Bravo Nikol, Cristina !Flori de mai-iun2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Uitasem;
Nana- felicitari pt bebelina grasulina! Tu mai ai curaj sa conduci cu burta asa mare? Va admir fetelor, eu de cand cu burta am renuntat la acest sport! Imi distrage atentia bebele: ba misca si reactionez cum nu trebuie la volan, ba fac pipi si strang picioarele!
Deh, sunt streso-woman cum ma mai alinta barbati-miu!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am uitat sa va spun, vara-mea a nascut de 1 mai, pana la nastere a stiut ca are baiat si a iesit fata, noroc ca ea e superstitioasa si nu a cumparat nimic pt copil. A avut un travaliu lung, a lesinat de cateva ori, nu s-a dilatat si fetita a iesit cu cordonul strans de gat, dar si cu mana rasucita de la cordon dupa gat, era foarte aproape de o pierdere a copilului.

Sper sa nu avem parte de astfel de "aventuri"!

[/font=Comic Sans MS]

32+

Si noi speram la fel !
Saracuta prin ce a trecut ! Ce bine este cand se termina totul cu bine ... chiar daca a iesit fetita si nu baiat asa cum se asteptau. Sa ii dea D-zeu multa sanatate, fericire si noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy, bunvenit mobilei! s-o stapaniti sanatosi si s-o umple bebe cat mai putin cu fructe/iaurturi/plastilina....

Nicoleta sper sa fie ok bebe

Corina, parca tu ma intrebai de sling;
a fost super comod cu el mersul la spital; bebe linistit, eu cu mainile libere

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello Burtici!

Vin si eu cu vesti proaspete Am vb azi cu doctorita si ramane data de 10 pentru ceza, posibil 11. Oricum, luni dimineata la 8 ma prezint la spital, ma internez, si in functie de cum se prezinta si Maya, ne intalnim luni sau marti. Theo, te rog, daca vrei sa-mi modifici si mie data programarii in listuta si sa treci 10 mai. 'Sarumana

Mary, pe mess nu am intrat pentru ca mi-e foarte incomod scaunul de la calculator si abia reusesc sa rezist cu stoicism cat va citesc si va scriu... Daca ma log-ez pe mess ma intreaba unu altu ce mai fac, si imi rup spatele aici, asa ca mai bine indepartez tentatia si nu intru deloc pana nu o sa fiu intr-o forma mai buna Sa-ti fie de bine ciocolata si nu te simti prost! Eu mai am cateva zile iar apoi o sa pot manca doar selectionat, aca ca am lasat si regim si tot, si bag in mine ca scrofita tot ce vreau. Ma inec si eu ca tiganu' la mal...

Gaby, felicitari pentru intrarea in luna a 9-a!!!

Nico, eu zic sa nu te impacientezi cu rinichii lui bebe, ca pana la urma va fi bine. Mai multe iti pot spune nana si madutza, dupa cum bine ziceai si tu. Insa din cate imi aduc eu aminte, dilatatia de care vb tu nu e chiar atat de mare. Va fi bine

Corina crede-ma ca si eu de-abia astept sa ne vedem in parc, cu bebeii. Mama, mama... ce ne-om mai plimbarii Grija mare cu tensiunea, te rog!!! Monitorizeaza-te cat de mult poti si daca observi o constanta alarmanta, nu te feri de tratament!

lenabum ca sa te simti mai bine! Stai cumintica in pat, iar daca tot mai ai dureri, cel mai bine suna-ti doctorul!

Lia, multumim mult pentru vestile de la Cris. Ce chitita era ea sa nasca, iar acum mai are de asteptat. Eh... Asa sunt baieteii, se dau mai greu scosi din burtica Doamne.... Nu mai pot de ras... La faza cu papucii de la Giulesti... Doamne... e prea tare!

Rocsy, atat de bine te inteleg la capitolul nerabdare... Si eu m-am bucurat nespus ca mi-a mutat cezariana de pe 14 pe 10 Bine, la mine a coborat si burta, am ceva dureri si o si simt puternic pe col. Vezi cum se prezinta la urmatorul control si poate, poate, va vedeti la fata mai devreme. Nu te enerva cu mobila, ca-ti creste tensiunea!!! Si nu e bine! dar vad ca a si venit intre timp. Sa o stapaniti sanatosi!

ale, se pare ca si a ta-i o nazdravana... Roag-o frumos, poate, poate, se mai linisteste.

nana, wooooooow, ce bebelina grasulina ai!!! Pai la cat ai stat cu ea la clocit in burtica, cred si eu ca a dospit frumos Iti tin pumnii sa mai stea in burtica atat cat vrei tu, ca sa fii cu sufletul impacat referitor la depresia ta, uf... ce bine te inteleg!!! Ganduri dintr-astea ma iau si pe mine cand vine noaptea si nu am somn. Cum o sa mi se schimbe viata, cum va fi dupa... multe, multe, de nici nu are rost sa le enumar pe toate. Insa vorba ta. La cate ai suportat tu toata sarcina asta, ce va fi dupa se va chema "floare la ureche". Sunt Convinsa! Curaj muuuuult. Va fi bine!

roxy, imi pare tare rau sa aud ca si voi faceti nopti albe. Da Doamne sa-i treaca colicile si sa doarma mai bine

Sorana, tare ma bucur ca ambii baieti au fost mai putin plangaciosi. Imi inchipui cat de mult conteaza asta pentru psihicul tau. Matei e un baiat tare dulce, iar mie mi-e tare drag de el din ce povestesti tu acolo. La cat mai multe zile fara lacrimi.

cris, bine ai revenit printre noi, in aceeasi formula, 2 in 1. Poate ca e mai bine asa, si ti se va declansa travaliul singur singurel. Sebi are personalitate. Ce? Crezi ca e cum vreti voi? E cum vrea el

cusa, felicitari pentru stabilirea datei nasterii. Nu ai de ce sa risti cu nascutul natural daca nu se poate. Important e ca bebica sa fie sanatoasa. Doamne ajuta!

artu, sanatate multa Sabinei! Uite cum se cunoaste o mamica cu experienta! Calmul ajuta mult in orice situatie.

Cam atat de la noi, de pe meleaguri bucovinene. Nu-mi vine sa cred ca luni (posibil marti) imi vad minunea DOAMNE AJUTA!!!!

Va pup

Mira fericita 37+cu Maya Alesandra

AMR 4 zile

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Daca pana acum lipseam din cauza serviciului, acum voi lipsi din cauza lui Dominic. Azi-noapte, fara exagerare, s-a trezit din ora in ora. Sugea 3 minute si adormea. Nu reuseam deloc sa-l fac sa suga mai mult...

Asadar, scuzati, daca nu raspund la fiecare, dar mi-a atras atentia Arturicii. Voiam sa-ti zic ca e posibil sa fi fost usor deshidratata. Sa nu fi baut suficiente lichide. In legatura cu combaterea febrei (ca mai mult pt asta am trimis mesajul si m-am logat) eu stiu ca pana in 3 luni nu se administreaza NUROFEN, conform indicatiilor lor. Ce-i drep, noi in spital il mai dam si la sugareii de 2 luni. In general, pana in 2-3 luni, pt combaterea febrei, se foloseste paracetamol (nu stiu denumiri comerciale din Canada, dar daca ai de la cei mari: Panadol, Calpol, Eferalgan, etc). Oricum, nu-i un capat de tara ca i-ai dat NUROFEN, mai ales ca i-ai dat mult sub doza minima... Se da intre 10 si 30 mg pe kgcorp. Iar 1 ml de sirop are 20 mg .

Fug ca iar s-a trezit. Pupici si sanatate Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Anca, Nico, Mira , Rocsy multumesc, sigur asta e cel mai important, bebelusa sa fie bine si in siguranta!

Cornelia
37+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Multumesc fetelor ce m-ati trecut cu data pe prima pagina! Cred ca tu Rocsy ca esti prin zona!

Cornelia
37+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Daca pana acum lipseam din cauza serviciului, acum voi lipsi din cauza lui Dominic. Azi-noapte, fara exagerare, s-a trezit din ora in ora. Sugea 3 minute si adormea. Nu reuseam deloc sa-l fac sa suga mai mult...

Asadar, scuzati, daca nu raspund la fiecare, dar mi-a atras atentia Arturicii. Voiam sa-ti zic ca e posibil sa fi fost usor deshidratata. Sa nu fi baut suficiente lichide. In legatura cu combaterea febrei (ca mai mult pt asta am trimis mesajul si m-am logat) eu stiu ca pana in 3 luni nu se administreaza NUROFEN, conform indicatiilor lor. Ce-i drep, noi in spital il mai dam si la sugareii de 2 luni. In general, pana in 2-3 luni, pt combaterea febrei, se foloseste paracetamol (nu stiu denumiri comerciale din Canada, dar daca ai de la cei mari: Panadol, Calpol, Eferalgan, etc). Oricum, nu-i un capat de tara ca i-ai dat NUROFEN, mai ales ca i-ai dat mult sub doza minima... Se da intre 10 si 30 mg pe kgcorp. Iar 1 ml de sirop are 20 mg .

Fug ca iar s-a trezit. Pupici si sanatate Sabinei

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si DOMINIC (29.04.2010)

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

f tare; deci i-am dat 10mg defapt; si din alea 3 picaturi le-a scuipat....

Multam fain de informatie; o sa iau sa am in casa ce zici tu ca imi trebe; nu aveam altceva (decat niste novocalmin supozitoare).

Ce e mai nasol e ca tocmai au facut recall (trebe scoase din piata) tot ce e Tylenol si Motrin - ptr cei mici(produsele cele mai "de baza" aici ptr a trata mai orice) asa ca o sa vad ce pot lua; (Tylenol-ul e paracetamol, Motrin - ibuprofen). Nu stiu ce au gasit ca nu e in regula cu ele...

Tanti aia in spital azi-noapte, cand am intrebat-o ce sa ii dau, a zis ca "orice...tylenol, motrin, 0.5 ml insa doar peste febra 38.5-deci cand e de mers in spital).

E posibil, ca din cauza nasului sa manance un pic mai putin insa chiar nu imi dau seama exact.

A, azi dimineata, ma tot gandeam ca azi e ziua lui Dominic si sa nu uit sa va zic La Multi Ani si ma chinuia talentul sa ii fac o poezie (deh, nesomnul da reactii adverse..)

La Multi Ani pui Dominic
Sa fii sanatos iti zic
Mare si voinic sa cresti
Pe mami sa o fericesti

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

S-a nascut ANTONIA, 3450 g, 52 cm, ora 9.30
Ambele sunt bine!

FELICITARI NIKOLETT!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

I'm back! M-am mai "racorit" putin, nu am scapat de pitici, da' macar nu i-am mai auzit de muzica . De cate ori conduc imi trece durerea de spate; e de la scaunul sport din masina in care stau super comod - de multe ori am zis ca il aduc in casa ! Am zis ca doua ore imi ajung, ca nu vreau sa nasc in masina , asa ca inapoi in pat! Dar mi-a facut bine, m-am simtit aproape... "negravida"!

Bia, mersi de felicitari !

Ada, tine-le-n priza, ca am asa o vaga mpresie ca luni dupa control mai trec pe acasa doar sa-mi iau bagajul , ca azi mi-a zis medicul sa-mi pregatesc dovada de asigurat si trimiterea de la medicul de familie pana luni...

Ioana, cred ca asta-i motivul de fuga de-acasa ! Numai ca am fugit cu tot cu cele 3890 g de copil ! Imi pare rau de noaptea alba prin spital... Si eu stiam ca trebuie sa ne agitam pentru febra bebelusului abia dupa ce trece de 38 de grade; eu mi-am cumparat Eferalgan pediatric (paracetamol - recomandarea lui Ruxi, farmacista noastra) si are o lingurita funny, gradata dupa kilele copilului . Cum e Sabinuta acuma?

Cusa, daca deja te simti mai confortabil cu ideea de ceza, atunci mai bine! Si copila mea e tare capoasa, si cred ca daca as fi ramas la nasterea naturala acuma m-ar fi trecut toate transpiratiile la cat se anunta de grasunica .

Roxy, Anca - am fost foarte grijulie, si oricum, cand ma urc in masina imi dispar efectiv toate gandurile: conduc si atat! De-aia ma calmeaza...

Nico, mie mi-e mai urat sa ma urc cu altcineva in masina (mai ales sa ma duc cu taxi), eu sunt de o mie de ori mai atenta la gropi si denivelari si mi se "falfaie" daca se face coloana in spatele meu ca trec cu viteza intai peste liniile de tramvai sau gropi si denivelari mai mari! Burta nu ma incomodeaza deloc, oricum si cand dau cu spatele ma orientez numai in oglinzi, nu trebuie sa ma intorc, ca sa imi fie greu... Pipi fac de foarte putine ori (ziua, ca noaptea se schimba situatia ), ca grasana e foarte sus si nu ma apasa prea tare vezica, si sunt atat de obisnuita cu miscarile ei ca nu mai tresar (numai cand mai iau cate una tare de tot), si oricum in masina e parca mai cumintica. Noi am fost cu rinichiul sotului la urolog...

Mira, mai sa fie, cred ca nastem de-odata ! Eu am oprit tocoliticul ieri, azi deja uterul e spastic si colul e moale, sper sa ma mai tin pana saptamana viitoare ! Eu oricum primisem DPN ultima data pe 12 mai, si azi DPN-ul ecografic e deja in trecut, la varsta sarcinii afiseaza OOR - nu stiu ce-o fi insemnand, ! Oricum maine imi rezolv ce mai am de facut pentru apartament la Cadastru, sper sa rezolve si proprietarii hartia de la banca lor, si am vorbit cu notarul, daca e nevoie sa vina la maternitate , si a zis ca pentru mine merge oriunde ( il cred si eu dupa cati clienti i-am dus pana acuma ).

Cu muzicile astea m-am linistit eu :

www.youtube.com/watch?v=vfu_4caIrpo" target="_blank">deepcentral
www.youtube.com/watch?v=MRKE_rzySuw" target="_blank">deepside dejays
www.youtube.com/watch?v=zT_UdEoWh10" target="_blank">nick kamarera

si altele de genul asta... Enjoy!

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput