Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Anca si eu am avut asa ceva ( o galma in zona aceea, durea la pipait) chiar de doua ori (si stanga si dreapta) am tratat-o cu tinctura de rostopasca puneam pe dischete demachiante si lasam cam 10 minute, spre norocul meu s-au tras.

saptamana 28 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Crissy, felicitari pt fetita!

Anca, fugi la doctor. Nu vreau sa te sperii, dupa descriere poate fi un condilom...

Cris 29+ cu

luni merg la control si o sa ii arat dar poate o si sun!

ma gandesc sa nu fie de la progesteron!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Anca si eu am avut si durea tare, aparent am facut de la lenjerie intima sintetica si a coincis cu ce am purtat atunci, chiar galma mare si dureroasa, am facut testul dupa ce mi-a trecut si am mai pus o data lenjeria cu pricina si a reaparut, de cand am luat chilotii lui mamaia din bumbac nu am mai avut nimic, sper sa fie doar atat si la tine, desi eu inainte de sarcina nu aveam probleme cu niciun material!!
Crissy felicitari pentru vestile bune, bine ca s-a ridicat placenta!
Pai ce festin descrii tu acolo Victo!!!
Eu pastai cu pui azi!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Anca si eu am avut asa ceva ( o galma in zona aceea, durea la pipait) chiar de doua ori (si stanga si dreapta) am tratat-o cu tinctura de rostopasca puneam pe dischete demachiante si lasam cam 10 minute, spre norocul meu s-au tras.

saptamana 28 Ducu

daca pun acum insarcinata tinctura de rostopasca nu ii face rau lui bb!?

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

burtici,pe mine doctoresa m'a sfatuit sa iau un supliment de fier,maltofer,ferogradumet sau altceva k am hg 10,5 . cine ce ia sau care se asimileaza mai repede? stiu k te constipa...dar bb are nevoie

25+

eu am luat 30 de zile maltofer impreuna cu vit C pentru asimilare

31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare, fete dragi!

86cm! Sper ca sunteti bine si tu si bebe! Sarcina usoara pana la termen si bebe sanatos si frumos!

Crissy, sa va bucurati si de a doua printesa! Multa sanatate la amandoua si nastere usoara si fara probleme!

Anca_vlad - si eu zic sa mergi la dr., mai ales ca ai si la subtioara! Daca mergi abia luni, macar suna sa afli detalii.

Noi raportam muuuulta miscare in burtica, de cand ne-am trezit aproape in continuu !

Multumesc pentru opiniile legate de culoarea caruciorului! Cred ca vom alege rosu sau o combinatie de rosu cu inca o culoare, dar nu cu negru...nu-mi place negru pentru bebelusi.

Racusor, multa putere si rabdare si nu te panica, chiar daca medicul iti recomanda injectiile pentru maturizarea plamanilor lui bebe! E o masura preventiva, nu pentru ca ar fi iminenta nasterea prematura! Bebe sa stea la mami in burtica pana la termen!!!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ooana,

nela_didea, Bericica e... bunuta, usor dulce si intepatoare, ma asteptam sa fie cine stie ce licoare . Spre rusinea mea nu prea citesc tot, de obicei deschid la ultima pagina si citesc pe sarite 2-3 p inapoi. O sa scormonesc dupa povestea ta ca m-ai facut curioasa. Eu nu mi-am facut niciodata pb cu greutatea bb, la prima sarcina la 36 sapt mi s-a spus ca are 3200 g, la nastere (39 s) ar fi trebuit sa aiba undeva ~ 4000 g dar a avut 3400 ceea ce confirma ca greutatea data de ecograf e... orientativa. Povestea de-a rasu-plansul e reluata de tine in mesajul adresat lui Grety?

sorina_goga, scuze ca nu ti-am urat toate cele bune pt ca te-ai alaturat grupului nostru (desi eu am facut "onorurile" si te-am adaugat in lista, sa verifici daca am scris corect). Ma bucur ca s-a mai alaturat o barladeanca (si eu tot de acolo ma trag, azi tocmai am primit colet postal cu zarzare, slanina afumata, cas si urda de Barlad trimis de nebunaticii mei parinti). Cabinetul nu stiu cum se numeste ca nu mi-a zis dr. Dumitrascu. Si la prima sarcina mi-am facut morfo fetala tot la ea, avea cabinet impreuna cu un alt dr. pe langa fosta autogara. Acum cred ca are in alta parte, ca nu bate nr de tel.

Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Carmen, Cris2010, puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor am uitat sa-ti spun ca eu am facut deja injectiile pentru maturare de 8 zile si mergem inainte, in pat dar asta-i situatiunea.. ce sa-i facem bbii nostri sunt mai cu mot, nu cuminti ca si ai fetelor vor mai multa atentie! Deja m-am obisnuit in pat, imi fac planuri pe termen lung si am trimis si pe cineva sa-mi cumpere camasile de nastere ( un barbat care ma ajuta cu piata si muncile pe aici supravegherea muncitorilor.. l-am pus sa faca poze cu tel la modelul dorit si a purces la drum

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Ce-i cu racusor???????????

Mergi la inceput