Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 8
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, eu sunt convinsa ca Alex iti va sorbi fiecare cuvint. Mai ales ca ai scris intr-o maniera asa de haioasa si induiosatoare in acelasi timp. Sincer, a fost o mare placere sa te citesc. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Multumesc mult . Esti o scumpa! Ma faci sa deschid blogul sa recitesc, ca mie nu mi se parea deloc fain cum am scris
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
Va pup,dragelor
Ce-mi place despre voi simt ca ne revenim la normal
Va multumesc din sufelt pt comentariile de pe picasa si pt cele de aici
Mai lipseste Uka din tabloul asta si ar fi fenomenal
Si Monica,sa ne chiuie ceva
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Am fost sa ma spal pe dinti. Ce ma bucur ca nu ati mai scris p-aici glumite faine, ca asa pot merge si eu la patic . Deja se foieste alexutzu si ma tot gandeam cum sa fac sa mai stau cu voi daca e rost de chef . Dar asa, a castigat iar el .
Noapte buna! ce dor mi-a fost de un ras bun cu voi
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Iulika29 spune:
Mie imi lipseste Dana care ma tragea de urechi pe messinger cand era rost de o chefiualå ceva..Si bineinteles de Techila dar ea e la vacante..Am vorbit cu ea si au spus ca vineri pleaca din Norvegica spre caså..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
Iuliko, dar de putze ce stii? Sunt bine? (adica la Techilosii mici ma refer, tu ce credeai? )
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
lutoniana spune:
Eu mai am o intrebare pt Hepilica:
adica noi ce avem mai ? ca mi-am amintit, te jelesti atata dupa Uka....o sa sughite....nici nu-i va prii concediul
Adica glumele noastre ce are ? e nesarate ?
Bine ca sunteti voi doua prietene la catarama
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Meli, eu nu stiu cum, dar am ratat pozele tale. Cred ca am citit pe fuga azi dimineata. Le mai pui odata, te rog mult? Am dat clik la semnatura si imi intra pe contul meu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Iuliko, dar de putze ce stii? Sunt bine? (adica la Techilosii mici ma refer, tu ce credeai? ) Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
techilosii mici stau de paza la trandafirii saditi de mama lor cu drag....si cand vine mami acasa ia fiecare cate unul intre gingii sa il ofere
lutoniana spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Meli, eu nu stiu cum, dar am ratat pozele tale. Cred ca am citit pe fuga azi dimineata. Le mai pui odata, te rog mult? Am dat clik la semnatura si imi intra pe contul meu. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
si eu vreau si eu...te pup Cristina
liliac1 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Eu mai am o intrebare pt Hepilica: adica noi ce avem mai ? ca mi-am amintit, te jelesti atata dupa Uka....o sa sughite....nici nu-i va prii concediul Adica glumele noastre ce are ? e nesarate ? Bine ca sunteti voi doua prietene la catarama Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Lasa, ma, Luto...ca io n-am incaput pe nicio lista Asa amarata cum sunt. Si nici la kile nu stau bine, nici copkii cuminti n-am , nici macar un Enrique pe undeva eheee, eu visam la un Rickyshor...dar s-a reprofilat, fir-ar ca sa nu mai zic de-un fard, de-o sanda...nici gand.
Hai ca m-am depresat.
Ma duc sa-mi tai venele...sau sa le las sa creasca ???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri