Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
n_a_n_a spune:
Nico, noroc ca problema e unilaterala! Altfel, Doamne fereste, poate nu am mai fi apucat sa ne cunoastem! Ma enerveaza la culme ca s-a resemnat si nu mai vrea sa mai incerce sa isi salveze ce-a mai ramas si din rinichiul bolnav, ca nu se stie niciodata!
Ale, multumim de recomandare! El a fost internat la prof Lucan, la Institutul de Transplant Renal din Cluj (sigur ai auzit de el, ca se ocupa de tot felul de premiere medicale, cum ar fi criogenia in cancerul de prostata, tot felul de operatii de transplant complicate, etc...), dar i-a intrat in cap ca in Ungaria e raiul de pe pamant - aici in Arad toti trec granita pentru orice, si dau bani grei, de multe ori unor medici mult sub nivelul doctorilor nostrii, ca deh, se trateaza in strainatate; si asa a fost si el influentat de colegi! Ma bucur ca acum i-au mai venit mitile la cap si realizeaza ca e mai bine sa ai de-a face cu un medic posac si repezit dar competent (cum sunt din pacate ai nostrii), decat cu unul plin de zambete dar care habar nu are ce face!
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
pisi-pis spune:
Fetelor, am si eu o problema, ajutati-ma cu un sfat. Azi am cazut pe scari la job
, am cazut "bine", adica am cazut in genunchi si pe mana, nu am simtit efectiv ca as fi lovit cu burtica pe undeva. Dar am ramas extrem de stressata, credeti ca sa merita sa ma duc la camera de garda, asa pt linistea mea sufleteasca? Of ce bleaga am putut sa fiu, nu mai am deloc stare pe scaun pana la terminarea programului. Bebelina a miscat imediat dupa, vreo jumatate de ora, acum se odihneste.
Ana 34+ cu
Laura
aleesicoo spune:
nana parca tu aveai un site unde scriai valorile de la DBP, CA, CC....?
mi l mai poti da si mie te rog?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in35 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

n_a_n_a spune:
Ana (pisi) mai bine du-te pana la spital, sa stai linistita...
Ale, din pacate nu eu am avut site-ul... Sau nu il mai am acuma si de ramoleala nu imi mai aduc aminte
! Incearca sa cauti pe google.
Nana
38+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2
sau mai putin
?!
Crissy_C spune:

Hola burtici si mamici!
N-am disparut in ceata, n-am mai intrat de vinerea trecuta pt ca am intrat in concediu si nu mai am laptop, asa ca intru printre picaturi seara de pe al sotului. Pana acum am incercat sa recuperez cu cititul, dar n-am ajuns la zi, asa ca am zis sa intru odata sa felicit noile mamici, ca daca mai stau putin nasteti toate in ritmul asta nebun![]()
Asadar,

Felicitari Nikol, Laura, Anca, Tatiana, Ruxi (de doua ori
) si Anamaria

Bine ati venit pe lume Antonia, Dragos Andrei, Eva Maria, Emma Antonia, Alexandra Maria, Alexandru Andrei si Melissa 

Hai Cristina!!!

Am sa incerc sa ajung la zi cu cititul si sa intru ceva mai des, va pup pe toate
Cristina, fericita
34+ cu
Patricia
AMR 5+ 

Onana spune:

FELICITARI NIKOL

BINE AI VENIT ANTONIA

Cris, deci ne-ai fiert un pic si..gata
Lasa, sa fie bebe pregatit, eu as profita de ultimele zile linistite
Nana, Mira, Anca
multumim.
Ale
, nu stiu daca i-am dat de cap cu colicii, am folosit la fiecare masa Infacol, insa azi am vb cu pediatrul si mi-a zis ca-i dau prea mult, ca sa-i dau doar de 2 ori pe zi si la nevoie cate juma de lingurita de Gripe baby cand e in crize, deci cred ca ne intoarcem la nopti albe
; ca el plangea minim 2 ore cand ii dadeam la fiecare masa, imi inchipui ce-o sa fie acum, cand renuntam la 4 din 6 administrari..uff, sper sa treaca mai repede..
Sorana
Matei (2 ani, 2 luni) si Tudor (12 zile)
murica spune:

Bravo Nikol! Felicitari pentru bebita! Revenire usoara tie, sanatate multa si noroc puiului!

Hai Cristina! Curaj mult!

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria
mommy_to_be spune:

Felicitari Nikol! Bine ai venit pe lume bebe Antonia! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, iar mamei recuperare usoara si mult laptic!

Mira
fericita 37+cu
Maya Alesandra
AMR 4 zile 

minunea mea
theophillina spune:

BRAVO NIKOL

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANTONIA

Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri toata viata parintii ca in aceasta zi!
Mami Nikol, recuperare rapida si mult laptic!
Theodora 32+
Stelios
AMR 8 saptamani
mommy_to_be spune:
nana, da, foarte tare faza cu varsta ecografica a sarcinii
Cine stie? Poate chiar nastem in aceeasi zi![]()
Sabina, pe unde esti? Ca nu am mai citit de mult un rand de la tine. Sper sa fi doar superocupata.
Mira
fericita 37+cu
Maya Alesandra
AMR 4 zile 

minunea mea