Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Off...lasa ca trec eu peste toate...ne mai ajuta si socrii...doar ca si ei tre sa mearga la nuntile respective...si mai au si pe fratele mai mic al sotului, care are 18 ani si e fara bani,ca e la lic, si mai trebuie sa dea si pentru el...hai ca nu va mai stresez cu treburile astea....ca nu are rost....imi cer scuze ca mo-am varsat aici naduful!

Lumi, felicitari pentru reusitele lui Anabelle, care se taraste cu spatele, ca racusorul!

LMA fulgusorilor de azi:
Alexa Annabelle Denise de Lumi_Riohard
Dragos Andrei de Alinush
Matteo de Doris
Andrei cristian de Cristina_boc

LMA pentru Lalu, noastra draga si greu incercata!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI draga noastra LALU, sa fii fericita sanatoasa bucuroasa
Sa traiasca si minunile de fulgi, Pisicutza de Lumi , cavalerii Mateo si Andrei Cristian

kile pana acum destul de putine cre ca vreo 2, insa la cm se vede mai mult, singura pereche de blugi pe care am achizitionat-o dupa nastere cad de pe mine am zis ca oi umbla in ce-oi gasi, nu mai iau haine la gabaritul asta, asa ca shtephy, lcicurici nu fiti invidioase ca nu merge asa de bine cum am sperat, dar se misca. Oricum cica nu bun sa dam mai mult de 1 kg pe saptamana. Va tin la curent ca am intrat in legatura cu un super nutritionist, poate ne face regim de Fulga

Shtephy - sanatate nepotelului "branza topita"e bine sarumana de intrebare, nu stiu ce fu la picior, ca a trecut dupa o zi de creme si comprese reci, cred ca doar i-am sucit o vene nu am reusit sa-l luxez mai incercam cand ma mai supara
Lumi - o sa fie bine, e buna pauza, si eu ma gandeam la fel, sa-l las weekend-ul asta linistit, ca iar se screme felicitari pt rostogoliri
Ralu - maimica frumoasa, pai poa sa fie de la burta de la dinti, sau vrea el sa se faca remarcat, hai ca trece
Ramo - cu mare drag te ajut cu crema, cum zici tu
Lavi - imi pare rau ca te chinuie nuntile, eu nu-s de acord cu obligatiile astea, sfatul meu este sa le mai dai cu flit, cine se oftica sa va plateasca ei darul. pe bune e mult prea imputita treaba, ce-o sa faca o sa va renege neamu? nu-mi raspunzi la sms la la la la , ieri te-am sms-suit

cuscrela, o sa mai scriu bazaconii ca vad ca asa intrii, nu ma bag peste gandurile tale legate de stresurile cu bpa si gluten, dar acum fiecare face cum crede, eu nu ma risc la nimik, sunt mult prea multe rahaturi in toate produsele, asa ca daca exista modalitate de a le evita am sa o fac fara doar si poate

gata la treaba

pupiloi

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Sar si eu cu o mica cinste:

Annabelle, Dragos Andrei, Matteo
Mamica LALU

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si sa vin si cu urarile:

Lalu
Sa fii sanatoasa mami, sa nu se mai intoarca ever stafilo ala nebunu, si sa fii fericita alaturi de ai tai! Pupici, si distractie placuta cu fetili la intalneala!

Annabelle
Dragos Andrei
Matteo
Andrei Cristian
Teodor Nicolae
La muulte muulte lunite, sanatosi si voinici sa fiti!

nah..ca am reusit si io azi sa urez LMA sarbatoritilor zilei..sarcina pe care nu am mai indeplinit-o demult(bad girl, bad girl) ..da voi ma scuzati, nu???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Raluci, am primit si mesajul tau ieri...darveram in focul unei conversatii cu mama soacra si apoi nu mi-a mai lasat timp rares...dar am vrut sa te sun azi!...Pe la cat sa te sun....sa nu te deranjez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Lavi, o idee (poate proasta), sa mai faceti economie, sa va treaca cu un singur meniu, dati si voi mai putini bani, si asa probabil nu stati asa mult. este mai important sa fii alaturi de miri, din placere, decat din obligatie...parerea mea, pam-pam (sper sa nu fii indraznit prea mult )

tb s-o patentam si p-asta cu "parerea mea, pam-pam "

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata

sunt trezita de la 5 si galusca mea nu a mai vrut sa doarma pana la 10

LMA Alexa Annabelle Denise
Dragos Andrei
Matteo
Andrei Cristian

si pentru Mami Lalu, sa fii fericita si sanatoasa, sa te bucuri de puiul tau

revin mai tarziu, incerc sa dorm un pic

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Om vedea ce vom face...pana mea....ca oricum de imprumutat nu o sa ne imprumutam ca sa mergem la nunti...nici pas nu putem spune, ca mai avem in familie proaspeti parinti de bebelus care merg si ei, si deci scuza cu bebele mic nu merge...dar pana la urma scapam si de luna asta de foc...si gata...e aiurea ca ni se cam duc economiile pe apa sambetei...dar ne vom descurca....

Eu accept pareri, propuneri idei de la oricine...stiti bine ca nu ma supar...va pup...

Lyly...o dulcica as usual!

Merg sa vixionez ceva poze ca am reusit sa il adorm pe maimutel...asa ca am si eu aprox jumate de ora libera, pana se trezeste din nou!

Pupaceala!

Mergi la inceput

Pana mea...ce exprimare si ce mod de a scrie am avut in ultimele mesaje....ma scuzati, dar nu mai corectez....Va pup...again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ah, Shtephy, dau oricand strugurii pe cirese, chiar si in miez de noapte . ieri cand eram atarnata de o cracape la un bloc sa mananc corcoduse , am vazut in departare si ceva rosu, si char ma gandeam daca or fi aparut ciresele de mai

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput