Aspirante si Gravi Nou-Venite (93)
Raspunsuri - Pagina 6
polo spune:
Fetelor, am mai facut un test de ovulatie in seara asta si linia test a iesit din prima si mult mai intensa decat cea de control. Asa ca pe mine va rog sa ma scuzati, dar am treaba, ca de cand tot fac astfel de teste nu am avut nici un test de ovu pozitiv.
Deci daca abesentez inseamna ca jap, jap pe dulap vorba Liei
http://community.webshots.com/user/diove
ASPIRANTA
mvb spune:
Polo spor la treaba....absenta e temeinic motivata.......si sa te vedem cat mai repede graviduta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
mvb spune:
Bebelu felicitari pt samburel.....la 6 saptamani o sa i se vada si inimioara, pana atunci sa iei tratamentul cu utrogestan si acid folic.....felicitari si taticului Matei
Cum ti-a dat doctorul sa iei utrogestanul? vaginal sau pe gura?....am vazut ca doctorii prescriu f diferit utrogestanul.....unii unumai pe gura, altii numai vaginal, iar altii combina cele doua variante
mvb spune:
JoAnn multa sanatate si la fel sa iei tratamentul de mentinere a sarcinii si o sa fie bine...m-am intristat cand am citit ca ai ajuns la spital in urgenta.....evita efortul, stresul si frigul
bebelu86 spune:
Mvb mi-a zis k sa le iau de dim vaginal si seara, sa dorm mai bine, sa le inghit.
a zis k nu prea conteaza. numai k imi da somnolenta si o stare de spirit mai ciudata dc le iau oral.
le voi lua de dim vaginal si seara oral.
k sincer m-am saturat sa bag in fiecare seara acolo.
Joann ai grija de tine, multa sanatate. stai in patut si urmeaza tratamentu. imi pare rau k ai fost internata. bine k acu s=a rezolvat si nu mai e asa grv
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
cora79 spune:
Neataaaaaaa dragutelor,astazi va las eu cafeaua,ceaiul sau freshul,ce doreste fiecare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Sa aveti o zi cat mai frumoasa si cu evenimente placute
Observ cu parere de rau ca subiectul nostru care altadata era printre cele mai animate,acum.........
cora79 spune:
Polo,trage tare,este sansa voastra,hai ca tu trebuie sa fii urmatoarea pe lista gravidutelor
Am mai ramas cateva nefaultate-Lia,Eu,Polo,Mvb,Trutzi
pianna spune:
Neatza fetele!
Cora, ma bag si eu la un freh ca suna bine.
Polo, pe cai ca se filmeaza
15+