Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

A ,sa va mai zic ca-s trista si ca Denis ,nepotelul meu e bolnavior.Are 3 zile de cand tot face febra ,nu mereu. Apogeul a fost ieri noapte cand a facut chiar si 40 si scadea si crestea iar la 39.Astazi nu a mai facut deloc,sper ca-i bine acum ca nu am primit nici un sms ca nu ar fi asa .Medicul nu a stiut ce sa zica ,totul pare in regula.Banuieste ca e roseola infantum ,dar poate ca nu-i nici asta ci doar un virus nebun care a plecat deja.Doamne ajuta sa fie bine!

Acum fug in patuc ,noapte buna.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lumi cat mai optimista si relaxata sa fii ,da?
Somnic dulce!

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza de la reghin, in sfarsit dupa cateva zile de pauza...

la raport noapte ok//cu rares trezit de vreo 5 ori la tzitzi...inca doarme....

va ofer cu mare drag cafelutza mea obisnuita!

many, la kiwi am scos partea cu samburele, si am urmarit copilul sa vad daca nu cumva ii apar pe,fata sau pe corp bubite, si nu i-au aparut.

shtephy eu am zis sa incerc si cu kiwi si cu ananasul...si am observat ca le tolereaza cum trebuie....cu scaunul e ok...se pare cu Rares seamana la stomac din fericire cu tatal lui, care poate sa manance orice si sa nu aiba probleme cu tranzitul...ceea ce ma bucura ca daca semana cu mine...era dezastru....

laura as renunta eu la nunti fericita, dar sunt neamurile din partea sotului...verisoare si verisori primari...(mai exact nepoate de-ale soacrei mele) si daca nu mergem e problema mare...si sa nu iti mai spun ca nu putem cinsti mai putin decat ceilalti verisori...chiar daca eu de obicei mananc numai aperitivul, si eventual ciorba, si dupa aia plec acasa cu copilul...cam fiecare nunta ne-a costat in jur la 200 de euro, numai cinstea...nu mai punem florile si restul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatza!

Va scriu chioara de somn...Matei s-a trezit la 05:45 si abia acum a adormit iar dupa 30 min de urlete
Simt ca ma lasa nervii...am tot citit in attachment parenting ca sa "bonduiesti" cu copilu, sa nu il lasam sa planga, sa nu ne fie frica sa-i luam in brate ca devin mai independenti si mai putin plangaciosi...dar deja tind sa cred ca la noi e efectul contrar..Nu stiu ce puii mei are copilul asta dar cred ca io ma duc pe coclauri..a adormit la 23, s-a trezit la 03:30 pt tzitzi (cam devreme avand in vedere ca el se trezea la 05 si apoi trezirea finala la 07:300, nu era f somnoros pt ca l-am gasit cu ochii deschisi si intors pe spate. Si soc..de la 05:30 a inceput sa se agite prin patut, sa se intoarca pe toate partile..m-am dus la el sa-i dau tzitzi sa adoarma la loc, da de unde ca a inceput sa-si exerseze vocea, sa tipe, sa rad si eu cu el, toate bune si frumoase pana a inceput concertul. Partea mai nasoala e ca la 10 trebuie sa fiu si eu si sotul la dentist, undeva prin Titan si vine mama sa plecam toti, cu tot cu copil, si sa ramana ea sa-l plimbe cat suntem noi in cabinet. Acum sa vedem, sper sa se si trezeasca in timp util sa il imbrac etc.

Revenind la copil, nu stiu ce are cu urletele astea, e f nervos si mai nou vrea tot timpul calare pe cineva, sa il ia in brate, cand il pui jos...evident urlaaaaaa si se mai trezeste si taica-su, colac peste pupaza, sa-mi spuna ca parca-s cam nervoasa in ultimul timp, ca eu, care ma jucam cu toti copiii...acum mi-am pierdut rabdarea..am zis ca-l strang de gat

Mda...poate nu-s o mama prea buna, deh, nu putem fi toate la fel...mi-e dor sa mai am timp pt mine.
Eu nu am timp sa fac mancare (noroc cu mama si matusa), abia reusesc sa fac curat...deci...in rest..

Hai ca m-am plans mult prea mult.

Observ multe mamici necajite RamoC, Lumi, Lavi, Stephy, va trimit un brat cu si va , trecem noi peste toate, ca n-avem incotro.

Mi-e dor sa merg la film, eram nelipsiti saptamanal...vreau sa am timp sa ma spal si eu ca omu' pe cap...hai ca deja ma apuca iar nervii.

La Multi Ani si mamicii Lalu sarbatoritia astazi!

P.S. E primul control la edntist de dupa anstere. Dc o gasi cumva vreo carie...Doamne Fereste...o anestezie locala merge?

Pup!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna dimineata!

Shtephy si astept vesti bune de la voi! Pupam si nepotelul,sa fie bine si sa nu mai fca febra!

Ralu,sper sa te relaxezi si tu....mai lasa-l si pe sot sa se joace cu puiutul,ca sa nu mai fii nervoasa,cum zice el!

La multi ani,multa sanatate si tot ce e mai frumos in viata pt Lalu

La multe lunite si fulgusorilor nascuti astazi(inclusiv pisicutei mele)!!!!

Avem 7 lunite,suntem fetite mari! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul,mai e putin si vom sarbatori primul anisor din viata puiutilor nostri! Am stat ieri pana pe la 3 si ceva si m-am uitat pe pozici!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Lavi,imi pare rau ca treceti printr-o perioada `de criza`,si ca aveti atatea nunti deodata.

Miany,voi ce mai faceti? Annabelle isi asteapta pupicii de la David!

Alinush,pupam Dragoselul

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Din capitolul `cioara`,sunt bucuroasa sa va spun ca fata mea se intoarce si de pe burta pe spate,finally,si reuseste sa se tarasca in patru labe,doar ca merge in spate-de fapt mai mult se taraste!

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata girls,Shtephy- da, e papacios deocamdata.Lumi - LA MULTEEE LUNITE scumpitei printese sa creasca mare si sanatoasa si s-o bucure pe mami Ralu - cunoastem toanele astea de care te plangi tu La noi sunt zile si zile, ca la toti cred. Lasa ca acum cresc mari si o sa le amintim noi ce naravasi erau ca bebelusi Si lipsa timpului, o resimtim si noi, acut! Dar..na, eu ma consolez cu gandul ca e o etapa si ca toate etapele..va treceeee!!! Si sa vezi apoi ce coafor, masaj, gym & stuff o sa bagam P.s-am vz filmuletul cu bb Matei, am ras cu lacrimi. Ce energie, si al meu face la fel, are baterii noiLavi - bine ai revenit, lasa ca scapati voi de nuntiOfff...azi nu stiu ce o sa-i mai dau papa la pranz. Cred ca voi incerca si eu cartoful. Cel dulce nu prea am gasit. Mai caut...Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza! Vreau sa trimit in primul rand muuuulti muuulti pupici si imbratisari fetelor noastre RamoC, Stephy, Lavi, Lumi!! Offf, v-am citit postarile acum , asa de greu cred ca va este ,ca nici nu stiu cum as putea sa va ajut..

RamoC, sa nu lasi totusi distanta asta sa va desparta, lasati unul de la altu, nu va spuneti cuvinte prea grele, te cred ca e greu, dar trebuie sa va uneasca si mai mult incercarea asta, stiu ca sunt vorbe si ca e usor sa spui la altu[:-(], nu o sa ma crezi, dar si eu inainte de a-l cunoaste pe al meu am avut o relatie din punctul meu foarte serioasa cu un 'macaronar'(cat eram in italia) , si ne vedeam rar, era un fel de relatie la distanta si din cauza jobului meu si din cauza ca locuiam in orase diferite, si la un moment dat am ajuns sa ne spunem cuvinte grele, mai mult din partea lui au fost, care m-au durut tare mult, si care bineinteles au dus la despartire. Bineinteles ca dupa luni de zile, dupa ce eu mi-am luat catrafusele si am plecat in tara, s-a gasit si domnu sa incerce sa lamureasca lucrurile si sentimentele, si s-a lasat cu plansete de ambele parti, dar multe lucruri erau deja'stricate' ..sunt melancolica rau cand imi aduc aminte de partea asta a vietii mele..In fine..
Vroiam sa iti spun sa nu vezi doar negru, incearca si putin gri si chiar alb, trebuie sa munciti ca relatia sa mearga si de la distanta, si cand va fi acasa, o sa vezi ca o sa uiti de toate!

Lumi, inteleapta decizia ta cu luatul pauzei, in fond si la urma urmei sunteti inca 'la inceputurile diversificarii' , puiuta ia bine in greutate cu lapticul, cred ca va face bine amandorura o pauza. Te cred, eu doar am trecut vreo 2-3 zile prin faza asta cu refuzatu categoric la orice incercam sa ii dau, si tare m-am speriat..Slava Domnului, la noi s-au indreptat cat de cat lucrurile..in sensul ca papa undeva la 30-40 gr de piure fructe si vreo 20-30gr ala de legume ca deh..e cahh...Dar nu disper si o tin cat se poate si pe laptic..Mai pe la 9-10 luni incolo daca o fi tot asa ca acu probabil ca o sa incep sa disper..dar sper sa nu ajungem pana acolo asa..

Stephy, te cred mami cat de greu iti e, nu am avut asa dureri decat imediat dupa nastere, dar te cred..offf..Sper totusi ca ai tai sa te inteleaga si sa te sustina in perioada asta destul de nasoala, mi se pare normal sa te enervezi mai repede, sa nu mai ai rabdare..Cine ar avea???si cu doi copii mici care solicita atentia 24 din 24?? Offf..Trimit o imbratisare mare mare, poate iti mai iau din durere

Lavi, ce sa iti mai spun, decat ca stiu ce inseamna sa ramai fara un banutz in casa, si cred de fapt ca toate de aici am trecut si prin perioade de astea..Nu pot cumva socrii sa va ajute, ai mei socri sunt ft intelegatori, si ft dispusi sa ne ajute, daca ar fi nunta din partea lor si am fi noi in nevoi, sigur ne-ar sustine putin financiar sa putem sa ne onoram de datorie, ca doar is neamurile lor..Si acum am mare noroc cu socrii, ca sunt dispusi sa ne ajute si cu reparatiile in casa, bine, am noroc ca si au pensii medii, de le permite lucru asta..
Sper sa iti rezolvi mai repede cu banutii tai de indemnizatie sa va mai descurcati cat de cat, las ca trec si nuntile alea...Macar incearca sa te distrezi la ele, daca tot ramaneti faliti din cauza mirilor

Ralu, sa nu te uit, stiu ce inseamna sa nu ai timp sa te speli pe cap, acu am reusit sa ma spal in final, dar a adormit matza mea si nu pot sa imi usuc paru...Sunt mereu pe fuga, is intr-o goana incontinuua, si ca si tine, ca si toate de altfel, simt ca mi-am pierdut identitatea, imi scrie doar mama pe frunte si atat..Nu mi-am mai luat o haina, nu am mai fost nicaieri doar pt mine , nu ..nu ..nu..Si e un sir lung de 'nu am mai'.. Cred ca trecem oarecum printr-un 'soc' cele cu primul bb, cand ne dam seama ca viata noastra se simplifica la a avea grija de bb. Probabil mamicile care il au deja pe al doilea bebe, s-au resemnat deja
Dar nu e ca atunci cand silabiseste ceva nou, cand reuseste sa fure o jucarie, cand se stramba cand gusta o noua papica, cand intind manutzele si rad cand te cauta cu privirea sunt cele mai sublime momente??????
Si cu asta ..i'm speachless

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la noi!

mami Lalu sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!!

pisicuta Annabelle de mami Lumi

Dragos de mami Alinus

Matteo de mami Doris

Andrei de mami Cristina

atat am apucat sa scriu, revin, ca n-am citit

o zi frumoasa!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput