Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster saru sorina . stiam de vit c k e buna in sarcina k am tot luat ,mai ales in iarna k sa treaca raceala mai rpd . krek o sa ma apuc iar si de papat lamaie 25+ |
mie atat medicul de familie cat si gine mi-a recomandat cand iau maltofer sa iau impreuna cu vit c pt asimilare si nu am avut pb cu constipatia, doar ca s-a schimbat culoarea. ieseam afara negru
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
senty_mary spune:
crissy dr Dumitrascu are cabinet la OMINICLINIC, langa palatul de justitie, dar sa-ti faci programare din timp pentru ca nu vine decat lunea dupa-amiaza. eu mi-am facut programare la ea cu 3 saptamani inainte si am asteptat-o 3 ore jumate la clinica pt ca avusese o urgenta in maternitate.
26+ cu Bogdan- Andrei
crissy77 spune:
citat din mesajul lui senty_mary eu iau Natalvit din luna a 4-a de sarcina si ma mpac foarte bine cu el si e mai avantajos decat elevitul deoarece pe langa cantitatea dubla de fier pe care o contine, o cutie contine 60 de capsule, deci imi ajunge 2 luni. costa in jur de 40 ron. 26+ cu Bogdan- Andrei |
senty, saru'mana de raspuns. La fel mi-a zis si dr (referitor la Fe si money. Deja mi-am cumparat, am dat 38 lei/cutie. Cat despre dr D. cred ca e vb totusi de alt cabinet, ca mi-a zis ca sa o sun dupa ora 14, are prg si sambata (o sambata merge la Bc si una ramane la Is)+ inca doua zile din saptamana, nu-mi mai amintesc care. Saru'mana de info, mi le-am salvat.
racusor, stai cumincioara ca bb sa se coaca bine.
bumblebee, poate vb intr-o zi pe mess despre dr D, sunt tare curioasa cat costa consultatia la ea. La eco la Bc am dat 100 lei (iar la tel imi spusese ca e 200 3D, dar pana la urma mi-a facut 2D asa ca am scapat ieftin)
sorina, cu siguranta gasesti zarzarele. Acum sunt in etapa in care au samburele moale si alb deci mai e pana se coc . Prin ce zona stai? Eu pe la gara (adica parintii mei, eu sunt plecata din '97 la Iasi (facultate) si din 2001 la Humor)
Azi am monopolizat dc-ul, se cunoaste ca e ziua mea libera
Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
crissy77 spune:
"Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori:
- Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara?
- Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica as dori un calut de lemn ...
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!""
Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
baby78 spune:
86cmm LA MULTI ANI!! MULTA SANATATE SI SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBE CUMINTE SI MANCACIOS !!!!
27+
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui crissy77 "Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica as dori un calut de lemn ... O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"" Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
maurice spune:
Buna fetelor, eu n-am mai avut timp de scris, dar asta nu e nicio noutate, insa am intrat din cand in cand sa vad ce faceti si m-am bucurat ca in general bine, cu cateva exceptii.
Eu sunt bine, am primit sfat de la cardiolog sa stau mai mult acasa pentru ca am avut un holter pentru monitorizarea pulsului si m-a gasit cu pulsul prea accelerat, uneori si 150; si chiar daca am stat acasa tot n-am stat, nu stiu cum dar reusesc sa nu stau.
Am mai fost un pic la piscina, asta am voie, si mi-a fost bine si mie si membrelor mele anchilozate.
Bebelusa este bine, imi da uneori emotii cand ma mai doare una alta, ma panichez groaznic cand aud stiri negative cu gravide, dar ma straduiesc sa-mi revin.
In rest nu mai am internet, au furat tiganii cablul de pe strada, si in ciuda faptului ca romtelecomul il inlocuieste ei continua sa-l fure ; acum ma chinuiesc cu un net de la vodafone.
A, si mai am o problema, acum ca se vede si la mine burtica, oamenii din jurul meu, apropiati sau mai putin apropiati, n-au altceva de facut decat sa comenteze despre faptul ca burtica mea nu corespunde standardelor lor de marime; la fel si despre greutatea mea, nu se simt bine cand vad ca nu am pus prea multe kg; nu conteaza ca noi suntem bine, conteaza marimea burtii si nr kg ....reusesc sa ii contrariez de tot cand le raspund "da, asa este, nu-i asa ca e grozav cat de bine ma mentin si ca suntem sanatoase?".
aelita, m-ai amuzat cu povestirile tale cu epilatul la 3 zile nu cumva sa scape vreun firicel
Ce crema folosesti tu de la eucerin, ca pomeneai de dermatita, si eu am probleme cu pielea; cea pentru piele rosie cum se cheama?
eladea - as vrea si eu adresa mamicii din anglia, te rog
crissy77 -felicitari pentru vestile bune!
racusor - ai grija de tine, ia uite, am lipsit pe aici si te gasesc in spital! Lasa ca veti iesi cu bine!
sorina_goga - bine ai venit!
carmen - esti fantastica, cu barbatul care te ajuta la cumparaturi pozate cu mobilul! trebuie sa fie tare priceput omul :)
Va de noapte buna!
24+
matusa77 spune:
citat din mesajul lui crissy77 "Mama gravida isi intreaba copilul de 5 anisori: - Ce vrei sa iti aduca barza, un fratior sau o surioara? - Mamica, daca nu te doare prea tare pasarica as dori un calut de lemn ... O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!"" Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
chiar sunt tari glumele
saptamana 28 Ducu