Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
bubster spune:
saru sorina . stiam de vit c k e buna in sarcina k am tot luat ,mai ales in iarna k sa treaca raceala mai rpd . krek o sa ma apuc iar si de papat lamaie
25+
bumblebee spune:
Crissy, cumva pe Alexandru cel Bun cabinetul? Eu acolo am fost ultima data.
Racusor e internata, colul moale, si azi i-a trimis Paulei mesaj, era o bulina roz intepata, speram ca bb este ascultator si asteapta sa fie racusor
Alina 27+ cu
gargarita
ochidut spune:
Racusor draguta de tine, imi pare rau ca trebuie sa treci prin emotiile astea acum dar sunt sigura ca va fi totul bine. Stai linistita si tratamentul o sa isi faca efectul cu siguranta. Pupici si ne rugam la Doamne Doamne sa stea bebe cumintel in burtica.
Eu am avut ieri o zi tare aglomerata asa ca m-am revoltat si azi am ajuns deabia la pranz la birou si maine intentionez sa fac la fel. Ideea e ca sunt destul de panicata de la burticata asta tare si am niste sentimente contradictorii: cand mi se pare ca poate exagerez, cand mi se pare ca ar trebui sa stau mai cuminte si ca nu il protejez pe bebe.
Offf, in general in ultima saptamana am fost cam ciufuta, ma obsedeaza gandul sa nu nasc mai devreme- ca pe multe alte gravidute de altfel. Cateodata mi se pare ca nu sunt inca pregatita, ca nu stiu ce o sa fac cu bebe, ca toata viata mi se va schimba si o sa pierd echilibrul pe care il avem in 2 si ......+ multe multe altele. Apoi dupa 5 min am remuscari ca am gandit asa, ma rog la doamne doamne sa fie bine si ii zic ca defapt deabia o astept. Parca ma enerveaza toata lumea si toate imi creaza o stare de tensiune.
Mda, nu e de bine, cred ca hormonii o iau razna si ma daca acum fac asa, dupa ce nasc cum o sa fie? Ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu se mai inteleaga nimeni cu mine...
31+ cu
anca_vlad spune:
Am vb cu dr si mi-a spus sa il las asa pana luni cand merg la control sa vada ce este si vedem atunci ce este de facut!
carmen Eu la gogosarii bunicii am trecut de mult ca de cand cu bb nu am suportat nika altceva decat bumbac si oricum nici inainte nu puteam pune pe piele decat bbc pt ca altfel ma scarpin de zici ca am raie!
Cand a fost sa imi laeg trening nu vreti sa stiti prin ce am trecut din cauza captuselii pantalonilor si pan am gasit cu captuseala din aceea plasa din bbc am ajuns in SUA!
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Racusor draguta de tine, imi pare rau ca trebuie sa treci prin emotiile astea acum dar sunt sigura ca va fi totul bine. Stai linistita si tratamentul o sa isi faca efectul cu siguranta. Pupici si ne rugam la Doamne Doamne sa stea bebe cumintel in burtica. Eu am avut ieri o zi tare aglomerata asa ca m-am revoltat si azi am ajuns deabia la pranz la birou si maine intentionez sa fac la fel. Ideea e ca sunt destul de panicata de la burticata asta tare si am niste sentimente contradictorii: cand mi se pare ca poate exagerez, cand mi se pare ca ar trebui sa stau mai cuminte si ca nu il protejez pe bebe. Offf, in general in ultima saptamana am fost cam ciufuta, ma obsedeaza gandul sa nu nasc mai devreme- ca pe multe alte gravidute de altfel. Cateodata mi se pare ca nu sunt inca pregatita, ca nu stiu ce o sa fac cu bebe, ca toata viata mi se va schimba si o sa pierd echilibrul pe care il avem in 2 si ......+ multe multe altele. Apoi dupa 5 min am remuscari ca am gandit asa, ma rog la doamne doamne sa fie bine si ii zic ca defapt deabia o astept. Parca ma enerveaza toata lumea si toate imi creaza o stare de tensiune. Mda, nu e de bine, cred ca hormonii o iau razna si ma daca acum fac asa, dupa ce nasc cum o sa fie? Ma gandesc cu groaza ca e posibil sa nu se mai inteleaga nimeni cu mine... 31+ cu |
de schimbat viata o sa vi se schimbe ai sa vezi mai mult tie decat sotului si mai ales prioritatile important este sa comunici cu sotul din dotare sa il faci constient ca va trebui sa intelega oboseala prin care treci dupa ce se va naste bb si mai ales sa il faci sa intelega ca dispozitia de a face sex(aici sufera majoritatea barbatilor) nu va mai fi aceea si sa va trebui sa o luati din aproape in aproape!
E multa bataie de cap la acest capitol dar e important ca il implici in programul lui bb si atunci asa veti trece de perioada aceasta!
e doar un aspect mai sunt si altele!
Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
aelita spune:
86CMM
ELADEA scump foc Erik!
ARISSA bravooooo concediuuuuuuuu!!!!!!!!!!
a,stai linistita,nu a fost nimic cu coada,am stat pe scaun,si eu ma amuz din cele mai tampite situatii..
ce-o fi zis lumea aiaaaa e problema !! sa auda ca ai venit cu o luna mai devreme .
fetelooor,eu carucioarele copiilor ,v-am zis ca au fost numai culori neutre..
ei,sia cum ma gandeam:DE DATA ASTA IAU DIRECT ROZ ! ROZ CEL MAI ROZ ca gata,e ultimul copil,e fataaa.
De undeeeeeee,ca e baiat !
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
senty_mary spune:
citat din mesajul lui crissy77 Nah ca ne coloraram si noi Mai ia cineva vitamine NatalVit? Initial a vrut sa-mi dea Elevit, m-a intrebat daca nu ar fi cazul sa iau si niste fier asa ca pana la urma mi-a prescris NatalVit (care cica are dublu fier decat alte marci). In rest... toate bune. Bb in grafic, 635 g, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior cand era aproape peste col, cordonul se pare ca nu incomodeaza, e jucausa asa ca avem motiv de bauta (am dat comanda la sot de niste bere de casa) Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
eu iau Natalvit din luna a 4-a de sarcina si ma mpac foarte bine cu el si e mai avantajos decat elevitul deoarece pe langa cantitatea dubla de fier pe care o contine, o cutie contine 60 de capsule, deci imi ajunge 2 luni. costa in jur de 40 ron.
26+ cu Bogdan- Andrei
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Andreea, ii sta super lui Eric in rosu. Eu o sa-mi imbrac copilul in toate culorile, mai putin roz, parca e prea girlish pt varstele mici, cu toate ca barbatelului meu ii sta bine si in camasute roz... Alina 27+ cu gargarita |
Alina, Paula.....asa e, e prea girlish rozul la baietei..cand va fi un barbatel in toata regula, si isi va putea alege singur hainele...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui paula_m Acum m-a sunat o prietena care mi-a inseninat ziua...nasterea la spitalul privat din Tg Mures costa doar 1500 lei, ca au semnat contractul cu CAS...Sper din tot sufletul sa fie asa...Mai pot face cumparaturi pt bebe de diferenta de banuti. Paula, 28+ cu Raul Codin |
super...la noi e 4000 ron fara epidurala..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui crissy77 ooana, nela_didea, Bericica e... bunuta, usor dulce si intepatoare, ma asteptam sa fie cine stie ce licoare . Spre rusinea mea nu prea citesc tot, de obicei deschid la ultima pagina si citesc pe sarite 2-3 p inapoi. O sa scormonesc dupa povestea ta ca m-ai facut curioasa. Eu nu mi-am facut niciodata pb cu greutatea bb, la prima sarcina la 36 sapt mi s-a spus ca are 3200 g, la nastere (39 s) ar fi trebuit sa aiba undeva ~ 4000 g dar a avut 3400 ceea ce confirma ca greutatea data de ecograf e... orientativa. Povestea de-a rasu-plansul e reluata de tine in mesajul adresat lui Grety? sorina_goga, scuze ca nu ti-am urat toate cele bune pt ca te-ai alaturat grupului nostru (desi eu am facut "onorurile" si te-am adaugat in lista, sa verifici daca am scris corect). Ma bucur ca s-a mai alaturat o barladeanca (si eu tot de acolo ma trag, azi tocmai am primit colet postal cu zarzare, slanina afumata, cas si urda de Barlad trimis de nebunaticii mei parinti). Cabinetul nu stiu cum se numeste ca nu mi-a zis dr. Dumitrascu. Si la prima sarcina mi-am facut morfo fetala tot la ea, avea cabinet impreuna cu un alt dr. pe langa fosta autogara. Acum cred ca are in alta parte, ca nu bate nr de tel. Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
multumesc ca m-ai trecut in lista. am auzit de doctorita ta eu sunt la cristina vasilache. marti am si eu programare pt eco. mi-ai facut pofta cu zarzarele, sambata ajung si eu pe la barlad poate gasesc si eu ceva zarzare
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt