Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

neata,

sa nu radeti de mine-dar eu am senzatia ca nu imi mai creste burtica!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Eu nu rad, ca sunt in aceeasi situatie...am senzatia ca nu imi mai creste burtica de cand nu mai iau nici in greutate..de vreo 2 saptamani... Mi-am luat acum centimetru de la mama ca sa o masor...vedem peste un timp daca e doar senzatie sau realitate..,

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Merci, Adriana. Am sunat si eu la spital. Vin si eu miercuri.

Mirela, eu nasc cu Dr. Catalin Haiduc. Eu mi-am ales si spitalul si medicul cu recomandari de pe net.

Cris 29+ cu

Anca, poate ti se pare. Sau poate a luat si bebelina o mica mica pauza si recupereaza pe viitor.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Crissy, mi te inchipui, mi s-a facut deja gura punga. Si mie imi lac verzaturile. De Rusalii merg si eu la tara sa ma infrupt.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul pt anticorpi RH-. N-am facut, acum urmeaza sa vedem ce grupa de sange va avea bebelusa.

Fetelor, eu vreau sa va intreb ceva despre contractii. Ieri seara am avut niste contractii ciudate cu intarire doar in partea dreapta a burticii de vreo cinci ori in jumate de ora. Ciudat era faptul ca practic crestea un guguloi in partea cu pricina. Si acum am experimentat una la fel (ca atare mi-am adus aminte sa va zic), doar ca sus de tot in dreptul stomacului, dar un guguloi foarte mic, iar ca durata vreo 2 secunde. Cele de ieri durau cam 4-5 secunde si se relaxau.. Toate fara durere.
Vi s-a intamplat asa ceva?

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

buna ideea cu centimetru!

O sa ma apuc si eu de masurat!

Am incercat sa montez singura biroul lui vlad dar nu m-am descurcat!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:

Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul pt anticorpi RH-. N-am facut, acum urmeaza sa vedem ce grupa de sange va avea bebelusa.

Fetelor, eu vreau sa va intreb ceva despre contractii. Ieri seara am avut niste contractii ciudate cu intarire doar in partea dreapta a burticii de vreo cinci ori in jumate de ora. Ciudat era faptul ca practic crestea un guguloi in partea cu pricina. Si acum am experimentat una la fel (ca atare mi-am adus aminte sa va zic), doar ca sus de tot in dreptul stomacului, dar un guguloi foarte mic, iar ca durata vreo 2 secunde. Cele de ieri durau cam 4-5 secunde si se relaxau.. Toate fara durere.

Cris 29+ cu

sunt cobtractii false uterul face antrenamente!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:

Cris 29+ cu

eu cred ca e bebelu ... al meu asa face si dc e prea jos si ma doare il gadil si pleaca de acolo... mi-am dat seama ca l-am vazut intr-o dimi cum s-a miscat

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

sa-mi fie rushinica...

Buna burtici buna bebici Buna maya si mirela(sa dea DD sa se prinda prichindeii si sa fie sanatosi si pana le termen;)

22+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

Citat:

Cris 29+ cu

cris, ce simti tu acolo nu sunt contractii, e vreo manuta sau cel mai probabil vreun piciorus, de-acum incolo o sa tot ai parte de ele si, zic eu, e partea cea mai frumoasa cand o sa vezi ca umflatura aia ia forma unei talpi... iti dau lacrimile de emotii...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

senty mary pentru durere de masea poti incerca anestezie locala, zic eu, dar mai incearca si alte pareri: pui pe un tifon sau vata niste tuica sau algocalmin fiola si tii langa sau pe masea. Pe cat posibil incearca sa nu inghiti..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput