*LMA -Ghiocei de martie - aprilie 2006 !*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

la multi ani Aida si Catrinel! cu mare intarziere

ceva poze http://s1009.photobucket.com/albums/af215/batteryhigh/Early%20Childhood3%20in%20School/

Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fetele, dadeam o cautare pe net dupa un subiect mai vechi, postat de mine, si uitati peste ce-am dat (click www.jurnalismsicomunicare.eu/rrjc/arhiva_pdf/2006/2_3_2006.pdf" target="_blank">aici). Asteptati sa se deschida PDF-ul, dupa ce dati click, si apoi mergeti la pagina 101. Sau pur si simplu dati search dupa ciuf, pispirica, noe, mihaser... you name it.

Eu stiu ca Mara era serendipindity si ne-a spus la un moment dat ceva de o lucrare de diploma, sau ceva de genul, dar nu stiam ca am fost subiectele unui studiu atit de aprofundat. Iar raspunsurile noastre la intrebarile sondajului... nu am stiut ca vor fi publice, online.

Well, well...Big Brother vegheaza :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aida_o

Fetele, dadeam o cautare pe net dupa un subiect mai vechi, postat de mine, si uitati peste ce-am dat (click www.jurnalismsicomunicare.eu/rrjc/arhiva_pdf/2006/2_3_2006.pdf" target="_blank">aici). Asteptati sa se deschida PDF-ul, dupa ce dati click, si apoi mergeti la pagina 101. Sau pur si simplu dati search dupa ciuf, pispirica, noe, mihaser... you name it.

Eu stiu ca Mara era serendipindity si ne-a spus la un moment dat ceva de o lucrare de diploma, sau ceva de genul, dar nu stiam ca am fost subiectele unui studiu atit de aprofundat. Iar raspunsurile noastre la intrebarile sondajului... nu am stiut ca vor fi publice, online.

Well, well...Big Brother vegheaza :)

oh my!

Mergi la inceput

bleah, si cu linkuri la poze, la tot :|
no comment

wohoooow, si explicatia ID-urilor, nume, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Unde sunt pozele?dar voi chiar avurati rabdare...sa cititi tot articolul ala....ca eu nu.Uite...de ce...nu pierd eu vreme...cu chestionare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

NOELINO, nu pot sa vad pozele.Poti sa mai pui inca o data link-ul, pliz?!

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

ssst...big brother e si el aici..va vad si va citesc...doar de m-ar lasa goangele sa mai si scriu ...fiecare vrea cate ceva fix atunci cand ma asej la calculator...

cat despre articol...it's such daca nu v-ati dat acordul pt publicarea datelor personale...din cate stiu eu chiar nu-i obligatoriu sa dai datele personale ale subiectilor, nu le cere nimeni, sunt suficiente nick-urile sau initialele... si chiar daca articolul nu "vorbeste" de rau (oricum l-am citit in dunga), acordul vostru era necesar...si din cate vad eu, nu prea l-a avut...
citez: bad people suck!

-------------------------------------------------------------------------------------------
catrinuta-mamicuta deMariuci, Raresuti si

Poz(n)e
si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pana sa intru eu...in industria entratainementului(aici glumesc,pe bune!)...mi-o ia fiu-miu inainte!Am cunoscut pe cineva..si mi-a propus sa aduc copilul la studio...pentru o mica reclama....si o emisiune de copii.Facuram filmuletele...si am primit acasa si copia CD a celor 2 filmulete.Ei vor edita...ce si cum si cat vor folosi din filmelete...dar eu le am intregi....si...le-am pus pe youtube pentru prieteni,familion aici :Rudy dansand http://www.youtube.com/watch?v=3f2iFVU_fg4 si aici...in leagan http://www.youtube.com/watch?v=LI8QVqPCq1Y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

multumesc fetelor!
la multi ani cu intarziere AIDA si STEFANNA!

o sa ma uit si eu la articolul ala... e un pic scary sa fii citat asa, sa fie date si linkuri, fie chiar sipt un sudiu. vii aici si-ti pui sufletul pe masa, online, na, si pe urma esti disecat. na ja

ALINA, mergem la Bibione, a fost fain anul trecut.
si la anul in spania
ar fi cool sa veniti si voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Sincer la asta chiar nu am asteptam...vb lui Noe...no comment!

Sa va mai spun cata morala imi tine sotul ori de cate ori imi dau datele personale?!...Sper sa nu gaseasca asta pe net...

Alinutza te sun!

Stefanna la multi ani! Multa fericire alaturi de frumoasa familie!

Pe Aida sigur am urat-o... (de la urare...sper ca nu intelegeti gresit! )...
Andreea zicea o vorba f adevarata la semnatura...of Doamne...Asta a fost ca faza cu articolul despre Luca si mall-ul

Mereu picam in plasa!...mi bine facem clubul naivelor...decat al scutecelor.

O sa ma gandesc si la Doina in 25...nu stiu daca mai are timp de forumuri...dar eu o admir in continuare si ii doresc multa forta sa ajunga sa nu mai aiba Andrei nici macar o raceala!

Sunt super prinsa acum cu treburi...dar sper sa intru mai des!...si sa va intalnesc...

Mergi la inceput