Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Buna fetelor,

ieri am reusit sa racesc:( nu am fost racita toata iarna....dar am reusit acum...., ma doare ingrozitor gatul si imi curge nasul
voi ce ati luat cand ati fost racite, in afara de ceaiuri?
Sapt viitoare 13 va fi ultima zi de lucru.....intru in concediu de odihna si dupa in prenatal....abia astept....
Va

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

am uitat sa modific semnatura:)

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am citit la odiseea de mai-iunie ca incep cursurile la Filantropia si m-am dus direct acolo. Sunt miercurea de la 5, intrebi la poarta si te indruma nenea ala de acolo. Un curs are 4 sapt, primul curs a fost ieri. Nu iti trebuie trimitere sau altceva.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cris cu cine nasti?
mie mi a placut spitalul.....unde am facut fiv si cu un medic care provine din Filantropia, am intrat in el o data, asistentele mi s au parut dragute....

eu am nascut acum 11 ani intr un spital de stat si de provincie....si n as mai vrea sa trec prin asa ceva.....o nesimtire pe medici si personal, ceva de speriat..

la medlife e prea scump......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

86cm, sa fii sanatoasa si iubita!

Aelita, doamne ce figura ai fost cu asa travaliu si nastere. Dar fata ta a venit la fix, punctuala, eu asa stiu ca termen inseamna 40 de saptamani si 2 zile, asa mi s-a calculat la toate sarcinile fie in Ro, fie in Norvegia.
Mereu raman uimita de ce dantelaraie roz si rochite, caciulite, ce sa mai a avut Sofia un trusou si o garderoba , ai rasfatat-o la maxim. Tie clar iti plac fetitele la nebunie.
Mi-am adus aminte, boala mea a fost sa ii pun fes copilului meu, si amandoua au iesit din spital cu fes in cap , ce palariute, ce caciulita legata sub barbie. Musai am cautat un set complet cu fesuc, la Ana asa, de fapt mai bine se vede aici sau roz, la Elisa altul dar similar.
Ei, ati mai vazut zapacita ca mine? Cum s-au nascut hop si eu cu fesul , nu conta ce zice familionul ca are copilul urechile goale .
Sa fiti convinse ca dau comanda iar de un set cu fes in Ro si pentru Iulia, pai se poate sa stric asa traditie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata,

sa nu radeti de mine-dar eu am senzatia ca nu imi mai creste burtica!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Merci, Adriana. Am sunat si eu la spital. Vin si eu miercuri.

Mirela, eu nasc cu Dr. Catalin Haiduc. Eu mi-am ales si spitalul si medicul cu recomandari de pe net.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am citit o gramada de lucruri despre dr Haiduc

oricum nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

am citit o gramada de lucruri despre dr Haiduc

oricum nastere usoara

Merci. Sa dea D-zeu la toate burticile nastere usoare si tie minunea pe care o astepti.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

eu pap zarzare de Barlad, primite prin posta romana alaturi de slaninuta afumata, urda, cas si castraveti. Si bomboane, dar alea nu cred ca-mi sunt destinate.

Cristina 24 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput