Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
mommy_to_be spune:
Theo, iti multumesc de schimbarea operata la listuta de programari
Mira
fericita 37+cu
Maya Alesandra
AMR 4 zile 

minunea mea
veronicach spune:
alessico cred ca asta cautai http://www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx (este pe prima pagina)
ma doare spatele, nu mai pot sta, revin ![]()
38+
Matei ...
cris_09 spune:

FELICITARI NIKOL

BINE AI VENIT BEBE ANTONIA,SA FII SANATOASA,PAPACIOASA SI NECOLICIOASA

Onana ai dreptate,am venit de la spital foarte hotarata sa profit de ultimele zile de "gravidenie",ca saptamana asta am facut curatenie generala,am fost la manichiura,pedichiura,epilat,ultimele cumparaturi pentru bagaj..si de dimi imi parea asa rau ca se termina etapa asta "cu burtica"
Ana si eu am cazut pe gheata asta-iarna..dar pe o parte,pe picior si m-am tinut in maini,si nu am avut nimic.Mama mi-a povestit ca ea a cazut cand era gravida chiar pe burta si tot nu a patit nimic.Dar daca tu esti ingrijorata si te doare ceva,mai bine dai o fuga pana la camera de garda,ca sa poti dormi linistita
madalina28 eu nu am nascut inca,dar stiu ca nu te lasa cu hainute de acasa pt bebe.Oricum sa nu se streseze prea tare nasa ta,ca nu e capat de tara,ii mai aduce sotul dupa ce naste
zic eu![]()
Nana ce misto ca te relaxeaza sofatul...eu sunt o bomba cu ceas la volan,de asta nici nu m-a mai lasat sotul sa conduc in sarcina...zicea ca stresez copilu...bine contribuie si traficul din Bucuresti la sofatul meu haotic
Felicitari pentru bebelina grasuna
Mira felicitari pentru stabilirea datei..O sa fie o printesa de nota 10 pe data de 10
Ioana imi pare rau de Sabinuta bonlavioara.Insanatosire cat mai rapida.E bine ca nu te-ai panicat,se vede ca ai experienta..eu cred ca m-as fi tavalit pe jos
Ada welcome back!
PS:in concluzie despre aventura mea"nasc,ba nu mai nasc":ce ne mai joaca copii astia pe degete dom'le..daca din burtica au personalitate...cand o iesi la lumina o sa ne sara fulgii
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:suntem in prelungiri
moni_or spune:
Vesti de la Cristina_26: bebe Matei s-a nascut, e bine, are 3100 g si 50 cm, ea insa e mai ametita, i-au facut anestezie generala pt. ca n-a prins rahi, a facut un puseu hipertensiv si au intubat-o de urgenta, dar acum se reface, slava Domnului.
BINE AI VENIT BEBE MATEI! SA-TI DEA DOMNUL TOT BINELE DIN LUME SI MAMICII TALE REFACERE RAPIDA!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
maribell spune:
buna fetele....
THEO...
ce dulce esti...cu frica, eu in ultima luna am mai luat 2 kg..
dar babaul de dr nu mi-a mai zis nimik...
numai ca glicemia mea a luat-o razna...e mare si cred ca de luni ma baga pe insulina
...pana acum am luat 11 kg
....sper sa nu ma ingras mai tare acum in ultimile sapt....
superba camera bebelusului....felicitari
MIRA
era cat pe ce....hmmmmm....aii grija, pana vine tati....
ROXY mult succes cu adaptarea bebitei...uite multe 

de liliac ca sa o imbunam...![]()
NATI
sa-ti fie de bine shopping-ul
SORANA zombi dragut
multa rabdare cu matei si bafta la caderea noptii...uite multe 

pt voi
MADUTZA 
FELICITARI GABRIELA PT CELE 37 SAPT.....

ASA E CORINA si eu invat multe din ''pataniile '' burticilor care au nascut deja....
fetelor
LENABUM...MULTE 

...NU MAI FII TRISTA !!!
ROCSY UITE MULTE 

....CA SA MAI REZISTI UN PIK....
CORINA FELICITARI SI O
PT BEBICUTZA GRASUNIKA !!!
NANA WOW....FELICITARI SI TIE PT BEBIKUL GASUN...SI NASTERE USOARA !!!

ANCA sa vii cu vesti bune de la eco....
NU VERO...nu am pierderi de lichid...sunt doar eu paranoica, din lipsa de ocupatie...cred...
OFFF NANA NANA mama lor de hormoni....lasa ca trec ele gandurile negre cand o sa vezi mogaldeata firava la tine in brate si depinde de tine...
multi ca sa treaca depresia asta babau
CRIS bine ai venit inapoi....
DUNEMAIRE....bine ai revenit 

URAAAAAAAAAAAAA.....AZI AM IMPLINIT SI NOI 37 SAPTAMANI....

lala]
de acum, orice sar intampla..suntem la termen
CUSA intru si eu in clubul vostru....![]()
ARTU
SANATATE MULTA !!!!
VAI NICOLETA....ce-mi aud urechile....bine ca totul sa sfarsit cu bine....multa sanatate ii doresc....
MIRA
felicitari pt data nasterii
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

maribell spune:

BRAVO NIKOLETT !!!!
RECUPERARE USOARA, SANATATE SI MULT LAPTIC !!!

BINE AI VENIT PE LUME BEBELUSA ANTONIA !!!!
SA FII SANATOASA, PAPACIOASA SI NECOLICOASA !!!

MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

andradap spune:
Arturicii, multumim pt poezioara. Chiar ai talent. Cat despre Tylenol si celalalt, poate avea dreptate asistenta... nu stiu ce concentratie au. Oricum, desi au aceeasi substanta activa medicamentele(si dau exemplu aici : INFACOL, SABSIMPLEX) se administreaza diferit pt ca au concentratii diferite. Asa si cu cele propuse de asistenta. Novocalmin nu te-as sfatui sa-i dai. Chiar as insista sa nu i-l dai decat in cazuri extreme!!! Adica atunci cand are febra mare care nu cedeaza la alte antitermice. Fa-i dezinfectia nazofaringelui cu ser fiziologic sau apa de mare si vezi cum se mai simte. Pupici de la noi.
N_a_n_a, atata timp cat e sanatos nu am motive sa ma plang! Oricum, nu va dura la nesfarsit. O data si-o data se va insura el si nu voi mai avea eu treaba cu programul lui... cat optimism
Se vede ca ma pregatesc de tura de noapte.
Pisi_pis, la prima sarcina, chiar inainte sa nasc cu cateva zile am cazut pe scari. Nu a patit nimic copilul... doar ca mi-era jena cand m-au internat pt ca eram asa vanata pe ambele picioare de ziceai ca ma bate barbatu’ acasa
. Daca tu stii ca nu ai lovit burtica nu ai de ce sa te ingrijorezi. Posibil sa se fi agitat din cauza spaimei tale. Tu ai facut tahicardie si automat s-a transmis.
Antonia, bine-ai venit! Sa fii sanatoasa si cuminte si mamicii tale, Nikol ii urez refacere rapida si sa aibe muult muult laptic pt tine!
Cristina_26, sanatate multa si recuperare rapida. Uuuf, ce emotii am avut cand citeam mesajul cu starea ta. 
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cusa Multumesc fetelor ce m-ati trecut cu data pe prima pagina! Cred ca tu Rocsy ca esti prin zona! ![]() Cornelia 37+ cu EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Vinovat
R_ocsy
37 +
Ana Sofia
AMR 14 de zile
dunemaire spune:
BINE ATI VENIT ANTONIA SI MATEI!
FELICITARI NIKOLETT SI CRISTINA!
Ada, mamica de Timea Christiane (6 ani 1/2) si
Teodora, 37+
moni_or spune:
In graba am uitat sa fac urarile pentru cealalta mamica:
Felicitari, NIKOL!!! Bun benit bebe ANTONIA!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
36+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)