Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul pt anticorpi RH-. N-am facut, acum urmeaza sa vedem ce grupa de sange va avea bebelusa.

Fetelor, eu vreau sa va intreb ceva despre contractii. Ieri seara am avut niste contractii ciudate cu intarire doar in partea dreapta a burticii de vreo cinci ori in jumate de ora. Ciudat era faptul ca practic crestea un guguloi in partea cu pricina. Si acum am experimentat una la fel (ca atare mi-am adus aminte sa va zic), doar ca sus de tot in dreptul stomacului, dar un guguloi foarte mic, iar ca durata vreo 2 secunde. Cele de ieri durau cam 4-5 secunde si se relaxau.. Toate fara durere.
Vi s-a intamplat asa ceva?

Cris 29+ cu

sunt cobtractii false uterul face antrenamente!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Aha... oricum arata ciudat rau ieri burtica. Pana acum, la contractii B-H, mi se intarea toata burtica in partea de jos.

Grety, bebelusa mea e mare deja si o simt altfel cand se misca. Nu se intareste burtica deloc.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

SMS de la Racusor :
"Fetelor, sunt o mare bulina roz sunt plina de plasturi roz dupa injectii, analize...astazi dupa control decidem cand putem pleca acasa, daca imi fac injectie de maturare a plaminilor lui bebe...Doamne ajuta in continuare! Va pup! Racusor!"

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

racusor sa dea DD sa mai stea bebe cateva saptamani la el in garsoniera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

racusor multa sanatate si multa putere!O sa vezi ca o sa treaca si ca bebe o sa stea cumintel cat ii trebuie in burtica!

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

grety ce lucrusoare frumoase! Patutul de la ce firma e?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Multumim frumos iubita!... de-abia astept sa il vad pe strumf imbracat in ele... Iar patutul este Bertoni travel kid... l-am luat din carrefo... ca era mult mai ieftin ca pe net.
Citat:
citat din mesajul lui maya71

Fetelor am reusit... cu apartamentul deocamdata. E super bine, curat si acceptabila la pret chiria.
Urmeaza si cu ... stiti voi cu ce
Micutzo... voi urmati.
Va . Ma duc sa/mi mut toti fagurasi, polenutul si miericica... mut stupusorul. Schimb locul, schimb norocul... SA FIE CU NOROC PTR TOATA LUMEA!
ucenic(aspirant) burtica

Felicitari pentru noul stupulet! Sa iti fie cu noroc si sa vina albinutele mici cat mai repede!

Larissa, Bumblebee felicitari pentru bebeloi grasuti! Sa-i duceti pana la termen sanatosi!
Nela, dar cand ti-a zis ca e fetita nu ti-a facut si poze la fofo? Ca ma gandesc ca dc aveai dovada era mai greu sa se insele... de-aia am insistat eu la eco morfo sa ii pozeze putzulica... ca sa am confirmare din mai multe locuri (si dr gineco ne-a zis ca e sigur baietel). Oricum important e ca ambii dr au zis ca e bebe sanatos! acum putulica sau fofo nu conteaza daca este bebe sanatos si cumintel in burtica pana la termen
Michelle, ai grija de tine!
sorina_goga, bine ai venit in odisee!
Dragaica, felicitari pentru vestile bune!!!
Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Aelita, multumesc pentru sugestii!
Esti o dulce cu incurcatul datelor! Lasa ca pe 11 mai iti aduc eu aminte de analize pentru 12 , ca si eu merg la eco pe 12
Elena 25+ cu un cuminte

si noi mergem la eco pe 12, assa ca are cine sa iti aduca aminte de analize
86CM la multi ani si multa sanatate

24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul pt anticorpi RH-. N-am facut, acum urmeaza sa vedem ce grupa de sange va avea bebelusa.

Fetelor, eu vreau sa va intreb ceva despre contractii. Ieri seara am avut niste contractii ciudate cu intarire doar in partea dreapta a burticii de vreo cinci ori in jumate de ora. Ciudat era faptul ca practic crestea un guguloi in partea cu pricina. Si acum am experimentat una la fel (ca atare mi-am adus aminte sa va zic), doar ca sus de tot in dreptul stomacului, dar un guguloi foarte mic, iar ca durata vreo 2 secunde. Cele de ieri durau cam 4-5 secunde si se relaxau.. Toate fara durere.
Vi s-a intamplat asa ceva?

Cris 29+ cu

sunt cobtractii false uterul face antrenamente!

POZE VLADUT

Aha... oricum arata ciudat rau ieri burtica. Pana acum, la contractii B-H, mi se intarea toata burtica in partea de jos.

Grety, bebelusa mea e mare deja si o simt altfel cand se misca. Nu se intareste burtica deloc.

Cris 29+ cu

in cazul asta sunt contractii false... la mine nu se intarea burta, doar in locul ala... i-am aratat si doctoritei cand am fost la ea ultima oara si la mine era clar strumfu... dar bine al meu e mult mai mic decat bebelina ta. mai bine vb cu doctorul ca sa fii tu sigura.

24+ cu Nicholas-...(inca parlamentam)
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

burtici,am si eu o mare nelamurire si as vrea sa imi explicati si mie dak stiti(fara sa ma trimiteti pe forum specializat k am intrat da nu am inteles nimic) . pana pe 1 mai am fost in concediu medical 90 d zile, de pe 1 mai sunt in risc .merg cu el pana nasc sau knd se implinesc 32 de sapt intru in prenatal ? k nu mai inteleg nik...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:

neata,

sa nu radeti de mine-dar eu am senzatia ca nu imi mai creste burtica!

POZE VLADUT

Aveam aceeasi dilema pana azi cand am fost la moasa si m-a masurat. A crescut burtica desi mie mi se parea ca nu mai creste. Eu nu ma incupet sa ma masor singura ca ele au un alt fel de a masura.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

salutare si de la mine!

of of..racusor, am citit si eu prin ce trece. multa sanatate!

azi am si eu eco si sunt cu emotii sa vedem cum s-a dezvoltat bebe..cum sunt ir-urile..de astea

aa...basca ca au inceput parca sa ma ia carceii/crampele la gambe...nu m-am luat rau..doar ma incearca..am luat magneziu si vad ca momentan au disparut...

cat despre spitale, depinde cum ai sansa..poti sa te duci la cel mai bun doctor, la cel mai bun spital si sa se intample ceva. e pur mana destinului.

----------------------------------------------
my somebody....

29+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

lalala13 te asteptam numai cu vesti bune de la eco

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi, aici e 6 dimineata iar eu nu am somn, copii isca in continuu
Fetelor povestea cineva la un moment dat ca beblului i-au gasit un punct la inima sau ceva de genul asta, am uitat sa va spun ca si la mine ieri la unu din bebei s-a vazut un punctisor mai luminos la ecografie pe ventricolul stang. Au spus ca e un punct calificat si ca se reabsoarbe pana la 34-36 de saptamani, da eu tot paranoica sunt.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput