Prietene la bine si la greu - 10

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ah ce-mi place cum sunt la varsta asta si fac tot felul de lucruri noi . Apropos de lucruri "vechi da' noi", al meu a inceput de cand il tin pe paturica pusa jos, sa se intoarca. Din nou. (ca tot ma plangeam eu ca a "uitat" asta in ultima vreme).

ah, si nu v-am zis, am fost azi cu copilul la birou ca de 6 luni promit colegilor ca ma duc pe la ei... si am zis ca ma fac de tot de cacao daca in 6 luni nu gasesc si eu o zi. La birou, buluceala mare in jurul copilului, avand in vedere ca sunt toti tineri si f putini cu copii printre ei. A stat ca un rasfatat din brate in brate si nu a avut nici un moment de deruta ca nu 'cunoaste' pe nimeni. Sper sa-mi trimita maine una dintre fete vreo poza reusita de pe acolo, ca a stat super simpatic pe scaunul de la secretariat si toata lumea insirata langa biroul secretarei, maimutarindu-se la el . Ce si-o fi zis copilul, ia uite 10 fumei care rad si se stramba de nebune la mine . Sper ca si-a mai schimbat putin parerea cand a batut palma cu baietii de la it

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

ce fain a socializat micutul Santiago, si eu am dus-o la servici si au plimbat-o de la unul la altul de la un moment dat nu stiam pe unde si pe la cine mai e copilul meu

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Noi am venit de la sala, va povestesc maine cat de minunata a fost copila mea. Ii plac oglinzile si muzica de bubuie. Da' acu picam, ea a picat deja lata de la atata gimnastica, ma-sa abia acum. Noapte buna la toata lumea Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Maya, Dragos & Emil, Mariuca si Tudor

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Na-bo, ai introdus gulia la sfatul medicului? Te intreb ca mie mi-a fost recomandat sa o introduc dupa 8 luni, cica baloneaza, sau poate am inteles eu aiurea.
Lavi si la tine am vazut ca deja a introdus kiwi, stiam ca numai dupa un an, scoti partea cu seminte?

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

bai fetelor, eu m-am imbatat cu bere fara alcool in cinstea fie-mii si ma duc sa ma culc
Am citit tot dar nush de unde sa incep ca mi se invirte totul in cap deci repede repede vreau sa-i zic alexei si asteptam numai vesti bune de la tine, laviniei fruntea sus, te imbratisam cu drag si sper sa fii cu moralul mai bine curind si eu as zice sa mai te scuzi de la niste nunti ca mai importanta e familia voastra, laurei succes la manufacturarea de brinzici, monicai80 spor la acomodarea cu Georgia si iesencelor intilneala placuta!
Atita pot acum, revin miine multa mai inteligenta si mai articulata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Am revenit si eu de la sport... sunt franta. Reusesc sa imi mai tin doar un ochi deschis si e cam dificil sa nimeresc tastele.

O sa imi iau locul de sub bancuta si ma agat de un sufle de ciocolata cu zmeura. Lili

Noapte buna, cu fulgusori cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

'seara

nu servesc nimik, multumesc, nici macar virtual, cred ca si astea ingrasa , doar miros asa de la distanta.

somn usor, see u maine

lecanojdetza, lecanojdetza

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

ce tare esti, raluci, cu "lecanojdetza"
Banuiesc ca e ce ma gandesc eu - "noapte buna, copii!" - spusa de tv bg, nu? Atunci (in latinice) se scrie ashe: "leka nosht, detza!"

leka, leka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

bei...ma faceti sa silabisesc cu fel de fel de accente pe aici prin casa, ca sa imi dau si eu seama ce e lekanojdetza aia...noroc cu Smaranditza noast' ca iara aveam cosmar la noapte ca is cea mai inculta de pe aici .
Laura....Monis mi-a dat dispensa de la jobu' cu secretariatu in ale entertreinmantului , de pa la 4 luni cand mi s-a imbolnavit soricelul si acusi cred ca intru in concediu fara plata, ca pana nu oi avea toate "oile"acasa nu cred ca o sa-mi revina buna dispozitie.
Am ase' neste sentimente contradictorii, de la atata distanta si de atata timp, parca nu stiu...suntem asa doi straini. Vorbim si noi pe mess, maxim de 2 ori pe sapt, nu mai mult de o ora si in ora aia ni se blocheaza leptoapele de cel putin 2 ori. Is trista tare. Pe linia de plutire ma tine doar "grasomegul" meu.

Mitzi, sarumana de oferta pt cremussa de la DM. Am vazut ca s-a oferit si Raluci sa imi trimita, acum nu stiu de care sa abuzez ca nesimpoarca de sunt. Raluci zicea ca vine in Craiova sambata, ma gandec ca ea e mai ocupata si sa apelez totusi la tine. Daca poti sa mergi weekendul asta, sa imi trimit maine un pm cu datele tale si un numar de cont, card bancar sa iti trimit banutii, maine in timp util. Insa mai trebuie sa mergi si la posta sa o trimiti, o sa poti sa faci si asta fara a ma simt vinovata ca te iau de langa copilul tau?
(ioi...imi aduc aminte cand mi=a trimis tati de albastrel 2 cutii de lapte nan, ca mi-a legat un super pachet si cu sfoara si eu ca nesimtita, in loc sa zic merci de mii de ori, am intrebat "da sapunu'? unde e sapunu'? ala cica tura viitoare . ase' ca imi adusai aminte, mami si tati de albastrel, multumim inca o data, a fost de bun augur lapticul, ca de atunci doar Nan papa brosciul meu)

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Diana, am admirat si eu rochita cu insemnele roiale , ai talent, acusi acusi te vad in rochia de seara made by you, la majoratul lui Vlad .
Sotul are contract pe 8 luni si ar trebui sa vina acasa pe la jumatatea lui august, insa zilele astea mi-a zis ca a auzit ceva de genul, ca o sa stea ori mai mult, ori mai putin cu 2 luni . Pai eu una nu mai rezist asa . Si nici macar partea financiara nu ma mai motiveaza( ca de altfel de la inceput) pentru ca si in americi e criza si nici macar banii ce i=a imprumutat ca sa plece nu a reusit pana acum sa ii stranga sa ii dea inapoi, apoi sa mai vina si cu ceva pt noi pus deoparte...

Largiti butoiul ala, sa incap si eu in el , ca nu vreau sa ma mai vada nimeni in halul in care arat.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput