Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Saluti!
Astazi am facut-o lata in parc, m-a apucat o mega deprimare pe acolo, care s-a lasat cu discutii macabre si a culminat cu un atac de panica la final. Eram cu Lullaby si Fragutza, ca de obicei. Am reusit sa o deprim si pe Lullaby, iar Fragutza, care asa am aflat si eu ca e psiholoaga, ne-a tinut la amandoua o sedinta despre cum sa facem sa iesim naibii din starile alea. Cred ca ne-a injurat in gand ca i-am stricat ziua.
Cred ca n-ati inteles nimic din ce v-am zis. Ideea e ca sunt cea mai oribila companie posibila.
Fragutzo, mii de plecaciuni. Hai ca mi-am revenit intre timp. Mai iesi cu mine si maine, da? Hai, ca a zis Miha ca vine si ea cu noi, sa ne inveseleasca.
Hepilico, ce zici, vii si tu maine in Moghioros sa ne cinstim la terasa aia de langa lac?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
Hepi sar'mana de info...sunt absolut convisa ca nu e atat de grav, a totusi papa cate ceva, dar face pipi mai putin si are fontanela putin adancita...deci ceva semne incep sa apara, si nu as vrea sa se agraveze, de aici si isteria mea cu bautul. Si ma mai mir de ceea ce ad cand o pun pe cantar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
HIhihi...Luto mai am si eu una. I-am dat suc de porto, ca am observat ca ii place si l-am amestecat cu apa, doar doar o bea, si bea, DAR omita dupa...deci am facut un mare kk...scuzati expresia. Iar de canitza cu cioc nici nu se atinge.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Lullaby sa traiasca baiatul mami....bagam niste ciocolata si mult tort ca cu merele m-am convins eu cum sta treaba
raluk deci ti s-a intamplat si tie, vezi, deja e o teorie asta....legumele si fructele sunt complet daunatoare ...
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Lullaby, ti-ai revenit mami, da?
Emma va multumeste de urari! Urez si eu La multe lunite prietenului din parc, Alex cel frumos, celuilalt Alex (de Anamaria) si Isabelei!
Raluk, am citit si eu blogul tau, mi-a placut la nebunie, se simte din fiecare cuvant dragostea ta enorma pentru Alex. Scumpul de el, cu ce pofta musca din marul ala!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Saluti! Astazi am facut-o lata in parc, m-a apucat o mega deprimare pe acolo, care s-a lasat cu discutii macabre si a culminat cu un atac de panica la final. Eram cu Lullaby si Fragutza, ca de obicei. Am reusit sa o deprim si pe Lullaby, iar Fragutza, care asa am aflat si eu ca e psiholoaga, ne-a tinut la amandoua o sedinta despre cum sa facem sa iesim naibii din starile alea. Cred ca ne-a injurat in gand ca i-am stricat ziua. Cred ca n-ati inteles nimic din ce v-am zis. Ideea e ca sunt cea mai oribila companie posibila. Fragutzo, mii de plecaciuni. Hai ca mi-am revenit intre timp. Mai iesi cu mine si maine, da? Hai, ca a zis Miha ca vine si ea cu noi, sa ne inveseleasca. Hepilico, ce zici, vii si tu maine in Moghioros sa ne cinstim la terasa aia de langa lac? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
nu vin draga maine. ce vrei sa ma scoata dna psiholog din starea in care sunt? doamne fereste. mie imi place asa cum sunt. si as vrea sa ma adancesc in mlastina asta...
nu vin ma...ca mi-a expirat asigurarea la masina si mi-e frica sa umblu asa fara..., iar sot cica o s-o plateasca el... in plus tb sa facem si revizia...si tot sot tb sa se duca cu ea...
mai am o bicicleta. as putea s-o leg pe maia fedeles de cadru si sa pedalez pana la voi.
hai, te pup si merci ca te gandesti la mine. dau un vin cu prima ocazie. si sper ca esti ok....
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Lullaby_2009 spune:
Cristina glumesti? Abia astept sa testam maine tesara din parc. In seara asta imi fac temele - aleg teme de discutie frumoase: tzoale, farduri, vacante etc. Lista ramane deschisa.
Mely am vazut pozele cu tine si baietii tai, esti chiar o mami fericita.
Fragutza spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Ideea e ca sunt cea mai oribila companie posibila. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Cum poti sa spui asa ceva!!! Cu cine mai vorbesc eu despre cure de slabire muscand cu pofta din ciocolata!!
Deci, maine mancam la terasa cu muzica buna, da? Macar sa stiu sa nu mai mananc covrigi inainte cu gandul ca e ultimul si ca de maine ma apuc de regim
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Nela, abia astept rezultatul analizelor! Of, ce rau imi pare ca ati avut inca un episod! Vai, cred ca de fiecare data m-as speria ingrozitor! Dar ce bine a luat in greutate! Felicitari! Doamne ajuta sa fie bine de acum inainte! Multumesc mult mult ca ma urmaresti asa cu drag si multumesc mult pentru urari! Sa avem toate pui mancaciosi si sanatosi!
Iulika, vad ca si tu, ca si Ralu, stii sa te exprimi asa de fain legat de cresterea copiilor!
Bia pupici dragi si plini de dor . Ai fost tare de tot cu vorbaria piticului!
Monikus
A, cu tarcul: si eu am, nu sta acolo mai mult de 5 minute, maraie daca ma vede (sa-l iau), daca nu ma vede, dupa caz. Dar pentru mine era indispensabil sa pot merge la baie sau sa pot sa merg sa fac una alta in minutele alea, fara sa fie el in mare pericol. Pe jos deja mergea ca soldatii in transee si nu stiam la ce ajunge cat lipsesc eu. Deci nici nu mi-am facut vise sa stea acolo sa se joace, ca nu se joaca nimic mai mult de 5 minute, ce 5, poate 3 . Dar este inca un "ceva" cu ajutorul caruia il mai las jos din brate. Ai zis, Alex de inaltime. Asta al meu era obisnuit ca pana acolo statea pe jos pe o patura. De fapt si acuma il pun pe jos. Azi facea ture pe sub masa, am inceput sa ignor chestii de genul lins covor sau parchet . Aaaa, tot pe motiv de distractie noua si deci inca 3 minute linistite pentru mami, i-am luat niste podele din alea puzzle cum am vazut in poze la Luci. Mi s-au parut super, ca poate sa se plimbe pe ele fara sa se incalceasca in patura .
Danuka multumesc mult
Lull
Pfuai, trebuia sa-mi dau seama ca si Ralu e psiholog, dupa cat de fain si bine le stie spune! . Cristina, care a fost, mami, motivul? (oricum, va invidiez tare ca va aveti acolo multe laolalta...)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Lullaby, ti-ai revenit mami, da? Emma va multumeste de urari! Urez si eu La multe lunite prietenului din parc, Alex cel frumos, celuilalt Alex (de Anamaria) si Isabelei! Raluk, am citit si eu blogul tau, mi-a placut la nebunie, se simte din fiecare cuvant dragostea ta enorma pentru Alex. Scumpul de el, cu ce pofta musca din marul ala! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Multumesc
Am crezut la inceput ca iti bati joc de mine, dar apoi m-am prins ca te referi la marul ala intreg de duminica
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)