Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Ce de fructe exotice dati la fulgusori! Mi-ati facut pofta .. maine ma duc glont si iau tot ce gasesc, ca deja mi s-a luat mie de mar+para. I-am dat intr-o zi banana pentru variatie si apoi m-a lovit ideea ca asta constipa, asa ca am renuntat la ea. Sa vedeti ce meniuri trantesc si eu de poimaine incolo.
licurici asa facea si bunica mea branza dulce, lasa laptele la caldura, dar nu stiu daca iese si din lapte uht.
na_bo ma bucur ca acum ti-a iesit branzica.

Nu mai retin daca s-a mai spus ... noi avem cablu tv de la upc si pe pozitia 504 este canalul bebetv. Piciulina se mai uita cate 3-4 minute la el. E interesant, chiar pentru copii mici, cu desene si culori simple si instructive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna seara!

Fetelor,am citit tot,dar nu mi-am luat notite,va multumesc din tot sufletul la toate pt sfaturi si gandurile frumoase(fara nominalizari,scuze)

Diana,e absolut superba rochitica,copii tai vor fi atat de mandri cu asa o mama!(spun vor fi pt ca acum sunt micuti,dar vor realiza intr-o zi ce super mama esti)
Iti multumesc pt sfaturi!

Imi pare atat de rau ca nu mai tin minte exact cine si ce mi-a scris...mi-e si rusine,voi v-ati luat din timpul vostru sa-mi dati sfaturi si sa-mi spuneti vorbe frumoase,si eu nu sunt in stare sa multumesc fiecareia,in parte...imi cer mii de scuze,fetelor!

RamonaC,imi pare rau ca esti trista...stiu cat e de greu,si chiar stiu ce sentimente incerci,am trecut si noi prin asta,dar am depasit cu `brio` situatia de criza,ceea ce va doresc si voua!

Iesencele,voi incerca sa ajung maine la intalneala,mai ales ca as avea ocazia sa le intalnesc pt prima oara pe Ancutza,Ionela si Ramonika cu fulgusorii cei frumosi,pe langa `vechile noastre cunostinte`!
Din pacate,trebuie sa mergem la dr de familie,pisicuta mea se freaca la ochisori foarte insistent de vreo 2-3 saptamani.Am crezut ca face asa cand ii este somn,dar prea o face des si i-au aparut si niste iritatii pe langa ochisori,ca niste bubite mici. Deci maine mergem la cabinet,sa vedem care e `buba`,si dr are program de la 14:30 pana la 17.

Am hotarat sa luam o pauza de diversificare,sa ne calmam amandoua,apoi vom incepe de la 0 peste cateva zile.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am intrat sa va pup de noapte buna, am muncit ca un erou toata ziua, m-a frecat Teo cu cerutul de atentie si dormit maxim 30 de minute, m-a prins ploaia de am venit murata acasa (dar Teo era fresh sub protectia de ploaie a caruciorului... Nu mai pot!
Ar fi trebuit sa-mi spal si parul ca tot aman treaba asta de 2 zile deja, dar mi-e imposibil la ora asta.
Va multumesc mult pentru aprecieri, sper sa-i vina rochia lui Timi probabil abia saptamana viitoare i-o dau.
Krelia facem costum de albastrel imediat dupa costumul pentru Santi si Dominic, rochia de nunta a lui Raluci, ca pana la majoratul lui Vlad si rochia mea made by me mai e destul...
Ramo te pup si te imbratisez cu drag, ooooof greu trebuie sa-ti fie...
Maine am treaba cat azi la cub...
Pupici si somn usor!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Si ca sa va "inveselesc", dilema de buni pentru ziua de joi "auzi, cand o ridicam in fundic, de ce ii balangane capu'? N-o fi avand ceva handicap ca ai tot tinut-o in wrapul ala?". Na

da-mi voie

pupam bubu, cuscra ne permite la cat de "des" intra nu se baga de zeama
si eu ma gandeam sa iau baiatu' la sala dar nu ma lasa branza topita de tasu

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

asta iti permit draga cuscra
Vezi ca-s cu ochii ca pe butelie!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

na ca am ajuns

LA MULTI ANI SARABTORITI FRUMOSI si NORA draga (probabil cuscra face vreo 3 torturi 5 prajituri si de restu ciorba)

eeee....de data asta te dezamagesc!!!......azi am umblat amandoua "la agatat" (cu tramvaiul), apoi cu tacsu nitzel, si pe seara cu frateemiu si mama.....ranjita a luat pranzul si gustarea prin oras vs masina, a dormit ff bine in sling si la ora 21 a adormit bustean

Multumim din suflet ,tuturor, pentru urari!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Voi ce spuneti de pepenele galben ... stiu ca am mai intrebat, dar tot nu m-am lamurit, ca tot citesc si gasesc ba ca se da de la 6 luni, ba de la 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Iertati-ma ca am disparut asa in ceata ,nu reusesc deloc sa ma adun. In ultimele (aproape) doua luni m-am schimbat mult ,nu ma mai recunosc. Sunt numai cu fundu-n sus ,mi-am pierdut optimismul ,uneori cred ca am ajuns paranoica ,iar eu nu eram asa.Nu mai zic de certurile cu cei dragi si de faptul ca ma simt o povara. De cele mai multe ori ezit sa scriu pe forum pentru ca nu vreau sa intristez atmosfera pe aici.
Nu scriu mai mult despre asta.

Baiatul meu ma face sa zambesc ,sa rad ,sa uit de tot.E vorbaret ,cantaret ,scuipinol ,rostogolici. Suge bine ,creste bine ,a inceput sa se intinda dupa mancare si mai ales dupa sticle ,doze ,pahare.Cel mai mult il atrage petul meu de lapte batut pe care-l beau dimineata.
Dar cred ca o sa rezistam pana la 6 luni.A ,sa nu mint ,am inceput azi diversificarea cu 3 lingurite de apa plata ca certa rau sticla de apa de pe masa.

Fetita mea e cand nazdravana cand linistita si pisicoasa de nu mai pot dupa ea.Uneori ma scoate rau rau din sarite ca apoi sa treaca totul cand spune ,ca astazi de exemplu, ca il lasa pe Iustin sa o traga de par ca il iubeste foarte mult .Iustin este topit dupa ea ,nu ii mai trebuie nimic doar cand ii aude vocea .

Va pup cu drag si va multumesc ca sunteti alaturi de mine .Mai citesc din urma ,nu mi-e somn inca ,poate mai scriu.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Din ce imi aduc aminte:
Am vazut rochita creata de Diana bestiala
Am mai retinut si dilema lui Many_bany despre tifon/metraj..etc....intrebare:de ce te chinui cu tifon??? te-a pus pedi sa iei tifon??

Ori eu sunt prea nepasatoare/linistita/nestiutoare, ori voua va place sa va complicati viata
-ce tifon nene??ce fasa sterila????.......noi avem sita(strecuratoare) de plastic (asa ne-a pus pedi)
-ce biscuti speciali nene??? cu/fara gluten......noi fol biscuitii populari sau (mai rar)petite beure
- ce aparatura fara bpa????.....eu nici nu stiu ce inseamna......dar nici nu vreau sa stiu!!!!!!de ce sa ma complic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Cu intarziere vreau sa urez si sa creasca mari Maya ,Tudor ,Radu ,Rares ,Dragos ,Emil ,Maria ,Tudor Radu!
lui Matteo ,Annabelle si Dragos !
La multi ani sanatosi si fericiti Lalu!!!

Diana ai facut o rochita superba ,vad ca deja ai o lista de asteptare. Sper sa nu racesti dupa ce te-ai "murat" ,da? Sa ai mult spor maine

Lumi chiar vroiam sa iti propun o pauza de diversificare ,a ajuns un stres pt tine si nu cred ca-i bine sa ajunga si pt ea. Sunteti in gandurile mele ,mai ales ca stiu ce inseamna pt ca si eu m-am descurcat greu cu Stefi.Dar a crescut foarte bine cu lapte . ,rabdare si succes!

Cuscri ce fain ca sunteti la Iasi ,sper sa aveti o super ieseala maine cu multe pozeeeeee desigur.
Sa ii dai te rog Sabinutei san de cate ori cere si e nevoie ,nu te gandi ca tre sa suga de 3-4 pe zi. S-a tot zis ca sanul e mai mult decat papa ,da? Apa cred ca o sa vrea la vara cand e cald ,pana atungi ii tine tzitzi si de sete .Parol!Te pup tare tare

Andre pt mine esti un fenomen ,chiar nu stiu de unde ai atata energie ,nu mai enumar dar jos palaria in fata ta.Abia astept sa ne povestesti cum ti-a facut galerie papacioasa Chiara la sala .
Am ras de fazele cu buni si tati.Nu pot sa cred ca te-ai gandit la chestia aia dupa ce ai nascut...of ,of

Lili numai bucate alese ne-ai scos pe bancuta.Auzi ce pretentii are pediatra la Mariuca noastra...sper ca nu te-a ingrijorat cu nimic ,da?Chiar nu ai de ce .

Raluci ce face sotul tau?Cum e piciorul?
M-ai facut sa rad tare cu tatic=branza topita.Ia zi cate kg ai lepadat,sa crap si eu de invidie dar si de rusine.
Cica de luni si eu am reusit sa o las mai moale ,dar pe cantar nu ma urc inca.

RamoC pot doar sa imi imaginez ce e in sufletul tau .Te imbratisez strans ,strans.Ma bucur din suflet ca broscoiul e papacios.

Licurici sper sa nu fie nimic serios cu petele alea .Si eu sunt tot ca tine ,poftesc mult mai rau ca in sarcina si asa am patit si la Stefi.O sa treaca si puseul asta cand vei sta toata ziua pe faleza si in valurile marii cu rechinasa.
Cu taxele marite si veniturile micsorate nici eu nu stiu unde om ajunge ,dar sa speram ca nu se va atinge nimeni de concediile si veniturile mamicilor ca nu stiu ce-om face.

Lidia tare mult ma bucur ca te simti mai bine

Miany unde esti ?

Alexa ai vesti super de la echo ,bravo ,numai asa sa fie!A fost bestial bancul cu surorile.

Krelia dragutul Albastrel va fi bine maine ,da?Bravo ca ai asa baiat voinic!

Monis fain ca ti-ai revazut colegii si fostul sef ,iar Santi s-a simtit ca acasa intre ei...astept pozele

Natalia ma bucur ca ai rabdare cu frumoasa ta ,se da ia pe brazda si linge castroanele curand

Dankutza m-am gandit la voi ,ce vesti ai?

Mitzi ,moama dar ce te-a facut motanelul .Bravo lui!

Lauradi felicitari lui Ducu pt renuntarea la pampers !Eu lui Stefi inca ii mai pun noaptea.Nu prea ii convine ,dar i-am lut din aia chilotel ,roz ,cu ponei si ii mai accepta.A avut o perioada in care nu a facut deloc pipi noaptea ,apoi o perioada in care se cerea la pipi ,acum nu stiu ce are ,o apuca setea seara si lenea noaptea.Eeei,asta sa fie baiul.Eu am privit mereu foarte relaxata chestiunea asta.
Mi-au placut mult tepii desi ai lui Ducu .Si eu vroiam sa va arat o poza de-a Stefaniei de la 5 luni si sa pun una cu Iustin la 5 luni dar nu am reusit.De fapt nu am reusit nici macar sa il mai fotografiez in ultimul timp.

Lavi imi pare bine ca te simti bine ,regret vestile naspa ,dar sa stii ca nici eu nu m-as duce la nici o nunta daca nu as putea.
Cu kiwi poate te mai gandesti ,eu stiu ca-i alergen dar si acid.De ananas nu stiu ce sa zic ,dar parca imi pare acid si ala.

Ralu ai un puiut suuuuuupeeerb.Si iti mai zic (inca o data) ca esti o frumusete de fata.

Monica ma bucur ca ati ajuns cu bine

Ionela spor in continuare la pregatiri ,alte idei de cadou in afara de ce s-a scris nu am

Dozz nu stiu daca ai inteles ceva din explicatiile mele alambicate in legatura cu capitolul nou ,dar te astept cu intrebari pe pm .Si tu ai o viata f activa ,bravo!Poze cu voi?

Gabitza sanatate multa ,sa piara repede virusache!

Floricik sa poarte sanatoasa si cu mare gratie pufoasa ta toaletele!

Lyly sa stii ca eu sunt cu gandul la cirese ,abandonez pt moment gandul de la struguri.Ce zici ,te bagi la cu mine ...chiar daca nu in toiul noptii ca mine?

Crissa cum esti cu spatele?

Many de ce tii neaparat sa iei biscuiti daca Vladut papa cereale?Cred ca pe langa gluten sunt si plini de zahar.Aia-s buni mai incolo ,zic eu ,sa-i tina in manuta si sa-i rontaie

Coque zici ca te trezeste cu noaptea-n cap Capisonel sa scrii pe forum ,bravo lui ,macar dimineata sa reusesti sa forumesti

Cory ce fain ca ai un mancacios mare si tu

hai ca am luat si o pauza de alaptat si trimit abia acum.
pup toate fetele ,sunteti bune de luat acasa ,asa cum zice Licurici.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Doamne,Shtephy,ce placinta ai copt!!!
Imi pare rau ca treci prin asa o perioada dificila,sper sa-ti revii pe toate planurile,si sa te bucuri din plin de clipele frumoase alaturi de cele doua frumuseti din viata ta!
Asteptam vesti bune cu manuta
Multumesc mult ca te gandesti si la noi,fac tot posibilul sa ma relaxez,dar gandul ca trebuie sa o iau de la capat ma streseaza rau-asta in cazul in care ea va refuza mancarea in continuare...Dar cum speranta moare ultima.....sper sa imi faca o surpriza placuta.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput