Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

SMS de la Racusor :
"Fetelor, sunt o mare bulina roz sunt plina de plasturi roz dupa injectii, analize...astazi dupa control decidem cand putem pleca acasa, daca imi fac injectie de maturare a plaminilor lui bebe...Doamne ajuta in continuare! Va pup! Racusor!"

Paula, 28+ cu Raul Codin

Multa sanatate pt Racusor! Doamne ajuta!

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Lalique sa vii cu vesti buuuune de la medic si continua cu magneziu regulat ca asa nu ai carcei!
Si eu am senzatia ca burtica u creste, chiar e micuta dar cred ca pt ca stau la orizontala se duce peste tot,
O prietena a nascut acum 2 ani in aripa privata a spitalului elias si am fost sa o vad, era curat, cu marmura la intrare, si patut pentru bebe!
Apropo de leaganul de care spuneam mai demult, este fff usor se plieaza ca si gratarul de uscat rufe, se ia intr-o mana cred ca vreo 4 kg , pe roti, se deschide in X fix , stabil, si are o bucata de lemn care se pune pe fund unde se pune salteluta care incape exact in valiza, cum termin va fac poze, este suuper pt calatorii sau pt casa ziua de purtat dintr-o camera in alta, sunt foarte incantata!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

am inceput sa am si eu carcei,mai ales noaptea.cam cat magneziu as putea sa iau ? k pana ajung la doftorita mea sa o intreb...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Lalique sa vii cu vesti buuuune de la medic si continua cu magneziu regulat ca asa nu ai carcei!
Si eu am senzatia ca burtica u creste, chiar e micuta dar cred ca pt ca stau la orizontala se duce peste tot,
O prietena a nascut acum 2 ani in aripa privata a spitalului elias si am fost sa o vad, era curat, cu marmura la intrare, si patut pentru bebe!
Apropo de leaganul de care spuneam mai demult, este fff usor se plieaza ca si gratarul de uscat rufe, se ia intr-o mana cred ca vreo 4 kg , pe roti, se deschide in X fix , stabil, si are o bucata de lemn care se pune pe fund unde se pune salteluta care incape exact in valiza, cum termin va fac poze, este suuper pt calatorii sau pt casa ziua de purtat dintr-o camera in alta, sunt foarte incantata!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Asteptam pozele cu leaganul... Pe mine una, m-ai facut curioasa...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

patutul tau cred ca e ca si al meu , din descriere. o sa ma uit la poze dupa ce le pui. eu cred ca mai am pozele in contul comun

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, bulina roz, sa dea DD sa fie totul bine

Bafta fetelor la echo!

Dragaica, eu am facut amnio pt ca bb avea 4 chisti de plex coroid, acum la eco nu mai avea nici unul! Asa ca, lasa paranoia, gandeste-te la altele

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

neata,

sa nu radeti de mine-dar eu am senzatia ca nu imi mai creste burtica!

Anca +25s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Eu nu rad, ca sunt in aceeasi situatie...am senzatia ca nu imi mai creste burtica de cand nu mai iau nici in greutate..de vreo 2 saptamani... Mi-am luat acum centimetru de la mama ca sa o masor...vedem peste un timp daca e doar senzatie sau realitate..,

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

si eu aveam impresia ca nu mai creste burtica,dar aseara mi-am dat seama ca nu a mai crescut in fata da sa facut rotunda tare in parti.deci bebe tot creste

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am fost curioasa sa vad si eu daca a mai crescut burtica sau mi se pare ca face pauza... mm.. a crescut 1 cm in 10 zile, probabil acum se dezv pe dinauntru , adica in sus si in jos...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Apropo de paranoia, mie mi se pare uneori ca burta se micsoreaza in loc sa creasca, sau macar sa stagneze

Eu patuturi am vazut faine pe mykids.. A luat cineva de acolo? Sunt cele fara sertar, de lemn, unul cu ursulet si unul cu girafa. Pliabil inca nu stiu de care (pana la urma am zis sa iau doua), oricum nu f scump.. in jur de 2 mil daca as gasi
Cel pliabil il vom folosi in calatorii si ca tarc (pentru cand vreau sa merg si eu la baie si sa nu-l las singur de capul lui nesupravegheat)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul pt anticorpi RH-. N-am facut, acum urmeaza sa vedem ce grupa de sange va avea bebelusa.

Fetelor, eu vreau sa va intreb ceva despre contractii. Ieri seara am avut niste contractii ciudate cu intarire doar in partea dreapta a burticii de vreo cinci ori in jumate de ora. Ciudat era faptul ca practic crestea un guguloi in partea cu pricina. Si acum am experimentat una la fel (ca atare mi-am adus aminte sa va zic), doar ca sus de tot in dreptul stomacului, dar un guguloi foarte mic, iar ca durata vreo 2 secunde. Cele de ieri durau cam 4-5 secunde si se relaxau.. Toate fara durere.
Vi s-a intamplat asa ceva?

Cris 29+ cu

din ce stiu eu din citite,nu este contractie ci e bebelu care ori se impingea cu capusorul ori cu funduletzul.cica contractia e atunci cand se intareste toata burtica si tine cam 20 de secunde,ca sunt muschii uterului si nu se incordeaza numai cate o particica. nu cred ca au fost contractii ci bebe.

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput