Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
buna seara burtici
noi ne-am cam plimbacit azi ca sotu e liber,si am profitat sa mergem sa ne uitam pentru bebe,patutz carutz si de toate,dar nu prea am reusit ca am obosit prea taree,simteam ca mi se rupe spatele knd mam asezat in pat de la jumate de ora de mers.acum stau in patuc la odihna,mia facut sotu un masaj si astept gogoselele cu mult zahar(asa am dat comanda)...ca doar mi-am pus sotiorul sa imi facaca se pricepe si mai si ca mine.
Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
rodyka spune:
buna seara delfinariu, va arde de glume, nu?!
tocmai am sosit din oras si, ca de obicei in ultima vreme, am mai achizitionat lucrusoare. sunt asa de micute si de frumusele... le-am pus pe picasa, contul comun
29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
Mycya spune:
Dragaica sa ne spui si noua ce tia zis domnu doctor
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka tocmai am sosit din oras si, ca de obicei in ultima vreme, am mai achizitionat lucrusoare. sunt asa de micute si de frumusele... le-am pus pe picasa, contul comun 29+ Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre |
c frumoase sunt toate.sa le poarte bebelina cu placere
puiutz_mic spune:
Mycya, m-ai innebunit cu gogosile!!!!
Nu am facut in viata mea, dar cred ca in week-endul asta sparg gheata!!! Nu mai pot de pofta!!!
Bravo pt. sotul tau ca stie sa faca!
Elena 25+ cu un cuminte
aelita spune:
CRITINA SERBAN-
OTILIA eu ma topesc dupa fetele tale !!! ce ochi au,si asa blondute,cosanzene,mor dupa ele ! cu camasutele lor de noapte !
tu ai fix cu fesurile si eu am fix pe usa d-aia ca a ta ,cu geamuri multe,alba Si nu a vrut sotul sa imi puna ,le am albe dar fara geam,vroiam la sufragerie sau la bucatarie .haha ca sa vezi lume cu fixuri,na !
ce mai,mor dupa fetele tale si dupa usa ta
seamana cu tine,frumoasele !
m-am uitat prin poze,ce mai,m-ati fermecat!
RACUSOR multa sanatate,sa stea bebe pana la termen in burtica !
tinem pumnii !
GRETY NIKU hehe merci,imi aduceti voi aminte de analize.
eu le am pe alea cu suculetul ala dulce,curba de glicemie si stat o ora acolo..
m-am uitat pe poze,mi-au luat ochii cele de la nunta,ce mireasa frumoasa ai fost!
DRAGAICA sper sa nu ai probleme cu nici un bebelus si cu inimioarele lor
asteptam vesti bune !
ANCA nu e normal daca nu e simetric,cum zici doar intr-o parte.nu m apricep daca e ceva de urgenta sau nu,probabil nu e ceva grav,dar oricum trebuie sa vada un medic.
VICTO dupa cum spui,s-a asezat cu capul in jos.sa vezi de acum picioare in gat ce o sa vezi
OCHIDUT veti avea echilibru in 3,va fi o minune,ai sa vezi! te vei intreba :cum am trait pana acum fara minunea noastra????
MAURICE-crema aia de inroseli de la Eucerin e de fatza de zi,scrie pe ea Eucerin piele uscata,Atopic crema,pt uz zilnic pe piele uscata,inrosite si iritate,pt piele cu tendinta la eczema atopica.Si un ulei pt vergeturi.vezi ca BAMBOLETTA foloseste,poate iti spune ea de unde le ia,si daca au toata gama,daca gasesti si asta de fatza.
Nu-i lua in seama cu comentariile despre burta !
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
tina_80 spune:
Buna seara delfinariu!
Maya, ma bucur mult ca ti-ai gasit un cuibusor de care sa fi multumita
Mirela, eu am o presimtire! De data asta o sa se prinda!
Imi pare rau de Racusor dar este mult mai bine ca sta sub supraveghere medicala. Le doresc multa sanatate!
Sheri! spuneai de un ceai minune! Am inceput sa retin apa....ce trebuie sa fac? Sa elimin sarea, sa.......???....si de care ceai sa beau?
Am recuperat aprox tot ce ati scris.... acum am inceput cap 93...Tare harnicute ati fost
Eu vreau sa-mi iau concediu prenatal de la 30 sapt. Credeti ca e bine?...oricum stau acasa si nu conteaza prea mult dar ma gandesc sa-i mai scutesc de taxe
Zilele astea am fost tare ajitata pt ca a intrat unul cu masina in mine(pt a doua oara in sarcina)...deja nu mai pot...nu a fost vina mea.
Un idiot a vrut sa faca dreapta (unde era interzis), deja trecuse de semnul interzis si si-a dat seama ca intra pe interzis pt ca s-a intersectat cu o masina de politie si fraierul a dat rapid inapoi si mi-a lovit bara.
De cateva zile imi petrec timpul pe la ardaf (unde are el asigurare) pt ca astia nu vor sa-mi dea nota de contatare....cica acea zgarietura era din alt accident. Miine la 9 merg iar la asigurari sa punem masinile cum s-au tamponat...dar de data asta merg cu sotul.
Tot la 9 tb sa ajung si la analize....vad eu cum fac, cred ca am sa ajung la 9.30.
Va pup si imi este dor de voi!
tina 28+ cu
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya Dragaica sa ne spui si noua ce tia zis domnu doctor Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase |
A fost dimineata la spital cu jalba in protap, i-am luat la intrebari de ce nu mi-au zis de la ecografie si a trebuit sa citesc pe raport.
Si-au cerut scuze apoi au urmat explicatiile:
- nu spunem pentru ca in cazul dumneavoastra nu avem indicii sa fie ceva grav.
- intalnim des astfel de situatii in al 2 lea trimestru, in general se reabsorb pana la nastere sau dupa.
- poate fi considerat un "soft marker" pentru S.D. doar daca este corelat cu alti markeri gen: pliu nucal peste 3,5, femur scurt, os nazal absent, alformatii congenitale, dilatatia rinichilor. Dar cum copilu nu are nici unu din acesti markeri nu are sens sa va trimitem la alte analize/teste, nu are sens sa va stresez.
- riscul bebelului pentru S.D. e de 1/2468 daca ma trimite la amnio riscul e de 1/200.
- raportul este pentru dosarul nostru nu pentru pacienti, dvs. sunteti singura pacienta care cere copie de pe raport.
- a fost notat in raport pentru a se urmari mai atent la uratoarea ecografie, sa vedem daca se reabsoarbe sau nu.
- faptul ca v-am chemat abia la 4 saptamani inseamna ca nu ave motive de ingrijorare si totul este ok.
Asta a fost tot ce mi-a zis medicul, intr-un cuvant cucoana esti paranoica du-te acasa si te calmeaza, nu mai citi rapoartele ca nu esti medic.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
aelita spune:
DRAGAICA,rabdare ,rabdare,ca nua i ce face.cam asa e si aici,de genul" cucoana nu mai citi si du-te acasa"..Nu ai ce face,decat sa speri ca e bine si sa astepti !
clar ca vei ramane cu indoiala ,dar ce putem face..oricum toate avem o frica ,...sa dea dumnezeu sa fie totul bine,toti bebeii sa iasa sanatosi !si mamicile la fel!
25+
aelita spune:
TINA imi pare rau ca tragia sa cu masina...
functioneaza foarte prost asigurarile acolo...si anapoda.
25+