Mamici de martie-aprilie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
ama_kaly spune:
Lady_Hawk FELICITARI!!! Sa va traiasca bebe Ana Alexia si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
andra_simona spune:
Fetelor am revenit si eu printre voi.
In primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamici si sa le urez multa,multa sanatate,bebei cumintei si refacere rapida.
TINUTZA-FELICITARI PT GRASUNICU DAVID NICOLAS SI REFACERE RAPIDA.[fl
oare3]
Eu am nascut pe 31 martie si de abia acum am inceput sa imi mai revin,dar promit sa citesc din urma ca sa vad ce ati mai facut in timpu in care eu am lipsit.
Pup cu drag toate burticile si le doresc nasterii usoare.
ZUZILICI-am vazut ca acum tu te ocupi de listutza noastra.As vrea te rog cand ai timp sa imi corectezi si mie pe listutza si sa adaugi datele astea.Am nascut pe 31 martie,ora 11:45,spitalu universitar Bucuresti,doct Luis Mendez,prin cezariana,anestezie locala(rahie),greutate bebe 3350kg,cm 50,scor apgar la 1 minut 9,la 5minute 10.dpn era 6 aprilie,39sapt si o zi.Multi pupici la toata lumea.
serendipindity spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum si as vrea sa ma alatur si eu viitoarelor mamici din lista lui Zuzulici. Am 25 de ani (foarte curand, mai exact pe 28 aprilie, o sa implinesc 26), sunt insarcinata in 38 de saptamani si astept sa nasc un baietzel in jurul datei de 27 aprilie. Am mari emotii, mai ales ca sunt la prima sarcina. Ma gandeam ca mi-ar prinde bine niste sfaturi avizate. O sa nasc in Bucuresti, la maternitatea Giulesti, cu doctoritza Adriana Coroama. Poate unele dintre voi i-au fost paciente.
Toate cele bune,
aida_o spune:
Lady_Hawk, felicitari!
Ana Alexia - ce nume frumos!
Uite-asa, vreo 6 gravidute din lista noastra sunt deja mamici! Tiii, ca putin mai e pina o sa-mi tin si eu bebelina-n brate
38+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt , eco 2D&3D 24 sapt si 9 luni si-o zi :)
Pispirica spune:
LADY HAWK & IOANA 22 SA VA TRAIASCA PUIUTII SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI.
Zuzilici stai linistita, ca lista asteapta si noi la fel. eu harnicuta de tine.
MP stai linistita si nu te mai gandi la prostii. dupa mine nu esti o mama denaturata ci una eroina sa te descurci asa cu 2 copilasi. eu abia fac fata unuia singur, ca m-a lasat mama singura de vreo 2 zile si abia apuc sa mananc, cu 2 nu stiu zau cum m-as fi descurcat, asa ca respectele mele.
Andreea G cand ii voi spune lui tati ca ai spus ca Biuta noastra seamana cu el iar o sa-i creasca inima de bucurie, ca pana acum doar tu si dna dr. pediatru a mai zis asa, in rest opinia generala ar fi ca seamana cu mine. pe Thea si pe mami ei.
aida o hai ca nu mai ai mult nici tu.
Mari 78 sigur ne vom intalni in parc, eu zic ca cam peste o spatamana, doua, ca noi suntem inca in perioada de acomodare cu iesitul afara si cu ploile astea am ratat cateva zile. scuze...am fost cascata, n-am vazut ca vii la Moghioros.
Fetelor deci si voi luatii bebelinii cu voi in pat? ca ma cam ingrijorasem, am crezut ca sunt singura pe aici. noi stam in pat, povestim, suntem inebunite dupa povestit. sper numai sa nu devina o mare obisnuinta.
Si mai am o problema, Biuta mea sughita de mama focului si asta se intampla de cateva ori pe zi. O bat pe spate, ii schimb pozitia, asta am citit prin carti, dar se potoleste foarte greu. Aveti remediu la treaba asta? ca asa de mila mi-e de ea ca se zdruncina toata mititica si tare mila mi-e.
si inca una...Biuta mea dupa baita, doarme cam 5 sau 6 ore. E prea mult? ar trebui sa o trezesc? sau o las si ii dau sa pape cand se trezeste? ca evident foamea e mare la trezire.
va las ca v-am facut capul tandari.
pupici la mamici cu bebici si mamici cu burtici.
_
Anamaria &
Bianca Nicole perluta mea rara
Pispirica's album
Luizax spune:
Pishpirika, poti sa ii dai putin ceai daca sughite, sau apa fiarta si racita sau o picatura de zeama de lamaie pe limba (asta merge cel mai bine de obicei). Sa nu cumva trezeshti copilu' din somn ca sa ii dai papa.
kim spune:
Hihi, Tina o sa fie f happy cand o sa vada ce s-au mai umplut paginile de cand a nascut ea.
Si ce frumoasi bebei avem, lista e prea lunga!
Am mai pus niste poze cu printesa, lumina ochilor mei! Ieri am iesit toti trei (prima iesire!). Am fost la control la spital, mi-a facut ceva analize, cica o sa fiu anemica inca vreo 2 sapt. cu toate proteinele, vitaminele, fierul si somnul, operatia se cicatrizeaza bine, burticu' scade, ma misc super incet dar din ce in ce mai bine. Se pare ca dureaza mai mult biopsia kistului. Peste 6 sapt fac echo.
In rest Alicia papa f bine, mai des in a 2-a parte a zilei cand e mai agitata, bine ca doarme noaptea (papa de 2 max 3 ori pe noapte), incercam sa n-o tinem prea mult in brate sa nu faca dependenta. F des tb sa-i schimbam scutecele, e tare cacacioasa, si nu-i place sa stea nici o clipa murata.Deci cele care n-ati nascut, puteti pregati dejao provizie buna de scutece.
Eu pap cam de toate, tot ce-mi place, multe proteine, lichide, legume, fructe...si dorm mult si-n timpul zilei ca sa am laptic.
KIM & printesa ALICIA
photos
doublemom spune:
serj am pus pozici in contul comun saptamana trecuta iar saptamana viitoare punem de la "petrecerea" de duminica pentru ca implinim 2 luni!
Pana acum avem 4,700kg si suntem foarte vioaie.
Din pacate avem inca probleme cu kk. Nu sunt constipate, pt ca nu fac kk tare, dar problema este evacuarea. Deocamdata o jumatate de supozitor cu glicerina este solutia salvatoare. Ca nu fac nu ar fi nimic dar se chinuie f mult incercand. In rest doar bubitele de caldura ne-au mai necajit dar le-am dat cu mixtura mentolata si acum e ok.
Miha
mamica cu doua fetite
poze cu gogosicile
Laura Ioana spune:
Lady Hawk felicitari, sa-ti traiasca printesa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mihaser spune:
Noe si eu o sa am probleme cu gatitul...acum e mami la mine si ma tine numai pe specialitati, dar sambata asta pleaca
MP astept adresa ta de mail sa-ti trimit informatiile alea ce ti le-am promis inainte sa nastem in legatura u alergia lui Vladut.
Cat despre inecat, si al meu se ineaca! mi-a zis o prietena ca la maternitate le baga 30 ml de lapte cu seringa pe gat si termina cu ei...de aia cred ca sunt asa lacomi si trag in disperare...ei cred ca asa e normal sa le vina 30 ml pe gat!
Catrinel si eu ii dau Vigantol picaturi...si nu se stramba. cred ca e bun la gust, ptr ca la lamaie se stramba mama mama...
Andreea Georgiana ai avut dreptate...am fost azi la oftalmolog si ne-a dat si noua picaturi Nettacin...acum are ochisorii tare frumosi!
Delia si eu l-am invatat in brate...desi am operatie nu pot sa-l las jos sa planga...si bineinteles ca nu serveste patutul mai mult de 5 min cat merge caruselul...sta in patul nostru...vrea sa fie langa mine...sa-l tin de mana.
Ileana Marius sa dea D-zeu sa fie bine! Va tinem pumnii si va asteptam sa ne povestiti ce s-a intamplat.
Zuzilici multumim ca ai preluat listuta temporar...probabil o sa nasti si tu...cine preia listuta naste mai repede
Lady Hawk felicitari! sper sa fie sanatoasa si mumoasa fetita! va pupacim!
Mara bine ai venit printre noi! nastere usoara!
Andra Simona bine ai revenit!
Fetele mie pediatru mi-a zis sa nu pap fasole si gulii, iar varza s-ar putea sa o tolerez...cica trebuie incercat. Eu nu beau sucuri din comert si incerc sa evit dulciurile! Am mai luat o bucata de cioco si o gura de pepsic, insa incerc sa ma abtin ptr ca e pericol sa ajung . Nu pot sa merg nici la sport deocamdata si nu vreau sa ajung de 70 de kg. Prajeli am mancat si eu...aveam pofta de pulpe... si ceapa verde la salata, insa nu in exces.
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos