explica, discuta, TE LINISTESTE si ITI DA INCREDERE IN EL , ADICA ASTA E CEL MAI IMPORTANT LUCRU....Cand te operezi sa ai incredere in medic....LOGIC!!!
Vorbele lui la intrebarile mele au fost....NU STIU....POATE....
Si eu il intreb daca trebuie sa ma operez ( STIAM CA TREBUIE OPERAT URGENT!!!! IL AM DE MULT TIMP IN MINE si este PERICULOS!!!!)Deci, dl dr. trebuie sa ma operez????? La care el imi raspunde....FACI CE VREI!!!!
Cu alte cuvinte....Mi-i se rupe mie de tine daca il operezi sau nu.....
Omul mult cautat de mine....2 luni de cautari...mi-a dat FLIT in 5 minute....
Si acum cand aud GIULESTI...mi-i se face pielea de gaina....Nu vroiam sa ma ia de nevasta....dar nici asa NEPASATOR....
Era exact opusul la ceea ce cautam eu....
Credeam ca e genul de om care sa te linisteasca, sa incerce sa-ti explice care este parerea lui si ce ar trebui sa fac eu....Sa imi inspire incredere ca medic CHIRURG... SUNT SIGURA CA ESTE UN DOCTOR BUN, dar nu mi-a inspirat incredere nici 5%!!!! Asta e!!!!! Iar Giulestiul e MUCI!!!! Am vrut sa fac pipi si cum am intrat in WC tot asa am si iesit!!!!
Am facut imprumut la banca de 5.000 ron pentru operatia asta si voi plati 5 ani de acum incolo....eu incep deja sa achit ratele.....SI NICI NU AM REUSIT SA MA OPEREZ.....
Am programare joi la Medlife la dl dr ALBU dar TARE MI-AS DORI SA AFLU DE LA CINEVA CARE S-A OPERAT DE CHIST DERMOID LA O CLINICA PRIVATA SI SA GASESC MEDICUL BUN!!!! UNDE ESTE ACEST MEDIC????O iau razna!!!!
PUPICI!!!!!
ti am editat mesajele, te rog foloseste mai putine emoticoane ca latesti pagina si faci greu de urmarit raspunsul, merci.
leopard13 spune:
Amira, poti posta tel dl. dr. fara probleme!!!!
Poate il sun si-mi zice....Hai, fata, vino la mine ca o sa fie bine!!!!
Mai stii ce efect poate avea asupra mea??????
leopard13 spune:
MamaGiuliei, scuze ca folosesc asa multe emoticonuri!!!!
Ce inseamna ti-am editat mesajele???? Ca eu nu ma pricep la asa ceva!!!
Unde le-ai editat???
XIO spune:
Leopard, nu inteleg de ce ai facut imprumut la banca.
In al doilea rand , medicul nu iti poate spune sa te operezi saui sa nu te operezi , el iti explica situatia si tu alegi ce vrei sa faci.
Si in al 3-lea , linisteste-te, chistul nu este o urgenta , nu este o operatie fantastica, este ceva de rutina.
Du-te si tu la un medic fara sa citesti toate parerile de pe net , ca nu exista doctor care sa aiba doar recomandari , la fiecare exista si pers. care nu l-au placut.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro