Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..maya, cred ca ai nevoie de o cafea :)

arrisa si eu mai am un picut de mers la serv. sapt viit 4 zile..apoi CO si apoi mai vad dc mai ajung sau iau concediu in continuare

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

victo normal la sumar de urina se face albumina fara sa ceri tu special

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, Eric e intr-adevar un scump. Nici eu nu sunt fana rozului. Si ii sta f bine in rosu
Dr ginecolog mi-a spus ca picioarele se umfla si din cauza ca uterul apasa pe niste vene si de aceea e proasta circulatia sangelui si prin urmare nu prea avem multe de facut, doar sa asteptam sa nastem si apoi ne dezumflam

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bubster, multam.pai o sa vad maine rezultatele si apoi vad dc se incadreaza sau nu in normal.
paula, da mai sunt 2 luni!!!!!!!!!! de varaaaaaaaa!!!!!!!!

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

pe mine ma apuca pandaliile knd ma gandesc prin ce calduri tre sa trecem pana ne vedem delfinasii la piept ...dar pt ei merita tot efortul

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, eu ma uit la sandalutele si pantofiorii mei plangang...am doar o pereche de slapi (lalai si urati) in care mai intru inca si atat.Balerini nici nu se pune pb...am incercat cred 20 de perechi de diferite texturi, degeaba... Bine ca nu e iarna, ca am auzit de cineva care iarna mergea la birou in slapi si cu multe perechi de sosete...

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!

Mirela: Tin pumnii pentru puiutzii tai, sa va ajute DD sa fie bine!:*
Bubster: felicitatri pentru fetita minunata :)
Carmen: si eu vreau epilare inainte de nastere
Aelita: foarte tare povestea cu 2 saptamani de pregatiri de nastere :))
Dragaica: felicitari pentru bebeii grasuni.nu-ti mai face griji cu greutatea, tu ai 2 sufletele..dahhh, ce nu intelege..eu am luat 12 kg pana acu o luna, de 4 saptamani niciun gram, dar dr nu m-a certat prea rau, sa zis ca nu e bine, dar ce sa facem :D
Creatza, 86 cm: La multi ani cu multa fericire si impliniri :*
Paula:si eu sunt la fel cu picioarele :(.dupa 2 zile de stat la munca s-au facut butuci...si nue de la sare..e de la sarcina,sa mi-a zis medicul si el recomanda stat acasa...cum am stat 2 sapt acacsa, cuma fost mai bine..acum astept 1 iunie :D.atata vreme cat nu e tensiunea mare..e ok
Caruciorul nostru este vernil cu maimutoi, casa mearga si lafata si la baietel..ca cine stie,poate urmatorul e fetita :D

Laura 27+ cu

Mergi la inceput

spre rusinea mea...eu nu m'am epilat cu ceara niciodata . tot la metoda bic am ramas,k sa nu mai zic k fara oglinda sau ajutorul sotului nu am putut sa ma fac fresh

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine

86cm, La multi ani! Sa fi sanatoasa si iubita! Nu am mai trecut pe la noi in ultimul timp.

mirelus, sa fie cu noroc si sa ii duci la termen - cati o vrea DD.

Mie mi se umfla gleznele de nu-mi vine sa cred. Tensiunea s-a stabilizat, nu mai am puseuri, adica asta constant la 12/7, exact cum o aveam inainte de sarcina. Mai scade dupa ce iau jumatatea de gunipral , dar isi revine cam in 2 ore.

Am fost la cursurile de la Filantropia. Ieri a fost curs introductiv, foarte draguta moasa respectiva. Cica dureaza 4 saptamani cursurile astea si cica la unul din cursuri de viziteaza spitalul si sectia de nou-nascuti Abia astept!

va doresc o zi frumoasa frumoasa! - eu o iau din loc.

30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata fetele!

Dragaica: felicitari pentru bebeii grasuni.nu-ti mai face griji cu greutatea, tu ai 2 sufletele..dahhh, ce nu intelege..eu am luat 12 kg pana acu o luna, de 4 saptamani niciun gram, dar dr nu m-a certat prea rau, sa zis ca nu e bine, dar ce sa facem :D

Laura 27+ cu

Laurika nici eu nu am mai luat de 2 saptamani nici un gram. Incepusem sa ma ingrijorez...dar acum ca te aud si pe tine, parca parca mi-a mai trecut putin...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput