Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bun Venit Antonia!!

Felicitari Nikol!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

!!! Felicitari Nikol !!!
!!! Bine ai venit Antonia !!!

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:

Noi am fost cu rinichiul sotului la urolog...

M-a amuzat exprimarea, va si vedeam cu rinichiul in traista/mana.
La sot s-a rezolvat problema chirurgical?

32+

Mergi la inceput

Andrada , imi pare tare rau de programul de papa al lui Dominic... Sper sa nu dureze mult !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Citat:

32+

Din pacate nu... Se pare ca dupa o interventie la Szeged (si acuma imi vine sa-l strang de gat ca nu s-a operat la Cluj!), care teoretic avea peste 85% sanse de reusita, a avut ghinionul sa se afle intre cei 15% - si asta ca sa nu zic nimic de medicii de acolo ca nu ma mai opresc azi ; de fapt pe rezultatul de la RMN si angio scrie "inrautatit" . La el situatia a fost mult mai complicata: operat fff tarziu (adult! - oricum a fost declarat "miracol" ca a rezistat atat fara complicatii majore), a avut peste 60% din rinichi necrozat (rezecat la operatie), a trebuit refacuta jonctiunea pielo-ureterala stenozata in ultimul hal... Astea sunt consecintele neglijarii starii de sanatate a copiilor!!! Desi a fost diagnosticat la 5 anisori in urma unui blocaj renal, parintii au refuzat operatia si nici nu l-au mai dus la medic ulterior, parca ar fi trait intr-un varf de munte, nu in oras!!! Acuma trebuie operat din nou, dar refuza: zice ca se mai deschide doar cand trebuie sa-l scoata afara ! Si ca sa fie situatia si mai nasoala, tot face pietre la rinichiul bolnav, si trage niste colici cand elimina de mi se rupe sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Scuzati ca dau buzna peste voi, nasa mea urmeaza sa nasca cel de-al treilea copil, o fetita, zilele acestea la Giulesti, vroiam sa va intreb pe cele care ati nascut sau care urmeaza sa nasteti acolo cam ce trebuie sa contina bagajul de spital in special ce trebuie luat pentru bebe, cand am nascut eu mi-au trebuit pampersi, servetele umede, baneocin pudra pt buric, ulei sanosan pt corp(nu primeau altul), dar nu stiu daca trebuie si hainute, matza mea a fost infasata sarmaluta cu scutecele lor "sterile", dar cum eu am nascut acum doi ani si... acolo poate s-au schimbat treburile si daca imi puteti da niste preturi la o nastere naturala eventual pe PM ca sa nu creem controverse!

Multumesc mult si va doresc tuturor bebelusi sanatosi si necoliciosi, nastere usoara celor care mai au putin si mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Felicitari Nikolette,

Bine ai venit bebita Antonia

Multa sanatate la amandoua

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

acum am vaz msg d la Nikol, ca dormeam, "s- a nascut Antonia,3450gr, 52cm , suntem bine"

Felicitari!! Sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicioasa!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Citat:

32+

Din pacate nu... Se pare ca dupa o interventie la Szeged (si acuma imi vine sa-l strang de gat ca nu s-a operat la Cluj!), care teoretic avea peste 85% sanse de reusita, a avut ghinionul sa se afle intre cei 15% - si asta ca sa nu zic nimic de medicii de acolo ca nu ma mai opresc azi ; de fapt pe rezultatul de la RMN si angio scrie "inrautatit" . La el situatia a fost mult mai complicata: operat fff tarziu (adult! - oricum a fost declarat "miracol" ca a rezistat atat fara complicatii majore), a avut peste 60% din rinichi necrozat (rezecat la operatie), a trebuit refacuta jonctiunea pielo-ureterala stenozata in ultimul hal... Astea sunt consecintele neglijarii starii de sanatate a copiilor!!! Desi a fost diagnosticat la 5 anisori in urma unui blocaj renal, parintii au refuzat operatia si nici nu l-au mai dus la medic ulterior, parca ar fi trait intr-un varf de munte, nu in oras!!! Acuma trebuie operat din nou, dar refuza: zice ca se mai deschide doar cand trebuie sa-l scoata afara ! Si ca sa fie situatia si mai nasoala, tot face pietre la rinichiul bolnav, si trage niste colici cand elimina de mi se rupe sufletul!

Nana- imi pare rau de situatie! Uneori chiar nu intelegi unele actiuni ale unor parinti, dar acum e prea tarziu!
Celalalt rinichi e ok, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nana, iti pot recomanda cu mare ncredere pe dr.cauni de la sp.sf ioan
ati putea sa il consultati si pe dansul!
eu am mare incredere in el, si este un dr de exceptie!

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in35 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:4 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput