*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*
Raspunsuri - Pagina 5
Stefanna spune:
Aouleu, ce tacere este pe aici.io is suparata foc.Luca nu mai mamanca deloc, am ajuns sa il hranim cu pipeta.Nu stiu de la ce vine probelema, am fost la medic, a luat in ultima luna 500gr, motor e dez bine, insa mancatu asta.... si doctorul cica eu nu mai am lapte.Ok, nu mai am, da nici sticla nu o ia.Bianca e cu febra mare, muci, si raguseala.
Va pup, ma duc la bia ca plange
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefanna Aouleu, ce tacere este pe aici.io is suparata foc.Luca nu mai mamanca deloc, am ajuns sa il hranim cu pipeta.Nu stiu de la ce vine probelema, am fost la medic, a luat in ultima luna 500gr, motor e dez bine, insa mancatu asta.... si doctorul cica eu nu mai am lapte.Ok, nu mai am, da nici sticla nu o ia.Bianca e cu febra mare, muci, si raguseala. Va pup, ma duc la bia ca plange Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU |
chiar ma gandeam la voi...
Sper sa rezolvati pb cu mancarea!
din suflet mami Aida si lady H!
Noi sambata avem serbare...cri e fluturas!
aida_o spune:
Stefanna,
Nu e posibil sa fie si el racit, si din cauza de nasuc infundat sau git dureros sa nu vrea sa manince? Ca nu refuza el mincarea degeaba, saracutul... Sau i-or iesi deja ceva dintisori, si il deranjeaza tetina la gingii? Zic si eu... Sper sa fie totul ok, asteptam sa ne spui cum mai e
alinaalex spune:
AIDA!!!
multa sanatate, fericire, bucurii!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
ok, scriu pe fuga, mi-e stricat PC-ul, habar n-am ce are, ca dupa 5 min. mi se inchide
am mai scris cateva mgs zilele trecute, dar le-am pierdut
noi suntem bine,
Roberta creste, e mare, pufoasa, am inceput sa-i dau papica, acuma doar tatonam terenul, dar din fericire ii plac cam toate, ii place mult supica de legume, sucul de porto, mere, piersici,
ciuf spune:
Stefanna, o fi o faza. Imi amintesc ca Luca la vreo 3 luni mi-a facut figura asta de ajunsesem sa ii dau lapte cu pipeta ca sa primeasca organismul ceva lichide. Si nu stiu daca ii dadeau dintisorii. Pur si simplu vreo saptamana mi-a refuzat lapticul. Poate isi revine bble tau. Bafta!
Sanatate multa Biancai! Sa ii treaca repede raceala si sa o tina numai pentru ea.
Alinaalex, bravo ca Roberta e mancacioasa.Cu ce ai inceput diversificarea? O mai alaptezi? Stiu ce fericita eram cand vedeam piticii astia ca mancau bine. Parca cu fiecare gura de mancare ce o luau ii si vedeam crescand asa cu ochii. Hahaha.
La noi e vreme nasolica. 8 grade de dim., maxima ajunge pe la vreo 15. Luca se duce cu taica-sau la pescuit, iar eu raman cu Mamzel sa punem de mamaliga .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Stefanna spune:
Salut fetele... multumesc de ganduri bune si incurajari.
Ciuf, cred ca al meu Luca face ca al tau... aseara i-am dat ceva homeopat pt eruptie dentara si a papat destul de bine.Acuma ce sa zic, stau si il hranesc si cu pipeta si cu orice numai sa stiu ca e sanatos.Acuma chiar ca ados cu laptele meu, ca de 2 sapt nu a mai supt nic.Am mai pompat eu, insa mai mult de 200 ml pe zi nu iese.
Bianca e mai bine.Duminica ar trebui sa ne ducem la Niagara la ziua vara-sii, dar inca am retineri daca sa fac un drum asa lung cu luca(vreo 3 ore si ceva).Probabil ca va merge numai cu taica-su.
Ma duc la treburi, si va pup pe toate.
AIDA LA MULTI ANI!, si scuze de asa intarziere.Si poze de la ziua Alexanrei pe cand? Ca am ramas numai cu tortul
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
alinaalex spune:
ok, revin cu calc. reparat, sper sa nu mai faca figuri, ca data trecuta am apucat sa ytimit jumate de mesaj
deci, noi suntem bine, Robe creste, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni de cand s-a nascut! e la fel de cumintica , mancacioasa, alintata
inca o alaptez, atata doar ca am inceput un pic de diversificare si incetul cu incetul o sa inlocuim cate o masa de lapte. deocamdata tzitzi e pe primul loc si, sincer, habar nu am de unde mai am atata lapte, ca am slabit (nu ca m-as fi ingrasat cine stie ce cu sarcina) si cred ca n-am 50 kg, in contrast cu Robe care e bucalata bine
in schimb , Rnu bea apa sau ceai, asa ca pe caldurile astea a fost cam nasol cu hidratarea.
au fost cateva zile de canicula la noi de am crezut ca o luam razna de cald
Marc e si el bine, inca merge la gradi, a slabit si el, dar s-a mai inaltat, acum mananca un pic mai bine, asta daca stau cu lincura si farfuria dupa el
STAFANNA, saracu Lucutz, oare ce o fi? chiar m-am gandit zilele astea la voi...
sper sa fie ok!
ANDREEA, am vazut mica vedeta in Tango
nici n-am stiut ca e Anna, daca nu citeam msg tau.
am vazut-o si pe A. Marin, la happy hour, cred, cand povestea despre pictorial.
felicitari, deja e star!
alinaalex spune:
CIUF, am inceput cu supica de legume (yummy, dupa asta se da in vant!), piure de fructe - mar, piersica deocamdata, si suculete de fructe, toate astea pe rand, intre mese, in zile diferite
AIDA, voi ce mai faceti?
cum e Alex?
ati mai facut ceva analize?
Sophia? a inceput sa faca primii pasi?
MIHA, cum a fost la serbare?
ciuf spune:
Eram curioasa cu ce ai inceput diversificarea, Alina. Ma bucur ca ii place supica. Da, am vazut si eu coperta cu aparitia Annei in revista. Micuta vedeta a noastra! Frumoasa foc, ca si Vlad, de altfel.
Andreea, voi ce mai faceti? Ai mai pus poze?
Ieri ma plangeam de vreme. Eh, azi fac la fel. Aveam 9 grade de dimineata. D.a. s-a mai incalzit un pic.
Baietii mei s-au intors ieri dupa 8 ore de pescuit cu nimic in bocceluta. Si eu care speram la mamaliga cu peste si usturoi. Neah, nu fuse cu noroc. Era Luca tare dezamagit.
Asa ca aseara a trebuit sa pregatesc ceva pentru cina ca sa avem ce manca. Ca deh, eu ma bazasem pe fish.
Azi am avut timp doar pentru copii. Curat/gatit am facut ieri. E grozav sa ai timp numai pentru ei. Nu sa stai cu un ochi la o cratita, o mana pe matura, gura pe copii ... Am facut cu Luca matematica, a citit doua carticele. Eva mi-a scris zilele saptamanii si numerele de la 1-10 in litere. E tare istetica si prinde repede.
Fuseram si la un magazin care intre timp s-a desfiintat dar eu nu m-am gandit sa verific pe net. Vroiam sa cumpar o fasie de furnir sa refinisez masa ce o avem in bucatarie care deja a devenit groaznica. A rezistat multiplelor intemperii. Zici ca e harta lumii. Toate minunile sunt pe ea. Si nu vreau sa cumpar masa noua acum ca stiu ca taman acum sunt copiii in focurile creatiei. Iar ca sa ma avant la masa de sticla ... parca mi-e teama. Eh, si ajunsei pana la magazinul ala si fusei tare dezamagita sa vad ca in complexul acela erau 3 magazine inchise/desfiintate/falimentate.
Si pentru ca era vreme urata trecui pe la un magazin care mie imi place tare mult ca are preturi convenabile si lucruri de firma. Ii luai sotului 2 tricouri (parca vad ca ma trimite sa le duc inapoi la cat e el de zgarcit cu el), 2 sampoane cu conditionner si o crema de fata pentru mine. Copiilor rezistai sa nu le iau nimic. Ca pana acum le luam numai lor.
Ieri le-am cumparat un set de Lego ca sa aiba o ocupatie amandoi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea