*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 6
Delia21 spune:
LA MULTI ANI AIDA,sa si iubita si fericita!
O...ia te uita ce de lume.Revin...cand o sa pot sa-mi tin ochii deschisi...fug la pat...cu prunc cu tot
alinaalex spune:
hopa si eu...
la noi e o vreme de kko - iarasi!
au fost 2-3 zile de canicula si acuma iara a luat-o pe ploi, de alea torentiale, furtuni si s-a mai si racorit
ma enerveaza, ca-mi facusem planuri sa ma bronzez oleaca la strand, in bai..
no, asta e, sper ca om avea parte de vara pana la urma...
Roberta macar e happy, ca vaz ca nu suporta bulanasele ei caldura
am pus niste poze noi in contul comun.
v-am pupat!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
Delia21 spune:
Ciuf,am vazut pozele cu voi.Mi-a placut la nebunie tortul decorat cu fructe al Evei....o minunatie!!!Tu l-ai facut?
Noi avem vara...incarcata.Ma felicit ca intre cele ...multe cursuri...imi fac de cap....in sensul ca incepui niste clase care nu au nici in clin nici in maneca....cu farmacia...si anume de scenografie,regie...si altele.Mi-a cam ajuns ...cu stiintele....dar pastrai un curs de chimie,unul de stiite politice americane...si unul de comunicare/speech.Noroc ca e mama aici...si nu am dubii de nici un fel ca Rudy e bine ingrijit,iubit,rasfatat....hranit si toate cele.Pe 30 iulie...inregistrez primul filmulet.Revin...curand
alinaalex spune:
CATRINEL !!!
n-ai mai scris demult...
sunteti ok?
Catrinel_17 spune:
Stiu, nu am scuze… nici una macar.
Si ati schimbat sectiunea, copii sunt mari acuma, nu-mi vine sa cred.
Multumesc ALINA, si multumesc ANDREEA pt SMS!!
Noi suntem OK, in mare sanatosi, am fost ba plecati, ba ocupati, iar plecati. Incerc sa planific vacanta… are cineva chef sa vina in Italia la adriatica la sf lui august? :-) probabil o sa mergem cu masina acolo, ceea ce nu-mi convine asa mult, dar macar putem cara mai multe lucruri. Voi pe unde mergeti?
Aici e o frenezie cu fotbalul asta, azi joaca Germania, nimeni nu va lucra, toti sunt innebuniti, cu peruci ros-gelbene-negre, cu vuvuzele si stegulete… Eu m-am declarat fan olandez :-)
Va pup tare de tot pe toate si pe toti!!!
alinaalex spune:
CATRINEL, ma bucur mult ca ai dat un semn si ca sunteti bine
ma pune si tu niste poze cand ai timp of course, s-o vedem pe Oana mare
no, planuri de vacanta facem si noi, numai ca deocamdata nu stim unde, la noi e mai complicat, ca e si Robe, ea a inceput sa pape mancare solida, dar asta nici n-ar fi asa problema, mai mult ne e groaza de drum cu masina, nici nu stiu cate bagaje ne-ar trebui, cred ca ne trebe masina mai mare, plus drumul luuung...
am alege avionul, dar stam cam prost cu banii , deci pica anul asta all inclusive...
io am cautat oferte in Grecia, nu-s preturi mari...
si Italia suna bine, daca gaseti ceva fain anunta-ma si pe mine, pls, ca nici noi n-avem cu cine merge anul asta
acuma eu depind si de programul sotului, nu stiu cand isi poate lua concediu
mihaser spune:
Saluti~
Catrinel! Sa fii sanatoasa si fericita!
Nu am mai intrat...o fetita de la odeiseea lui eli e bolnava ...m-a cam terminat vestea.
Alina serbarea a fost foarte faina si eli f cuminte...o sa te sun sa mai palavragim.
Va pup pe toate!
aida_o spune:
La Multi Ani, Catrinel si Stefanna!
Si multumesc mult pentru urari, Alina, Stefanna, Delia :) Am mai imbatrinit un an, uof :)
Alina,
Alexandra e ok, multumesc de intrebare. Iar Sophia se ridica singura in picioare (se prinde de ce-apuca, si ar sta numai in picioare). Deocamdata - desi ea e foarte hotarita sa mearga - inca nu stie sa-si tina echilibrul. Asa, pe loc, uneori sta si singurica in picioare. E mai greu cind trebuie sa se deplaseze :) Dar banuiesc ca, si ea, ca si Alexandra, tot pe la 10 luni va merge (acum are 8 luni jumate).
Eu zau ca ma uit la copiii astia si nu stiu unde s-a dus timpul. Ca, vorba aia, mai sunt 3 luni si ceva, si Sophia face deja un anisor.
In prima marti din septembrie ma-ntorc la lucru, mi-e si groaza sa ma gindesc Acush trec si lunile-astea.
Si noi am avut o vreme de kko, ba zile foarte calde, ba 10 grade. Acum vad ca se mentine undeva pe la 18 grade, dar asta numai vara nu mai e. Acush vine si iarna, sa vezi, ca la noi nu prea exista primavara sau toamna - a nins la sfirsitul lui mai, si in septembrie ar fi absolut normal sa vedem niste fulgi.
O sa mai trimit niste poze in contul comun, promit.
Eu mai sunt de gasit si pe Facebook, trimiteti-mi un mesaj privat si va zic ce nume am acolo.
Pup