Aspirante si Gravi Nou-Venite (93)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelu86 spune:
da.pai asta zis si medicu. k e bine k intrauterin
acu asteptam sa creasca pana sapt viitoare si sa auzim si inimioara.
macar a confirmat-o
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 da.pai asta zis si medicu. k e bine k intrauterin acu asteptam sa creasca pana sapt viitoare si sa auzim si inimioara. macar a confirmat-o http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+ |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Lorin,la multi ani pentru gogosica si sarcina usoara
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorin7774 spune:
am simtit eu asa un pic de dezamagire in "vocea" ta...
s-ar putea nici la 6 saptamani sa nu o auzi, daca nu e ecograful foarte performant...
scuze, nu vreau sa fiu rea, dar mi se pare asa o moda chestia asta cu "auzitul inimioarei"....parerea mea e ca trebuie sa ai incredere si sa mergi inainte cu gandul ca BB e bine si creste indiferent de numarul de ecografe/masuratori/teste si ce se mai face....
PS: nu dati cu pietre
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui cora79 Lorin,la multi ani pentru gogosica si sarcina usoara "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
sarumana
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
bebelu86 spune:
stai linistita Lorinn
doctoru a zis sigur k o vom auzi. sapt viitoare voi aveam cam 6 sapt jumate.
acu dc nu se aude sapt viitoare, se aude peste cateva zile.
el a zis k pana nu aude k bate inimioara, el nu poate sa zica dc e o sarcina normala sau nu ( in sensu ca se dezvolta )
si pana atunci nu imi da sa fac nici o alta analiza nimic.
doar acid folic si utrogestan 4/zi.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui bebelu86 stai linistita Lorinn doctoru a zis sigur k o vom auzi. sapt viitoare voi aveam cam 6 sapt jumate. acu dc nu se aude sapt viitoare, se aude peste cateva zile. el a zis k pana nu aude k bate inimioara, el nu poate sa zica dc e o sarcina normala sau nu ( in sensu ca se dezvolta ) si pana atunci nu imi da sa fac nici o alta analiza nimic. doar acid folic si utrogestan 4/zi. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+ |
o sa fie bine, o sa vezi !
cu ajutorul lui Dumnezeu
9+
bebelu86 spune:
trebuie sa fie bine
eu asa ma gandesc. k dc a prins de data asta. si nu am avut nici un fel de probl nimic si ma simt bine tre sa fie bine pana in ianuarie cand trebuie sa nasc.
acu mergem cu DUmnezeu inainte.
Albumele noastre
Lia73 spune:
feteleeeeeeeeeeeee
poate stiti voi
daca nu am trim de la medicul de familie imi poate face foaie de zi la spital? doar cu adev de la munca
mi-a zis dr mea de familie ca nu poate sa ma primeasca decat miercuri
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 19 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 feteleeeeeeeeeeeee poate stiti voi daca nu am trim de la medicul de familie imi poate face foaie de zi la spital? doar cu adev de la munca mi-a zis dr mea de familie ca nu poate sa ma primeasca decat miercuri Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. AMR 19 zile ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
din pacate nu stiu cum sa te sfatuiesc ...dar cauta pe google poate gasesti ceva
Doamne ai grija si de noi 11+