Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
luana081985 spune:
salut fetelor in primul rand sanatate tuturor celor care au mici probleme
Racusor ne rugam ca beb tau sa stea la caldurica pana la termen si tie mult curaj si rabdare .
Asa imi place cand vad ca voi faceti cumparaturi, eu nu am nevoie de nimic ca mi-a ramas cam tot de la prima, singurul lucru pe care il vreau e un patut, pt ca primul nu am fost multumita de el. Iar hainute mi le da cumnata mea pe toate ca fetita ei e nascuta in iulie, eu o sa cumpar cateva noi pentru in spital si gata.
lalala13 bafta la eco
26+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Dragaica, eu am facut amnio pt ca bb avea 4 chisti de plex coroid, acum la eco nu mai avea nici unul! Asa ca, lasa paranoia, gandeste-te la altele Alina 27+ cu gargarita |
De ce ai decis sa faci amnio, doar pentru chisturi sau asa ti-a recomandat medicul.
Mie nici nu mi-au zis a vazut eu pe raport si i-am intrebat, raspunsul a fost comic, pentru ca stim ca cat de tare se streseaza mamici desi nu au de ce, atat timp cat nu e nimic grav nu se da alte teste, se specifica doar in raport ca sa urmareasca la urmatoarea ecografie.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
De ce ai decis sa faci amnio, doar pentru chisturi sau asa ti-a recomandat medicul. Mie nici nu mi-au zis a vazut eu pe raport si i-am intrebat, raspunsul a fost comic, pentru ca stim ca cat de tare se streseaza mamici desi nu au de ce, atat timp cat nu e nimic grav nu se da alte teste, se specifica doar in raport ca sa urmareasca la urmatoarea ecografie. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru |
iubita e si mai bine asa,uite la mine ma speriat atunci de am plans zile,nu pot sta linistita deloc.stiu doctorii de acolo ca stresul e mai rau pentu bebei.
Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
rodyka spune:
citat din mesajul lui luana081985 Asa imi place cand vad ca voi faceti cumparaturi, eu nu am nevoie de nimic ca mi-a ramas cam tot de la prima, singurul lucru pe care il vreau e un patut, pt ca primul nu am fost multumita de el. Iar hainute mi le da cumnata mea pe toate ca fetita ei e nascuta in iulie, eu o sa cumpar cateva noi pentru in spital si gata. lalala13 bafta la eco 26+ Giulia si Ana Patricia 30 noiembrie 2006 |
si mie mi-au ramas hainute de la printesita (am nascut pe 26 iunie), pe cele care mi-au placut mult de tot le-am pastrat. dar pe vremea aia nu gaseam rochite la 0-3 luni si in general la 0 luni prea putine. totusi, au trecut 9 ani si, oricum, aici e alta clima...
29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre
Dragaica spune:
Intrebare, oare se vad mai bine organele la o ecografie 4D?????
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
ooana spune:
Hello
parca e tot mai aglomerat la servici acum ca am intrat pe ultima 100 de metrii
voi nu suferiti de caldura? acum ploua dar simt o zapuseala, si mi se cam umfla si piciorusele
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata Azi noapte, prin somn, mi-a dat al meu un pumn in nas, de am vazut stele verzi...si nu sunt f sigura ca dormea (cred ca ma pandea de mult).Dar mi-a desfundat nasul O zi frumoasa sa aveti. Paula, 28+ cu Raul Codin |
tare de tot ...si eu am luat-o o data, dar cu cotul
Oana 30+ Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo neata tuturor. fetelor, voi aveti pb cu retentia de apa/umflatul picioarelor (mai ales)? la mmine e jale..mai ales pic. stg se umfla si chiar amortesc de la genunchi in jos.nu am varice vizibile. |
mie doctorul mi-a zis ca pozitia sezand e de vina trebuie stat la orizontala cat mai mult
Oana 30+ Matei
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui bubster burtici,am si eu o mare nelamurire si as vrea sa imi explicati si mie dak stiti(fara sa ma trimiteti pe forum specializat k am intrat da nu am inteles nimic) . pana pe 1 mai am fost in concediu medical 90 d zile, de pe 1 mai sunt in risc .merg cu el pana nasc sau knd se implinesc 32 de sapt intru in prenatal ? k nu mai inteleg nik... 25+ |
concediul de risc este de 120 de zile. daca pana implinesti 30-32 de sapt nu ai terminat cele 120 de zile poti continua riscul sau intra in prenatal. dar este mai convenabil sa intri in prenatal ca te plateste cu 85% din brutul pe ultimele 6 luni iar riscul este 75%. eu pana la 1 mai am fost in risc si de atunci am intrat in prenatal la 30s3z.
31+ Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
bumblebee spune:
Dragaica, eu am facut amnio pt ca CPC-urile astea in cazuri f rare se asociaza cu anumite probleme, dar si pt ca antecendentele mele dadeau de gandit. Bineinteles ca medicul a recomandat, dar cred ca si fara recomandare as fi facut. Dar asta la inimioara nu are legatura cu ce a avut bb meu, eu doar am subliniat ca s-au resorbit si ca totul e ok si la tine se va resorbi .
Cat despre 4D, nu stiu ce sa zic, cred ca in primul rand depinde de performanta ecografului, a ecografistului. 3D totusi ar trebui sa fie cel mai relevant, zic si eu.
Alina 27+ cu
gargarita
CarmenAlbu spune:
Dragaica se vede ff bine tot la 4D, dar mai asteapta putin sa puna mai multa carnita bbii pe ei
Racusor, sa vii refacuta si cu bebe cuminte acasa unde te odihnesti mai in voie decat la spital!
Am mai vrut sa mai scriu dar azi sunt lenta
Punctuletul daca ei spun ca se reabsoarbe ma gandesc ca sunt profesionisti asa ca nu te speria
Michelle buna decizie cu 2 daca poti ca pe cel mic portabil, (leagan) il pui in valiza, vezi ce cadru are ca astea din fas ( gen samsonite) nu sunt ff stabile, stiu de la mamici ca a mai cazut bebe, dar depinde acum si de cat de nazdravan e bb!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu