Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

sarea retine apa in organism(dak e in cantitati mari),se umfla picioarele,dar poti sa faci si un sumar de urina k sa te cauti de albumina si o urocultura . lioton e bun dar nu la toata lumea,la mine nu a avut efect

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineta, delfinariu!

Deeci, sunt in concediu! 3 zile de odihna si de saptamana viitoare in prenatal. Asa ca de acum sper sa fiu mai activa pe forum, ca de urmarit v-am urmarit cu drag. Ultimele zile la munca au fost mai grele decat mi-as fi inchipuit.

Acum despre bebe, teoretic are 30 de saptamani, practic este mai mic, dupa cum imi socotisem si eu si mi-a confirmat si dr ieri inca o data. DPN conform UM este 14 iulie, DPN conform ecografiei 18 iulie. In rest este ok, are 1,5 kg, mie mi se pare bine. Si a ramas fetita, dupa parerea doctorei, desi erau niste de anse de cordon prin zona si nu se vedea prea clar.

Am citit ca Racusor e in spital, ii tin pumnii sa stea cat mai putin si sa-si revina colul.
Aelita, esti o figura cu analizele tale, m-am amuzat copios desi cred ca pentru tine nu a fost asa distractiv sa stai la ditamai coada si sa afli ca trebuie sa revii peste o luna. Vroiam sa-ti mai zic ca ai doua papusi de copii, frumosi si dragalasi de te topesti cand ii vezi.
sorina_goga, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

Umflatul picioarelor, am trecut prin asta la prima sarcina, aveam butuci, nu picioare. Am incercat fara sare, cu picioarele ridicate, ceai de cozi de cirese, furosemid (indicat de ginecolog, dar pe o perioada scurta), nu a functionat nimic. Din fericire edemele nu s-au asociat cu tensiune ridicata si nici cu albumina in urina, ceea ce ar fi insemnat preeclampsie. Cele care aveti probleme, trebuie sa verificati tensiunea constant + analize la urina.

Astazi vrem sa mergem la niste verisori in alt oras, sarbatorim o zi de nastere, asa ca merg sa fac o prajiturica. Timpul e cam scurt si trebuie sa luam si copilul de la gradi la 12.
Va pup, sa aveti o zi minunata!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
caruciorul eu il iau crem cu maro, varianta clasica

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

86cmm LA MULTI ANI!! Sarcina usoara in continuare si nastere la termen! Un bebe sanatos si papacios!

Ca sa nu retineti apa beti mai multa apa

Referitor la culoarea caruciorului, eu am rosu cu gri si negru (sunt poze pe picasa) si l-am luat tot asa pentru mai multe generatii de bebelusi

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Andreea, ii sta super lui Eric in rosu. Eu o sa-mi imbrac copilul in toate culorile, mai putin roz, parca e prea girlish pt varstele mici, cu toate ca barbatelului meu ii sta bine si in camasute roz...

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

neata fetele si delfinasii!!! va rog sa-mi spuneti si mie daca vreo una dintre voi a avut dureri de masea si daca da ce ati luat? ca nu mai pot si stomatologu meu nu raspunde sa-mi zica ce pot lua

26+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

86cmm La multi ani si bebe la termen sanatos si mancacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu beau apa ca la prosti, la mine nu tine treaba asta, cum spunea si Arissa, ceai, sub sare, degeaba. Asta se intampla daca ma plimb, oricat de putin, si lungita mai am apa in tesuturi, dar mai putina, zic si eu

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

albumina asta o fac dc analiza mea se cheama sumar de urina sau trebuia ceruta separat?

Paula cu Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor si va dau binete pe ziua de azi!

Mi/e dor de voi dar... Sunt pe ultima suta de metri cu mutatul...asa ca o sa ne revedem curand.

Victo... in mesajul tau in loc de 'albumina' am citit 'albina' si... ma uitam ca 'mata in calendar'

Mergi la inceput