Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

priviti aici diva cu minunile ei

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mai mai dar ce apar ele una cate una din lanul de porumb ca sa nu zic altfel .....
Liliachio mi-a fost dor de tine.....la ce naiba iti mai trebuie si sandale acum, esti asa pretentioasa si snoaba uneori, zau asa.
Pe aia cu copiii sunt cuminti o stiam si eu ca e minciuna ...si vorba aia nu am experienta ta

Melica tu stai ascunsa mami ? nu mai zici si tu nimic, ce mai fac baietii si mai dregi tu....
Hai ca ma bag la poze

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mely, mie nu mi se deschid pozele tale!
Luto, !

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Cristina eu ti-as spune si de alte putze ce stiu dar techilosii så stii ca nici nu le-au simtit lipsa.Sunt foarte cuminti.Asa concediu mai da.

Liliac te pup toatå si pe copilasii tai frumosi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Liliaco, eu te pup sa iesi din depresie! Si lasa, ca noi te placem si asa natur, nefardata si cu picioarele goale!
Mai, mie mi-a placut la nebunie azi de Lullaby, care se aranjase special ca sa sarbatoreasca ziua de nastere a lui Alex. Si-a pus cercei, si-a facut codita impletita si s-a dat cu un parfum fain. E asa draguta cum se bucura ea in fiecare luna in data de 5.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Melica tu stai ascunsa mami ? nu mai zici si tu nimic, ce mai fac baietii si mai dregi tu....
Hai ca ma bag la poze

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

de cand asteptam sa ma intrebe si pe mine cineva de sanatate,de una alta...profitam de vremea buna,ne plimbam km intregi zi de zi (ture intre mama/soacra/magazin),mai dam si prin parc sa aducem nisip in sandale,e din belsug acolo,mai facem un update la groapa noastra de nisip de acasa

Razvi e tot mai prezent in jocurile lui Alex,au inceput sa-si petreaca mult timp impreuna,se imita unul pe altul,isi fura din mancare...din astea,d'ale copchiilor

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Mai, sa nu se creeze confuzii, Lullaby e aranjata in fiecare zi si frumoasa, dar azi a zis ea ca facuse mai multe eforturi special pentru Alex.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai sa povestim un pic si despre noi...cum am reinventat roata. Bineinteles ca nu papa legume. No way, sunt cah, vax, bleah si tot ce mai vreti voi. Nu merge nici cu "elefantii", nici cu broscutele "oac", nici cu "alouette" nici cu ferma lui "Mc'Donald"...dar...merge cu leaganul
Am un leagan de pe vremea lu' fii-mea. Da, leagan, nu bouncer, nu jmecherii. Il pun acolo, il trag sa-i amestec gandurile si fixez lingurita. Ei, in 98% din cazuri nimerim gura Si el se distreaza si-o deschide...apoi rade si inghite. Cred ca nici nu simte ce i se intampla. Iar eu ma declar superfericita
Dupa stresuri pe-aici cu cat lapte bea...am facut si eu testul Fix 80 de grame de cate 5 ori/zi. Sunt superfericita.
Apoi apa e bleax, cah...si se simte mizerabil cand ne napusteste la biberon si da de licoarea asta nestemata
In rest... am evoluat de la "tanti mama lu' Andra" la "mama cangur". Sincera sa fiu am ajuns intr-o situatie in care abia astept sa intre sotul pe usa (bineinteles ca-l sun de min 10 ori inainte de a ajunge acasa sa fiu sigura ca nu-si ia lumea-n cap) sa i-l pasez. Imi gasesc activitati cu Andra si...ma scot
Cam asa evolueaza zilele mele.
Iesirile sunt adevarate tururi de forta. Adica nu ne place in carucior. Si-aveam unul al naibii de nemanevrabil. Acum am trecut la sportul...tot de pe vremea Andrei. L-am deprafuit, spalat, aranjat si pot sa alerg cu plodu intr-o mana si cu caruciorul in cealalta. Imi vine sa plang cand vad ca majoritatea copiilor dorm la plimbare. NOI URLAM!!!! In gat ii este bine...dar ma dor toate celea. Sotul n-are voie nici sa ma atinga in somn ca ma doare totul!
Maica-mea are alte treburi, pe la biserica si altele sfinte, taica-miu are rol de enterteinment cu Andra ca eu nu mai gasesc timp.
Andra urla de nebagare in seama, Radu urla de figuri. Si sotul urla...ca n-are camasi calcate si dupa ce ca face el TOT in casa cica macar atata lucru merita: o camasa calcata.
In rest...suntem bine sanatosi cu totii.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Cristina eu ti-as spune si de alte putze ce stiu dar techilosii så stii ca nici nu le-au simtit lipsa.Sunt foarte cuminti.Asa concediu mai da.

Liliac te pup toatå si pe copilasii tai frumosi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Alte????!!!! Adica sunt mai multe? Ma faci invidioasa rau de tot! Cum au unii noroc, mai, fantastic!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Mely, fa ceva cu pozele alea, ca nu reusesc sa le vad! Voi le vedeti, fetelor?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput