Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 7
Lullaby_2009 spune:
Asa Luto ... cel mai bun fruct e cioco. Sar'na.
Cristina iar am chef de ieseala, acum as merge la plimbare . Scot berile pe balcon si strigam una la alta? Traduce Fragutza daca nu se aude bine.
cristina_ana spune:
Hai ca mi-a venit inima la loc ca nu s-au suparat fetele!
Hepilico, asa mami, cand o sa vii sa vii cu vinuletul,da?
Ca la munte am baut o porcarie din aia de la supermarket, care m-a adormit instantaneu. De la vinuletul tau s-a lasat cu nebunii dupa, asa o stare de bine mi-a dat!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica nu vin draga maine. ce vrei sa ma scoata dna psiholog din starea in care sunt? doamne fereste. mie imi place asa cum sunt. si as vrea sa ma adancesc in mlastina asta... |
E la cererea clientului, dear! Daca vrei, pot face in asa fel incat sa te simti mizerabil..Uite, Enrique stie foarte bine despre ce vorbesc! De fapt, cred ca asta-i povesteste acum lu' Luto!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
miha74 spune:
seara buna!
intru fuguta, doar sa ii spun lutonienei ca se poate si mai rau...la kg nu dau cifre dar la mine e de la cioco, nu de la salata
da, da, vin si eu maine in parc la Moghioros, doar cu una bucata copil ca sa ma pot bucura de terasa, ca altfel...dau ture
ma duc la nani. Sa aveti o noapte frumoasa si linistita
cristina_ana spune:
Da, mai Raluk, la marul ala intreg m-am referit! A fost total micutul! Si tu ai fost si mai si cand ai povestit de procesul complicat al prepararii sucului de merisor. Cu poze, tot tacamul! Ce amintiri frumoase creezi tu acum pentru Alex!
Lullaby, bere nu beau ca ingrasa si nu mai incap in pantalonii aia. Da' sambata seara vin sa ne cinstim cu un paharel. Promit!
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Si ca sa revin la lucruri serioase, vreau sa ii spun si eu Iuliei ca o imbratisez, si ii tin pumnii micutei sa nu aiba nimic grav!
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Da, mai Raluk, la marul ala intreg m-am referit! A fost total micutul! Si tu ai fost si mai si cand ai povestit de procesul complicat al prepararii sucului de merisor. Cu poze, tot tacamul! Ce amintiri frumoase creezi tu acum pentru Alex! Lullaby, bere nu beau ca ingrasa si nu mai incap in pantalonii aia. Da' sambata seara vin sa ne cinstim cu un paharel. Promit! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
chiar crezi ca un baiat in zilele noastre va fi fascinat de asa ceva? Dupa ce am terminat am vazut ca parca as copia site-urile de retete culinare .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Luci, uite, eu cred ca o colica nu are hormoni in ea
Ralu, da nu vii greu, mami, sa fiti asa frumosi? N-as putea duce greutatea asta pe umeri
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
E la cererea clientului, dear! Daca vrei, pot face in asa fel incat sa te simti mizerabil..Uite, Enrique stie foarte bine despre ce vorbesc! De fapt, cred ca asta-i povesteste acum lu' Luto! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
...hai ca ma mai gandesc si te anunt.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Raluk, eu sunt convinsa ca Alex iti va sorbi fiecare cuvint. Mai ales ca ai scris intr-o maniera asa de haioasa si induiosatoare in acelasi timp. Sincer, a fost o mare placere sa te citesc.
POZE
POZE NOI