Prietene la bine si la greu - 10
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Multam fetili, tare grijulii sunteti
, numa bune de luat acasa'( ca in reclama
)
Am acoperit si lapticele din borcanele..ca evident ca nu detin in casa borcan cu capacitate de 1 l si am pus in doo borcane..
Lidia, a trecut durerea de gatutz?
Natalia, iamiii...gris cu laptiic..ce as mai manca si eu..Is mai pofticioasa acu decat eram in sarcina..nu stiu ce naiba m-a apucat..
De vreo 2 saptamani am intrat eu intr-un puseu mare de foameteee si mananc tot ce prind..ma gandesc de altfel ca si petele alea cred ca le-am facut pe fond nervos..
Mai fetelor eu ma gandesc cu mare groaza ce ne asteapta cu programu astora de la guvernare, cu marirea taxelor, impozitelor tare imi e teama ca o sa ajungem vai de steaua noastra..Deja ca avem produsele toate scumpe ca in strainatate si veniturile a zecea parte fata de straini..acu le mai si scumpesc, iar veniturile intra la apa.....Ce naiba ne facem?????
Eu ma gandesc cu groaza ca nu am unde sa ma intorc la lucru, fostii mei angajatori mai au putin si inchid firma, aici e un orasel mic mic, se angajeaza doar pe pile, habar nu am ce naiba o sa fac dupa astia 2 ani...Atata doar sa am noroc sa raman iar gravi
si sa nasc pana face rechinasa 2 ani, sa pot sta in continuare acasa...Asta daca nu s-or gasi guvernantii sa ne vada si pe noi mamicile ca luam prea multi bani si stam prea mult pe acasa...ca nu m-ar mira..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
asa, ca mai am restante, ma scuzati sarbatorilor zilei!!!!
Gabitza multa sanatate pentru toti ai tai sa treaca repede virusache si sa va reveniti usor. Lasa ca diversificarea nu pleaca nicaieri
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Gata, eu pun un l lapte Zuzu de 3.5%javascript:insertsmilie(' ![]() ![]() ![]() rechinas in pozici |
Pai eu cred ca ala se numeste lapte stricat, dupa 2-3 zile, nicidecum branza de dat la copil
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Ramona
![](hippi.gif)
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
![](copilas.gif)
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](jamaican.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Pai eu cred ca ala se numeste lapte stricat, dupa 2-3 zile, nicidecum branza de dat la copil ![]() ![]() Ramona ![]() dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: ![]() DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi ![]() |
Ramona, ntz ntz, fii eleganta, se numeste lapte innobilat (cu ceva puturos desigur)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laurairina13 spune:
RamoC, vedem noi ce o iesi, de nu iese incerc metoda cu iaurt..nu ma dau io batuta asa repede
Si de nici asa nu iese, bag pastilute de calciu si gata..
Lili, da un meniu mai ashea de la tara, cu cartofi taranesti cu mamaligus, un ficatel, o branzica de burduf, un papanas nu ai?
Lavi, off nasoale astea cu banii...te cred, imi dau seama ce tensiune e pe voi acolo..Da nu puteti ocoli nici o nunta, sa mai salvati asa un banut? Ca doar e criza dom'le..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Lidia74 spune:
LAVINIA bine ca sunteti ok si i-a trecuit si lui tati raceala.
LILI...bre da ce de bunatati lasasi pe bancutza...Eu ma „infig” in chestia aia cu zmeura
MONIS ii pui paturica pe covor lui Iulian? Cred ca e buna ideea ca uite asa nu mai cade din pat.
LAURA incepe sa ma lase gatul. Of ce am mai tras cu el.
Cat despre masurile pe care vrea guvernul sa le ia...eu nush de unde sa mai strangem atata cureaua asta. Au furat cat au putut din tara asta si acum cand au dat de fundul sacului de unde sa mai ia? Tot de la „prostime”.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
Ramona, ntz ntz, fii eleganta, se numeste lapte innobilat (cu ceva puturos desigur) ![]() ![]() ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Deci intra la categoria "meniu de criza"?? Branza cu mucegai, vin vechi (de porto daca se poate), fructe uscate
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ramona
![](hippi.gif)
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
![](copilas.gif)
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](jamaican.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5 Ancutza - dar in loc de apa/ceai, nu mai bine o pui la san? ca apa o sa bea ea mai incolo. Parerea mea ![]() |
ba da, e mult mai bine, dar ma gandesc oare cat de des pot sa o pun la san ? daca ea papa fructe si legume ziua, seara lapte cu cereale...la san mai mananca de max 3-4 ori/ zi ... daca o mai pun intre mese cate 2 min are ceva?
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumfy_12
Am vorbit cu Lumi incearca sa ajunga si ea. Acum sper sa tina si vremea cu noi. Mami fericita de strumfita |
tine, tine...am vorbit eu
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Alinus25 spune:
Seara buna,
Sunt in urma rau ...de fapt am inceput mesajul de dimi dar n-am apucat sa-l trimit...
Lumi imi pare tare rau ca va chinuiti asa mult cu diversificarea, nu stiu cum sa te incurajez, ma gandesc ca trebuie sa fie tare greu
Monis da ai dreptate... odata pe vremuri in tineretea mea eram scheletica si eu si doream cu disperare sa ma ingras dar degeaba mancam cat zece... asa ca te inteleg. Eu cred ca tu esti asa de la mama natura...din ce am citi intr-o postare de-a ta nici mancarea nu prea iti face cu ochiul...
citat din mesajul lui many_bany ma bag la baita si poate apoi la o desblanire |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Coque
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Va multumesc tuturor
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Ma duc la somn ca-mi pica ochii-n gura...
Noapte buna
![](pupic.gif)