Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adriana cu cine nasti la filantropia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna iubitele mele...

Am intrat sa va salut. Sunt tare suparata ca nu mai apuc sa va citesc, sa mai aflu si eu noutati. La servici treaba la greu, dupa-amiaza ia copilul de la gradi, mai stai si in parc putin cu el, si cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai, de papat, de calcat, etc etc....
Simt ca ajung la capatul puterilor. Abia astept prenatalul ala ca sa ma mai linistesc putin, ca tare mai tanjesc dupa putina liniste si putina relaxare. Uffff.... in loc sa va inveselesc...m-am apucat sa ma plang... scuze!!!

Sper ca sunteti bine si voi si delfinasii... va doresc multa, multa sanatate. Am numai ganduri bune pentru voi. Pup pe toata lumea de la un capat la altul . Ciaooo.......

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela, nu nasc acolo. De fapt nici nu stiu unde si cu cine nasc. Doctora mea asista inainte la Giulesti, dar acum e colaborator doar la Regina Maria, asa ca ... o sa ma predea cuiva saptamanile viitoare; probabil ca voi naste la Giulesti, dar nu e sigur. La Filantropia merg doar la cursurile prenatale. Spitalul chiar mi-a placut cu arata, e renovat.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum m-a sunat o prietena care mi-a inseninat ziua...nasterea la spitalul privat din Tg Mures costa doar 1500 lei, ca au semnat contractul cu CAS...Sper din tot sufletul sa fie asa...Mai pot face cumparaturi pt bebe de diferenta de banuti.

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

mirela, nu nasc acolo. De fapt nici nu stiu unde si cu cine nasc. Doctora mea asista inainte la Giulesti, dar acum e colaborator doar la Regina Maria, asa ca ... o sa ma predea cuiva saptamanile viitoare; probabil ca voi naste la Giulesti, dar nu e sigur. La Filantropia merg doar la cursurile prenatale. Spitalul chiar mi-a placut cu arata, e renovat.

30+

eu ti as indica, parerea mea, sa nasti la filantropia, nush de ce dar Giulestiul nu mi inspira deloc incredere............sa nu dati prea tare, dar asta e parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula, inca putin si ma convingi sa vin sa nasc acolo

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:

30+

eu ti as indica, parerea mea, sa nasti la filantropia, nush de ce dar Giulestiul nu mi inspira deloc incredere............sa nu dati prea tare, dar asta e parerea mea

Nu e chiar asa bau bau Giulestiul...e tot maternitate, dr sunt ok, asistentele la fel, e curat..sa nu va speriati asa tare de Giulesti.nu cred sa existe spital fara probleme, bube si alte alea...ca de aia e spital.si eu eram speriata de giulesti, dar m-am luat dupa sheri, am facut o vizita si acum nu mai sunt asa speriata.Pupici

Laura 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela, sincer nu stiu nici un medic la Flantropia. In plus nu stiu ce medic ma mai preia pe mine la 33-34 sapt, decat daca merg trimisa de medicul meu. Saptamana viitoare merg la doctor si o sa vorbesc atunci cu ea.

paula, vin si eu la Tg Mures.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna fetelor!

Racusor, sper ca esti bine. Te steptam cat de curand inapoi pe forum sanatosi amandoi.

Dragaica, Bubster, ma bucur ca bebeii sunt bine!

Enik, sa-ti traiasca sotul! Lasa, ca pana la umra intentia conteaza, sper ca a aprecita sotul.

86mm,
La multi ani, sarcina usoara in continuare si bebe la termen, sanatos si mancacios.

Mirela, iti tin pumnii.

Sorina, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara in continuare, ai nevoie la cate drumuri faci.

Va . O zi minunata!

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Am fost la cursurile de la Filantropia. Ieri a fost curs introductiv, foarte draguta moasa respectiva. Cica dureaza 4 saptamani cursurile astea si cica la unul din cursuri de viziteaza spitalul si sectia de nou-nascuti Abia astept!

va doresc o zi frumoasa frumoasa! - eu o iau din loc.

30+

Cu cine ai luat legatura pt cursuri? Ai sunat direct la spital??? Si pe mine ma intereseaza, mai ales ca nasc la Filantropia.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput